Препоръчайте ми книга като ... - тема 3

• 88 752
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте,

Моля препоръчайте ми книги действието, на които се разрива в Гърция.

Хубав ден.

# 466
  • Майничка
Какъв тип търсиш?
Хумористични - трилогията на Джералд Даръл за Корфу, "Моето семейство и други животни".
Суров исторически реализъм - Никос Казандакис, "Капитан Михалис" и "Христос отново разпнат".
ЛИбовни - има една авторка, Надя Маркс, която има доста романчета за Гърция. Наскоро гледах у приятелка някаква "Любов и маслини", каза, че си струвала.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 14:48 от gargamela

# 467
Здравейте,

Хубав ден.

Сред лимоновите дръвчета.

# 468
Мед, море и Афродита - от поредицата "Пътувай и обичай", приятна книжка, лека, топла, зареждаща. В топ 3 ми е от тази поредица след Парижката книжарница и Хиляда дни в Тоскана, заслужава си да се прочете по мое мнение.

# 469
Здравейте,

Хубав ден.

Сред лимоновите дръвчета.

Островът на Виктория Хислъп също се развива в Гърция .

# 470
Препорчайте ми книга за подарък за сватба. Младоженците нямат предпочитание към конкретен жанр.  Аз харесах едно луксозно издание на Зайчето Питър, детска книжка, колко е удачно - не знам Grinning
Moля ви за идеи...

# 471
Ако ги познаваш добре хората и знаеш какви хобита имат или какво ги вълнува може да е нещо на такава тематика. Детска книжка не ми се струва удачно, не знам.

# 472
  • София
Нешънъл джиографик имат луксозни издания енциклопедии. Някои са поредици. Зависи обаче младоженците обичат ли енциклопедии. Аз много бих се изкефила на такъв подарък, но не е за всеки вкус.

# 473
  • Пловдив
Последно когато бяхме на сватба и младоженците бяха пожелали книга , подарихме "7 дни в Родопите" ,или нещо от този род беше, за разходки из България ,сега не се сещам точно поредица ли е.
 Детска книжка според мен не е ок за младоженци.

# 474
  • София, България
Здравейте, моля, препоръчайте ми книга тип сериала "Отчаяни съпруги". Чете ми се нещо подобно, свързано с малък квартал, леки интриги, доза мистерия, тайни и т.н.
Ако има такава, която да не е боза ще е супер, благодаря предварително Simple Smile

# 475
Здравейте, моля, препоръчайте ми книга тип сериала "Отчаяни съпруги". Чете ми се нещо подобно, свързано с малък квартал, леки интриги, доза мистерия, тайни и т.н.
Ако има такава, която да не е боза ще е супер, благодаря предварително Simple Smile

Докато четях тази книга си мислех за "Отчаяни съпруги" Simple Smile

https://chitanka.info/book/10340-grand-avenju

# 476
  • София, България

Докато четях тази книга си мислех за "Отчаяни съпруги" Simple Smile

https://chitanka.info/book/10340-grand-avenju

Много благодаря, точно нещо такова ми се четеше.

# 477
Здравейте, моля, препоръчайте ми книга тип сериала "Отчаяни съпруги".
Препоръчвам "Хубав квартал", Терез Ан Фаулър.
https://www.goodreads.com/book/show/54800790?ac=1&from_search=tr … 13lde2LFMB&rank=1
 Четейки я, аз също се сещах за "Отчаяни съпруги", заради препратките с хубавия квартал, позицията на "всевиждащия" разказвач, има неочакван обрат, любов, драма, убийство, но съвсем не се изчерпва само с това. Blush

# 478
  • Пловдив
Здравейте!
Приключих с "Хана" и сега искам нещо отпускащо, лежерно и в същото време увлекателно. Ако се сещате, ще се радвам да получа препоръки.

# 479
Здравейте, може би е вече питано, но не открих, та бихте ли препоръчали книга като "Глина", "Грехът на Малтица", "Сайбиевата невеста"? Може и да е от класическите автори. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт