Август месец най-любим,чакам с нетърпение деня незабравим! Тема 12

• 28 198
  • 665
  •   1
Отговори
# 120
Аз купих колан, но съм го носила броени пъти, коремчето се прибра само. Е, все още не нацяло, виси си малко кожа, на самите мускули вече се прибраха. Обаче пък смятам този колан активно да го използвам когато започна да тренирам, много добре ми действа като ме държи по-стегната, а и ще загрява коремната област.
На момичета със секцио, кога ви казаха, че може да започвате да тренирате?
Моята АГ каза след 3ти месец, защото имало опасност от херния Cry

# 121
Аз за един приятел да попитам ... 🤣 Тук масово чета за практиката да се дава Биогая на гладно или между храненията, а на опаковката за начин на употреба пише следното: "Могат да бъдат приемани в лъжичка, разтворени в течност или храна. Важен е редовният прием на капките." Да разбирам, че не е грешка да се слагат и в млякото?

# 122
Аз за един приятел да попитам ... 🤣 Тук масово чета за практиката да се дава Биогая на гладно или между храненията, а на опаковката за начин на употреба пише следното: "Могат да бъдат приемани в лъжичка, разтворени в течност или храна. Важен е редовният прием на капките." Да разбирам, че не е грешка да се слагат и в млякото?

Аз слагам в млякото.

# 123
А с Био Гаята колко често акат вашите бебета? Ние й даваме на нашата принцеса Линекс, но не съм доволна. В най - добрия случай ака веднъж дневно, понякога прескача. Много се напъва, много се мъчи милата. Почти само на кърма сме.
Чудя се на Био Гая ли да минаваме или на Омни Биотик Панда.

# 124
  • София
Paola.georgieva и Дари Дункова 667471, честити бебчета! Champagne Дано да са здрави и щастливи! Паола, пожелавам ти да се възстановиш бързо и ти съчувствам за това, което си преживяла!

Аз минавам само да ви кажа, че продължавам да си ви чета, но нещо не сварвам да пиша. Всичко, което пишете относно отглеждането, епизиотомиите и въобще справянето с всичко ми е много полезно. Благодаря много и за разчета на милилитрите мляко по дни и седмици, защото аз съм в тотално неведение кога по колко да давам. Нашата педиатърка каза само на гърда да го слагам и да не му давам АМ. Е да, ама то горкото така ще умре от глад. Моите гърди явно не произвеждат. Сигурно ако го слагам само на гърда ще започнат да произвеждат повече, но аз не мога да се пречупя да поема риска да го държа гладно това дете. Така жално плаче, че не мога да издържам на плача му.

Вчера ви четох и реших да поръчам Лефакс от една група във Фейсбук. Уж от Германия доставен. Още не са дошли коликите при нас, но реших да съм подготвена за този момент. Днес го получих и дано не се наложи да го ползвам, но е в готовност.

# 125
При нас Лефакс-а не даде някакъв по-различен ефект от другите капки, така че си е индивидуално до дете.

# 126
Днес за пръв път излязохме с бебешката количка( до сега за по малко на ръце), че асфалтират на няколко места пред нас и много разкопано и мръсно. Баткото не ме остави да бутам количката Simple Smile Толкова горд я бута, от време на време спира да ѝ попее малко и да я помилва по главата.

# 127
А с Био Гаята колко често акат вашите бебета? Ние й даваме на нашата принцеса Линекс, но не съм доволна. В най - добрия случай ака веднъж дневно, понякога прескача. Много се напъва, много се мъчи милата. Почти само на кърма сме.
Чудя се на Био Гая ли да минаваме или на Омни Биотик Панда.
Нашето детенце се изхожда на почти всяко хранене или през хранене. Давам Био Гая и Лефакс, но Лефакса макс по два пъти на ден иначе я запича. На смесено хранене е, давам и кърма и АМ.

# 128
  • Denmark
Ох, момичета, животът ми е кърмене Sweat Smile Дори не мога да преброя по колко пъти на ден хапва малчо и май свикна да заспива на гърда Confused Не знам защо, но много ме е страх да му дам нещо различно от кърма, дори и чай за коликите. Той не плаче още, но си личи като се присвива от коремче и веднага търси пак да яде. Не знам как да преодолея този страх. От раждането до сега друго освен мляко от мама не е слагал в устата и сега не знам... А майка ми е на гости и ми казва, че го мъча като не му давам никакви капки. Sad

# 129
Синът ми снощи направо ми скъса сърцето с рева му от коликите.
По някое време се разревах и аз, че бях безсилна да му помогна.
Сега е заспал сгущен като жабка върху гърдите ми и е по-спокоен от вчера.
Снощи към 21.30 започнаха коликите и чак в 3 заспахме всички.
Давам му еспумизан и омнибиотик панда, но колики си има.

# 130
Нашето пищи по цял ден и цяла нощ, не желае да спи. Толкова съм изнервена и отчаяна, че не разбирам как хората се решават на второ дете 😐

# 131
Ох, момичета, животът ми е кърмене Sweat Smile Дори не мога да преброя по колко пъти на ден хапва малчо и май свикна да заспива на гърда Confused Не знам защо, но много ме е страх да му дам нещо различно от кърма, дори и чай за коликите. Той не плаче още, но си личи като се присвива от коремче и веднага търси пак да яде. Не знам как да преодолея този страх. От раждането до сега друго освен мляко от мама не е слагал в устата и сега не знам... А майка ми е на гости и ми казва, че го мъча като не му давам никакви капки. Sad
Може да преминават леко коликите при него. Затопляй му коремчето, повече гушкане. Масажи.

# 132
А с Био Гаята колко често акат вашите бебета? Ние й даваме на нашата принцеса Линекс, но не съм доволна. В най - добрия случай ака веднъж дневно, понякога прескача. Много се напъва, много се мъчи милата.
Моя беше така на био Гая. Смених с про комбо бейби и има 3 изхождания за ден. На смесено хранене

# 133
Аз да попитам кърмещите мами. Какви витамини взимате след като сте родили. Би трябвало да има нещо което да пием за да подобрим кърмата и да намалим коликите Rolling Eyes нямам представа, просто гадая

# 134
  • Denmark
Аз пия много желязо, витамин це и мултивитамини. За коликите мисля, че пробиотик можеш да пиеш, аз ще питам личната тези дни, а за кърма пия чай, ям овесени ядки, пия овесено мляко и наблягам на протеини + мнооого вода.

Общи условия

Активация на акаунт