Майски щъркелови доставки 2021

• 37 905
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Бъдещи мамиии,  как сте с кръвното? Моето попринцип си е нормално ,но последните два дни ми е ниско .

# 241
  • София
Rosi&Rosi, стискам палци нещата да се стабилизират скоро.

vikonetka, и при мен кръвното е по-ниско от обикновено. Отдавам на това и отпадналостта, за която и Gilli говори, но ми прави впечатление, че ако поспортувам сутринта, неразположението преминава и съм по-енергична.

# 242
  • София
Аз се страхувам да спортувам,  страх ме е да не направя някоя беля.  Само разходки си правя и то не много дълги ,уморявам се бързо .

# 243
Бъдещи мамиии,  как сте с кръвното? Моето попринцип си е нормално ,но последните два дни ми е ниско .
Моето е мнооого ниско още преди да разбера,че съм бременна,по принцип съм иначе с нормално,а сега чак се замайвам от ниското кръвно

# 244
Здравейте! И аз се записвам, макар още да не съм минала преглед. Терминът ми ще бъде след 20.05.2021. Член съм на Ноемврийски мами 2014 Simple Smile Имам си едно момченце на почти 6г. и неговото желание е да има сестричка. Последен цикъл 13.08, но с продължителност 31-32 дни. 2 положителни теста.
Чувствам се добре сега. Нямам проблеми, надявам се така да е и до края. От Варна съм, на 32г. Живот и здраве, ако всичко е наред, бебчето ще се роди покрай рождения ми ден, когато ще стана на 33.
Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност!

# 245
Момичета, ако приемате допълнително прогестеронов препарат - утрогестан, дуфастон, т.н., той много сваля кръвното.

# 246
Момичета, ако приемате допълнително прогестеронов препарат - утрогестан, дуфастон, т.н., той много сваля кръвното.

Утрогестана действа така само, ако се приема орално.
Аз имам 3 бременности с утрогестан и една без и винаги съм с ниско кръвно. Дори последните две съм с високо преди това и после пада. На мен направо си ми е симптом.

Аз за съжаление със спорта приключих за тази беремнност. Преди това ходех всеки ден по 15-20 км и карахме колела. А сега с това лежане, ако направя 200 метра пак е добре. Ама ако трябва и 9 месеца ще лежа. После с бебето ще правим дълги разходки и ще се возим с колелата.

# 247
Имам много страни болки.. началото на март загубих бебето си в 23 седмица и след кюртажа ли не знам... При възбуда имах странни болки много ниско долу към срамните устни, входа на влагалището и аз не мога да определя.. Сега пак съм бременна в 8 седмица от днес и тези същите болки пак се появяват.. не са силни, по-скоро като натъртено го усещам.. все едно съм стояла много часове седнала..  странно е като усещане, но се чудя от какво е, нормално ли е и т.н. иначе нямам кървене, дори май вече никакви симптоми на бременност нямам, което също ме притеснява, че имам и задържан аборт в 8 седмица точно. Искам да попитам имали ли сте такива страни, леки болки тип дискомфорт отдолу, като натъртване... Да отбележа, че секс не съм правила изобщо.

# 248
Привет! Да дам отчет какво се случва. Зацапването продължава като ту се увеличава, ту намалява. Днес определено е доста повече. Докторът от петък ми увеличи дозата на дуфастона на 3 пъти по 2, а вчера ме прегледа. По принцип се водя 4 седмица и 6 дни, но по размер отговаря на 4 седмица и 4 ден. Днес си пуснах пак кръвни изследвания да видим какво се случва, но твърде вероятно е да излезе биохимична бременност. Лошото е, че не успяха да ми вземат кръв от вената, а ме надупчиха здраво. Та ми взеха от пръстта. Ще видим, каквото такова. Успех мили момичета и бъдете спокойни!

# 249
  • София
Привет! Да дам отчет какво се случва. Зацапването продължава като ту се увеличава, ту намалява. Днес определено е доста повече. Докторът от петък ми увеличи дозата на дуфастона на 3 пъти по 2, а вчера ме прегледа. По принцип се водя 4 седмица и 6 дни, но по размер отговаря на 4 седмица и 4 ден. Днес си пуснах пак кръвни изследвания да видим какво се случва, но твърде вероятно е да излезе биохимична бременност. Лошото е, че не успяха да ми вземат кръв от вената, а ме надупчиха здраво. Та ми взеха от пръстта. Ще видим, каквото такова. Успех мили момичета и бъдете спокойни!

Стискам палци всичко да е наред и да не е това,което си мислиш . Heart Eyes

А този дуфастон ,защо се пие ? Извинявайте за невежеството ,нова съм в тези неща.  Grinning

# 250
Ех момичета, и аз днес вместо щастлива да ви се похваля че след сакчето, което видях на 8ми  видях и сърчице .... то какво стана 😒😒😒 Мога само да се похваля, че вместо това видяхме ембрионче отговарящо на 6г1д.... а по календарче трябва да съм в 8 вече .... как преглед за 1 мин спира света ти да се върти .....

# 251

Стискам палци всичко да е наред и да не е това,което си мислиш . Heart Eyes

А този дуфастон ,защо се пие ? Извинявайте за невежеството ,нова съм в тези неща.  Grinning

Това всъщност е прогестерон - пие се за задържане. Моят гинеколог го изписва на всички.

# 252
Ех момичета, и аз днес вместо щастлива да ви се похваля че след сакчето, което видях на 8ми  видях и сърчице .... то какво стана 😒😒😒 Мога само да се похваля, че вместо това видяхме ембрионче отговарящо на 6г1д.... а по календарче трябва да съм в 8 вече .... как преглед за 1 мин спира света ти да се върти .....
Прегръдки! Моето мнение е да потърсите и второ мнение. Предния път отговаряше ли на седмицата си?

# 253
Прегръдки! Моето мнение е да потърсите и второ мнение. Предния път отговаряше ли на седмицата си?

Предния път видяхме само сакче .... нямаше ембрионче. Днес за разлика от тогава ясно се вижда милото, но тя не видя тупкащо сърчице 😒

# 254
  • София
Кога си пак на лекар?

Общи условия

Активация на акаунт