Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от магазина за бебешки артикули Premaman?
Какви са впечатленията от грижите в болницата и подготовката за раждането?
Кои магазини в София предлагат най-голям избор на бебешки артикули?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от магазина за бебешки артикули Premaman?
-
Какви са впечатленията от грижите в болницата и подготовката за раждането?
-
Кои магазини в София предлагат най-голям избор на бебешки артикули?
-
Какви са впечатленията ви от личния лекар и частната клиника?
-
В кой момент навлизам в 9-ия месец на бременността?
Скоро и при нас ще е така!
При такова обезболяване раждането си има своите особености и не протича както необезболеното. Не всички лекари ги водят.Имахме такава лекция на у-щето. Е, за така свършена работа аз щях да вдигна скандал и да си поискам парите обратно.
Хубаво е че имаш свясна свекърва...аз не се оплаквам от моята,но колкото по-рядко се виждаме,толкова по-добре,тъкмо да се обичаме
. Сутринта ходихме с майка и татко и те ми купиха креватчето, плота за преповиване и матрака. Взеха и 2 комплекта с олекотени завивки и обиколник, както и протектор за матрак - някакъв много хубав и антиалергичен. После татко набързо размести вкъщи, сглоби легълцето и аз го подредих с новите придобивки да им се порадвам. А майчето през това време изчисти
. Сега чакам мъжо да му се похваля. Така ще се изненада, че сме готови.
на тумбаците! 
,става въпрос за Шейново.Сега се чудя трябва ли да ги дам за мойто спокойствие или да търся друга болмица в последния момент