Avène, Bioderma, Биотрейд, Eucerin и друга аптечна козметика

• 26 728
  • 268
  •   1
Отговори
# 135
Имам и зеления измивен effaclar 400 млн преполовен и измивния toleriane ( този ползвам сутринта) но от както си взех синия effaclar зеления няма да го подновя, незнам защо този ми харесва повече не мога да си го обясня, като че самите продукти след него се освояват по добре.

# 136

И още едно въпросче:
Препоръчайте ми гел за лице, който измива, но не изсушава. 😊
Аз съм много доволна от този:
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010023044

# 137
Може ли да препоръчате нещо за хидратиране на устните? Аз съм вечно с изсушени устни и от години ползвам балсамчета от типа на Нивеа, но не виждам ефект, постоянно трябва да мажа. Има ли някакво кардинално решение за такъв проблем и дали аптечната козметика ще го разреши или пак ще трябва ежедневно да мажа?

# 138
И аз съм така и ми се напукват устните и едни наръфани кожички ужас, ползвам гланца за устни на eucerin от както съм го открила ми е спасението,а вечер преди лягане мажа с масло за коса каквото има отворено- бадемово, арганово...но зимата ако пропусна някоя процедура или ме духне вятъра и пак същото все едно съм целувала с таралеж

# 139
Моята класация е:
1. Apitiva с мед - стик; черна опаковка; най-мазен е от трите и дава блясък.
2. Nuxe (пак е с мед) - стик, не е чак толкова мазен и е матов (няма блясък)
3. Eucerin - ще го познаете, един е; нито мазен, нито бласък дава.

И трите обаче омекотяват устните и предотвратяват напукването. Apivita-та ме е спасявала при спорт на открито при студено време (мерси, рзи Simple Smile )

# 140
  • Ланкър, планините Овнерог

И още едно въпросче:

# 141
Любимият ми балсам е на Апивита с касис - има и цвят, което ми допада. Ползвам го от години.

Измивен гел препоръчвам този:
Не изсушава и е щадящ към чувствителна кожа. Поднових вече няколко пъти.

# 142
На мен измивния Bioderma sensibio ми изсушава, но иначе го харесвам Simple Smile , защото е подходящ за чувствителна кожа.

# 143

И още едно въпросче:
Аз съм много доволна от този:
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010023044
1.Eucerine Dermopure, зеления гел за мазна кожа.
2. Пяна Pure skin на Биотрейд.
3. SVR Physiopure, синия гел.

# 144
Да попитам има ли тук дами, използвали тоник- лосиона La Roche Posay Effaclar и доволни ли сте от него?

# 145
Да попитам има ли тук дами, използвали тоник- лосиона La Roche Posay Effaclar и доволни ли сте от него?
За този ли става въпрос, аз като фен на la Roche

Взех го наскоро но само съм го пробвала един път че имам други за изхабяване, не е лош но по нататък мога да кажа. Очаквам да има хубавия ефект на измивния от серията.

# 146
Този, да.

# 147

И още едно въпросче:

[/quote

Много съм доволна вече втора опаковка използвам.Heart Eyes

# 148
Купих си го, но малката опаковка. Ще го пробвам за сутрешно измиване.
Кожата ми се влоши доста последните месеци- от нормална стана адски суха, сърби ме и се бели. Дерматолог потвърди съмненията ми, че атопичния ми терматит се е събудил от зимен сън. 😀 Препоръча ми да си взема по-леки и щадящи гелове. (имам и "лечебен" крем, де..ама не е това темата)

Вечер използвам двойното почистване - NUXE олио + SVR синия гел. Но сутрин исках нещо многоооо леко да почисти кожата без да изсушава.

Ще го използвам известно време и ще дам мнение. 😊

# 149
  • СОФИЯ
Момичета,тези почистващи средства справят ли се с отстраняване на  фон дьо тен и вв кремове?доскоро ползвах мицеларна вода,но искам да сменя.Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт