Avène, Bioderma, Биотрейд, Eucerin и друга аптечна козметика

• 26 737
  • 268
  •   1
Отговори
# 120
# 121

Благодаря! Нещо не ми харесва снимката обаче. Ще се пробва пак след малко.

# 122
Момичета, търся мнение за La Roche-Posay Effaclar ултраконцентриран серум. Дали мога да очаквам от него да се справи с белези от скорошно акне и запушени пори?

Скрит текст:

# 123
# 124
Страхотна тема, благодаря
Незнам къде съм бляла до сега и не съм я забелязала, обожавам аптечната грижа, ето и от мен:

Т.к съм няколко дни на гости и ми липсват тук ББ крема на Ла Рош,измивните гелове на Ла Рош effaclar зеления,ексфолианта и маската от серията, ексфолианта за мазна кожа на uriage и няколко продукта на skincode и esthederm.
Напоследък се заглеждам по нещата на SVR нищо тяхно не съм ползвала и по конкретно към серума (a) лифтинг концентрат, ако има някой който го е ползвал,да сподели благодаря.

# 125
  • София
Niveli,
Сподели моля няколко думи за Babe? Чудя се на един околоочен.

# 126
И при мен всичко започна с околоочния на Babe но от другата серия(белите), в друга тема едно от момичетата сподели за тази марка на бях чувала дори и най вече не се опълчвала при мен това е супер важно т.к кожата ми е мазна с пори и при грешка веднага малки пъпчици, и аз като жабите веднага юруш да поръчвам първо почнах с серума белия и крема lift от същата серия ползвам ги сутринта, серума е разкош нежен не мазен страхотен,с крема от горе става малко по плътно но намалих количество и е добре,от околоочния бях очарована направо ми прибра цялата кожа под очите,не е мазен лесно се разнася попива бързо доволна съм т.к те са ми голям проблем все греда,само се притеснявам да не е временен ефект. После взех нощния крем е няма такова сочно и приятно усещане на кожата а на сутринта е свежа и изпъната, преди него слагам другия серум multy също е много нежен и лек, една идея е по мазен от белия. За сега съм доволна кожата ми ги харесва и не съм се опълчила и цената много повече ме устройва. Оле много дълго стана извинявам се
Niveli,
Сподели моля няколко думи за Babe? Чудя се на един околоочен.

# 127
Може ли снимка на бялата серия? Звучи примамливо Simple Smile

# 128
# 129
  • варна
Рядко се пишат суперлативи за крем, който действително работи около очи.Впечатлихте ме.Може ли да го покажете?

# 130
Рядко се пишат суперлативи за крем, който действително работи около очи.Впечатлихте ме.Може ли да го покажете?
Този имам

Но ще си взема и белия да пробвам, колко да върши работа за сега е много добре като консистенция и ефект ще видим по нататък да не е временен ефект,има кофеин в състава мисля че от там може да е. В тази област много ме е яд нещо като не ми пасва от първия път на очите или лицето веднага заминава за лакти и крака и става пари на вятъра.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 09:41 от bubanka

# 131
Страхотна тема, благодаря
Незнам къде съм бляла до сега и не съм я забелязала, обожавам аптечната грижа, ето и от мен:

Т.к съм няколко дни на гости и ми липсват тук ББ крема на Ла Рош,измивните гелове на Ла Рош effaclar зеления,ексфолианта и маската от серията, ексфолианта за мазна кожа на uriage и няколко продукта на skincode и esthederm.
Напоследък се заглеждам по нещата на SVR нищо тяхно не съм ползвала и по конкретно към серума (a) лифтинг концентрат, ако има някой който го е ползвал,да сподели благодаря.

Здравейте, може ли мнение за серума Ефаклар?

# 132
Здравейте!
Някой да е ползвал Ш и Б на Klorane?
Интересуват ме серията с лен за обем. Тази с божура съм я използвала и съм много доволна.
Искам нещо за честа употреба Simple Smile

И още едно въпросче:
Препоръчайте ми гел за лице, който измива, но не изсушава. 😊

# 133
galcheto85, доволна съм от серума effaclar в началото за малко да иде в коша, първите четири пет нанасяния беше пълен отврат лепи не попива ужас, обаче нали съм си животно продължих, сега много ми харесва слагам го само вечер първа стъпка след почистване с измивния гел синия effaclar (който за мен е незаменим) регулира ми омазняването т.к съм с мазна кожа и забелязвам едни пори на брадичката взеха да се позатварят, на края на първия флакон съм и ще продължа да го ползвам, но това е мнението за моята кожа на други може да не им хареса.

# 134
galcheto85, доволна съм от серума effaclar в началото за малко да иде в коша, първите четири пет нанасяния беше пълен отврат лепи не попива ужас, обаче нали съм си животно продължих, сега много ми харесва слагам го само вечер първа стъпка след почистване с измивния гел синия effaclar (който за мен е незаменим) регулира ми омазняването т.к съм с мазна кожа и забелязвам едни пори на брадичката взеха да се позатварят, на края на първия флакон съм и ще продължа да го ползвам, но това е мнението за моята кожа на други може да не им хареса.
И аз досега ползвах синия ефаклар, но сега поръчах зеления. Пробвала ли си го, дали има голяма разлика?

Общи условия

Активация на акаунт