Майски щъркелови доставки 2021

• 37 873
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И на мен сладко изобщо не ми се яде, даже при мисълта за него ми прилошава. Хапват ми се основно салати, супички, ядки, зеленчуци на пара, както и някои видове плодове - основно малини и боровинки. Явно това с "глада за двама" още не ми е дошло на главата.

# 226
С предната бременност имах щастието да повръщам по 7-8 пъти на ден, само при мисълта за ядене ми прилошаваше - момче. От родилното излязох с 6кг по-слаба от преди да забременея. Сега основно налитам на хлебни изделия и месо, та ще видим, надяваме се на момиченце, но и на момченце ще се радваме, важното е всичко да е наред.

# 227
Syreen нищо конкретно не мога да ти дам като марка, защото едната ми е купувана от Англия, другата в Испания.
Приятелка тези дни сподели, че си е взела от някаква бг фирма за 35 лв. Моите са С-образни. Има и П-образни, но на мен не са ми удобни, защото с мъжът ми сме от гушливите. На П-образните основният проблем за мен е, че трябва главата ти да е върху възглавницата за бременни. А аз принципно спя на скъпа ортопедична възглавница и не ми се връзва да спя на някакъв пух за 20-30 евро. Освен това гледай да има сваляща се калъфка, за да можеш да переш.

Аз с дъщеря ми недоспиване не съм имала. И сега много обича да си спинка. Така че ме очаква подмладяване хахаххаа...

# 228
И аз съм на 33, но се чувствам на 23, така че възрастта няма значение. Важното е да сме здрави и да родим живи и здрави бебета! Аз доста се притеснявам, защото това ми е трета бременност, досега имам две загуби. . Надявам се с тази бременност да успея вече като си знам проблемите. . Успех на всички!

# 229
Аз направо съм пенсионерка сравнение с вас😂. Родих дъщеря си на 39. Сега съм на 40 и искрено се надявам да успея да задържа и тази бременност до финал.
Аз се опитвам да имам деца от 22 годишна възраст, но уви не става винаги това, което искаме.

# 230
Здравейте!
Включвам се и аз с голямо удоволствие в темичката ви.
В 6+1 г.с. съм.
Имам момиченце на 6г.и 7м.,сега очаквам второто си Чудо през м.Май.
Успех на всички мами,леко бременеене и до финал!

# 231
Здравейте,  включвам се и аз 6.7г.с. Дори чух пулса. Blush Имам отлепване, заради което пия утрогестан и ношпа. Оплаквания никакви, ако не броим размера на гърдите ми и нежеланието с което гледам сутрешното кафе. Joy Първа бременност ми е и то доста неочаквана. Grinning Иначе си ми е време, на 30г съм. Още съм в шок и паника и осъзнавам какво се случва. Ще ви следя с интерес и ще стискам палци за всички. Hug

# 232
Аз направо съм пенсионерка сравнение с вас😂. Родих дъщеря си на 39. Сега съм на 40 и искрено се надявам да успея да задържа и тази бременност до финал.
Аз се опитвам да имам деца от 22 годишна възраст, но уви не става винаги това, което искаме.

Все едно аз съм го писала, но започнахме от 27г.

# 233
  • София
Момичета, как процедирате със спорта? Аз преди да разбера, че съм бременна отчитах по 13-14 км тичане и 7-8 км плуване на ден (прекарах лятото в Гърция). Сега съм редуцирала натоварването до 40-45 минути тичане или кростренажор дневно и повечко ходене пеша, спряла съм силовите тренировки, но все пак имам тревоги да не навредя на ембриончето.

# 234
Здравейте момичета. Бременна съм в 5 г.с .  Искам да  ви питам, имате ли болки , наподобяващи менструални? От 2-3 дни ме наболява , а от днес болката е малко по -усезаема. Малко съм притеснена,втора бременност ми е,но не си спомням с първата да съм усещала тъкъв дискомфорт. Часът ми при лекар е в понеделник.  Леко бременеене на всички Hug

# 235
Здравейте момичета. Бременна съм в 5 г.с .  Искам да  ви питам, имате ли болки , наподобяващи менструални? От 2-3 дни ме наболява , а от днес болката е малко по -усезаема. Малко съм притеснена,втора бременност ми е,но не си спомням с първата да съм усещала тъкъв дискомфорт. Часът ми при лекар е в понеделник.  Леко бременеене на всички Hug
Почти постоянно усещам подобни пулсирания. Моята докторка ми каза, че не трябва да ме притетнява и да пия нош па ако усетя нещо по -силно. Обикновенно, когато лежа и стана малко по рязко... се проявява това усещане по усезаемо ...но за момента нищо не ме притеснява.
Момичета, как процедирате със спорта? Аз преди да разбера, че съм бременна отчитах по 13-14 км тичане и 7-8 км плуване на ден (прекарах лятото в Гърция). Сега съм редуцирала натоварването до 40-45 минути тичане или кростренажор дневно и повечко ходене пеша, спряла съм силовите тренировки, но все пак имам тревоги да не навредя на ембриончето.
Ох, голям проблем ми е това застояване. И аз ходех много в гори...планини...всеки ден когато можех . Имам кростренажор...и се чудя много колко мога да го ползвам. Особено сега зимата .... но тъй като все още не съм видяла любимото ми тупкащо сърчице, ще поизчакам мъничко и ще попитам 😊😊😊😊😊😊😊😊

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 10:15 от AnMary

# 236

Аз преди да разбера, тренирах по 3-4 пъти седмично HIIT (тежести, ластици) + кардио. Препоръките са да се намали тренировъчното тегло и интензитета, първото не го направих, но понамалих темпото. С предната бременност си спортувах  по 3 пъти седмично всякакви неща - йога, функционални тренировки, водна гимнастика за бременни и си бях супер до последно. Сега обаче енергията ми е на супер ниски нива и постоянно съм отпаднала. При вас така ли е?

# 237
  • София
Здравейте момичета. Бременна съм в 5 г.с .  Искам да  ви питам, имате ли болки , наподобяващи менструални? От 2-3 дни ме наболява , а от днес болката е малко по -усезаема. Малко съм притеснена,втора бременност ми е,но не си спомням с първата да съм усещала тъкъв дискомфорт. Часът ми при лекар е в понеделник.  Леко бременеене на всички Hug

Аз също имам такива болки ,моят лекар каза, че са нормални и да не се притеснявам.  На моменти все си мисля ,че всичко е сън и ще ми дойде ...Confused

# 238
Аз също съм от активно спортуващите + гори, планини и т.н. Доста интензивно прекарахме последния месец (не съм очаквала въобще да съм бременна) и си мисля, че това отлепване което се е получило сигурно е от това. За съжаление ще трябва да изчакам до третия месец, за да се стабилизират нещата и да видя ще мога ли да тренирам нещо. Надявам се да мога. Confused

# 239
Аз също съм активно спортуваща,но прекратих с натоварванията изобщо. В началото се притеснявах да се натоварвам,а сега се усещам изморена със ставането сутрин. Не мога да спя изобщо и се чувствам не на себе си през целия ден. Нямам сили😔

Общи условия

Активация на акаунт