Седмокласници 2020/2021 - Тема 2

• 35 597
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Минаха май повечето входни, остана математиката- утре. Засега съм доволна. Девойката е малко разочарована, че има петици по някои, но каквото такова.

За дрехи, не е капризна, но то и аз съм така. Дънки, суичъри, тениски и чат пат анцуг (така ли се пишеше това) по физическо.  Върви едричка, както ви чета тука за 40 килограмовите и е към 1.60 м.

Онзи ден влязохме заедно в една книжарница и като видя Мис Перигрин - 5-та част се размаза. Обещах я за Коледа. Simple Smile

Опъпчва се чат пат, но каквото и да съм купила като козметика за лице, не се ползва. Само чопли като изникне поредната пъпка и ме нервира, защото ги прави на рани.

# 676
  • на Мелмак
Купувах аз разни козметики, но от как тръгна тази година на училище, спря да се чопли много Wink И редовно започна да се маже и с кремчето. Последно взех на Биодерма. Доволна е. От позната козметичка също сме доволни.
Абе до няколко години, ще ги преборим пъпките Yum

# 677
  • София
Здравейте!
Предстои ни входно ниво по Биология. Имаме само на Педагог и ги решихме. Може ли някой да помогне с други входни нива?

# 678
При мазането да внимават за ръцете. На големият син му се олющиха, видяхме се в чудо, докато разберем, че е от  Acne aut-а. Вече се маже с тампон. Иначе много помага.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 22:39 от Pisa

# 679
Тихичко идвам да приседна при вас с питие в ръка, до края на годината ще мина през всички спрежения на глагола пия. Сигурна съм в това, защото един път преплувах дебрите на 7-мия клас с брат му. Тогава седмокласната тема ми помогна освен с много полезна информация и с емоционална подкрепа за да не изтрещя. Та уж имам психическа настройка, но сега съм 8 години по-умна и хубава и това може и да има негативен ефект.
Днес трябваше да има входно ниво по история, но го пропусна. Оставих го у дома, защото е с хрема.

# 680
Аз понеже също минах веднъж тези вълнения, не съм си го сложила на сърце все още! Joy
Като върна картинката всички похабени нерви са били излишни.
Да не говорим, че сега искат едно, след години е друго. Поне големият ми син следва нещо съвсем различно и мноого далечно от това, което искаше да учи след 7-ми клас.
Записала съм го на уроци, от време на време упражнявам контрол и да се оправя. За оценки не се карам и не съм се карала никога, проблема си е техен.
Може би като наближи ще ме стегне шапката, но в момента съм спокойна и не го мисля.
Но може би при мен оказва влияние и това, че сме в малък град, тук баловете не са толкова високи и не е такава борба, както е за хубава гимназия в София, например.

# 681
  • София
Като ви чета как валят входните нива, нещо съм в недоумение ..... Или са минали само биология и математика, или моят син просто не помни.... Факт е, че никаква оценка все още не е споделил да има, нито пък ел. дневник е подкаран.
В пълно неведение съм (почесващо се по главата човече).
Иначе, доста отговорно подхожда засега (пу-пу) с домашните от школата. Вчера и днес след училище се занимава с поставените задачи, без мрънкане, без протест и без подканяне.

# 682
При нас почти всеки ден има входно ниво по нещо,по някои предмети имат нов преподавател и дали изобщо ще е доволен от наученото досега е x,но каквото такова...иначе изобщо не си дава зор,имам чуството,че играе спорт тото на нивата,изобщо не се задълбочава кое- защо-как....о,изкарал съм 5 -супеееер!

# 683
  • София
При нас останаха входни по Химия, Физика, География, БЕЛ - да минават, че да имам време да притръпна.
Аз се занимавах със занималнята на малките - подадох доста остра молба до директорката ни, в която помолих за правно обосновано основание за това, че не мога да взема децата преди 16.30 часа. Днес подадох молба и до инспектората  - сега, от нищото, ме хвана шубето директорката да не застави учителите да се заяждат с набора. Уж съм над нещата, но нещо не ме свърта. Ох, споделих, олекна ми

# 684
Моли (вярвам бе, ама забравих, а и не ми се връзва бг мама с фейсбук,щото), Инвинсибъл, Досева, мама Мони, мерси Simple Smile

# 685
  • София
Моят днес входно по мат. Преди малко седна да решава.
Викам му: "Маме, ти 2 часа преди контролното ли решаваш?!"
А брат му се заяжда: "Наистина ли?! Кой решава за контролно по мат?!"

# 686
  • София

А брат му се заяжда: "Наистина ли?! Кой решава за контролно по мат?!"
Сладури, смея се с глас Joy  и моят син е на подобен принцип Grinning

# 687
При щерката остана от входните май само по география в петък, но още никакви резултати не са нанесени/съобщени.
Вчера говорих с позната майка на седмокласничка, като детето ходи на школа и на частни уроци и по БЕЛ, а по математика - при двама различни частни учители. И си мисля, брей, ми то моето много лежерно се подготвя, само едната школа. Вие как мислите? Има ли други, които да са се подсигурили така двойно, че и отгоре?

# 688
  • София
При щерката остана от входните май само по география в петък, но още никакви резултати не са нанесени/съобщени.
Вчера говорих с позната майка на седмокласничка, като детето ходи на школа и на частни уроци и по БЕЛ, а по математика - при двама различни частни учители. И си мисля, брей, ми то моето много лежерно се подготвя, само едната школа. Вие как мислите? Има ли други, които да са се подсигурили така двойно, че и отгоре?

Аз не виждам смисъл от два вида частни уроци. Да се преподава един материал от 3 различни учители ми се струва по-скоро объркващо.

При нас серия от входящи тестове, наборът не се е трогнал хич, завъртя 4 по физика и съм бясна защото 2 дена повтарях да преговаря, а той не благоволи.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 13:33 от catty m

# 689
Ехее... не! Това е прекалено. НВО не е висша математика (образно казано:)) Дори и без школа и уроци е възможна подготовката, ако детето и родителите са достатъчно мотивирани. Училищен материал е. Школата е само за помощ. Чак и школа, и уроци, че и отгоре...къде ще кандидатства това дете? Simple Smile Или трябва да е тотал щета подготовката до тук и да има много за наваксване...???

Общи условия

Активация на акаунт