Майски щъркелови доставки 2021

• 37 582
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Привет отново, момичета! Днес теста ми е със силна отчетлива втора чертичка Relaxed
Вчера си записах час онлайн при д-р Михайлович в Щерев, за другата седмица. 
Не съм ходила до сега там ,предполагам че на рецепция ще ме опътят.
Още не знам къде ще се следя, но за първи преглед искам да отида някъде, където ще ми е спокойно и от прочетеното във форума,този лекар ми се видя добър избор.

# 91
Здравейте, да се запиша и аз Simple Smile По неофициална информация още термин около 08.05.2021г.

На първия преглед 5с и 6д видяхме 1 сакче. На 21.09 предстои втори преглед, надявам се с тупкащо сърчице....
Успех дами! Flowers Four Leaf Clover

# 92
и аз би следвало ако всичко е наред да съм с термин 08.05 Simple Smileднес бях на първи преглед - видя се сакче и мехурче. вика ме на втори преглед на 18.09. нямам търпение да видим дали ще се види ембрионче Simple Smile

# 93
  • София
Здравейте дами, от вчера и аз съм с потвърдена бременност от д-р Албена Гагова във Вита 2,
видяхме 1 сакче в матката 13 мм. в 5гс и 6дни. Relaxed По предварителни изчисления термина ми е на 13 май, а аз самата има рожден ден на 14 май, та ще си направя най-прекрасния подарък, дай Боже.Gift Heart
Иначе това ми е втора бременност, каката е на 10 години и се надявам да е моята голяма помощница, понеже тя отдавна искаше братче или сестичка Smiley
На 29.09 сме на следващ предглед, за да чуем сърцето на бебчо. Дано всичко е наред и пожелавам лека бременност на всички Wink

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 10:56 от Zlatnata87

# 94
Здравейте, има ли някоя от Вас, проблеми с кръста? Аз имам, още от преди да забременея. За облекчение ползвах, диклак - гел, но от както разбрах, че съм бременна спрях. Предният ми гинеколог, каза да стискам зъби, а сегашната, че мога да мажа. Моля Ви, ако имате информация, споделете.

# 95
Здравейте дами, от вчера и аз съм с потвърдена бременност от д-р Албена Гагова във Вита 2,
видяхме 1 сакче в матката 13 мм. в 5гс и 6дни. Relaxed По предварителни изчисления термина ми е на 13 май, а аз самата има рожден ден на 14 май, та ще си направя най-прекрасния подарък, дай Боже.Gift Heart
Иначе това ми е втора бременност, каката е на 10 години и се надявам да е моята голяма помощница, понеже тя отдавна искаше братче или сестичка Smiley
На 29.09 сме на следващ предглед, за да чуем сърцето на бебчо. Дано всичко е наред и пожелавам лека бременност на всички Wink
Здравейте! Вчера и аз бях при д-р Гагова във Вита 2 за потвърждение 😊
Аз съм на 32, последен цикъл на 26.07, което означава 6та седмица и 4 дни. Честно казано очаквах да видим ембрионче и сърчице, а тя каза че е рано и се виждал “миниатюрен ембрион”. Според нея всичко било точно и да отида пак след 3 седмици. Тъй като вече съм имала едно кухо яйце малко се притесних и мисля на 18ти да отида в Щерев (там се следих при успешната ми бременност).

# 96
Здравейте! Вчера и аз бях при д-р Гагова във Вита 2 за потвърждение 😊
Аз съм на 32, последен цикъл на 26.07, което означава 6та седмица и 4 дни. Честно казано очаквах да видим ембрионче и сърчице, а тя каза че е рано и се виждал “миниатюрен ембрион”. Според нея всичко било точно и да отида пак след 3 седмици. Тъй като вече съм имала едно кухо яйце малко се притесних и мисля на 18ти да отида в Щерев (там се следих при успешната ми бременност).
И аз съм с последен цикъл 26.07 и 6 г и 5 дни вече бях три пъти на преглед. Първия за установяване на бременност миналия петък. После във
Вторник заради постъпване в болница и всичко уж си отговаряше, а днес на изписването вече с 3 дни назад и много се притесних нормално ли е? Аз също имам задържан аборт в 8 седмица отговарящ на 6 и сега ме е страх да не е спряло пак развитието си. На мен също ми казаха, че е рано и ме викат след три седмици.

# 97
Ами...дори видяхме леки трепкания 😊 Много съм щастлива❤ Дано всичко се развие нормално и след две седмици вече И да чуем сърчицето❤ По стечение на обстоятелствата трябваше да си запиша час в Бургас при доктор Татарова. Доволна съм. И двете не очаквахме,че ще можем да видим точицата, какво остава за трепкания. Сега се надявам,че ще спя една идея по-спокойно... и до следващия път.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 08:53 от Gilli

# 98
Здравейте, има ли някоя от Вас, проблеми с кръста? Аз имам, още от преди да забременея. За облекчение ползвах, диклак - гел, но от както разбрах, че съм бременна спрях. Предният ми гинеколог, каза да стискам зъби, а сегашната, че мога да мажа. Моля Ви, ако имате информация, споделете.

при много силни болки няма проблем да се мажете. имам доста проблеми с гръбначния стълб и при първата бременност ходих всяка седмица на масаж до термина. чувствах се прекрасно, нямаше и помен от болки в гърба, така и не се поддух и нямах никакви негативни усещания в тялото си през цялата бременност. със сигурност го отдавам на масажа + много ходене, разходки и раздвижване

# 99
Здравейте ! Вчера бях на АГ и видяхме и сърдечен ритъм. Със закъснение от 24.08 съм.

# 100
Здравейте ! Вчера бях на АГ и видяхме и сърдечен ритъм. Със закъснение от 24.08 съм.
Честито сърчицеееее ❤ Да ви попитам това е края на 7ма седмица нали?

# 101
  • София
Аз съм чак на 23.09... Ще изтрещя дотогава. 😀

# 102
Вчера бяха 6 седм. + 3 дни. Simple Smile

# 103
Вчера бяха 6 седм. + 3 дни. Simple Smile

Мен ме викат на 17.09 което ми се пада точно 6+3 , но се притеснявах да не е рано за сърдечна дейност и да си създам излишни притеснения. Значи е нормално да се види в този период , благодаряя Simple Smile

# 104
  • София
Мирослава, би могло и да не се види и пак всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт