За зелените лампи в нашия живот

• 9 065
  • 325
  •   1
Отговори
# 285
Той пише, че не избира да остане с такива жени. Не знам иначе какво и как му стиска.

# 286
Той пише, че не избира да остане с такива жени. Не знам иначе какво и как му стиска.
Аз съм останала с впечатлението от неговите писания, че сексът и домашната храна могат да го задържат известно време. Simple Smile

# 287
Simple Smile
Не се стараят  в посока подобрена своя версия сигурно.

# 288
За жените е готино да си имаш половинка.
За мъжете е готино да си чичо Чарли от „Двама мъже и половина”. Sunglasses

# 289
След нападенията срещу Уингс на последните страници..
Зелена светлина е да вярваш,когато си направил стъпката.И да се радваш на случващото ти се.
не да търсиш негативи.

Човек,когато е сам,прави или не прави много неща за себе си.
Но когато срещне човек малко или много се променя.
Любов ли е, тръпка ли е,но ти дава стимул и желание да станеш още по-добър.
Уингс ме радва със смелостта и вярата си.И мога да и пожелая само щастие.

# 290
Бил съм 100 кг преди месец и нещо и въпреки, че съм по-нисък от него, не изглеждах дебел изобщо. При мъжете е по-различно. Обикновено са натрупали и повече мускули, а те тежат доста повече от тлъстинките. Затова и мъж, който е правил физически упражнения през годините, при еднакви килограми изглежда по-стегнат от жена с подобни ръст и тегло.

Добре, наистина много мразя да издребнявам, ама вярваш ли си, като ги пишеш тези глупости? И ние сме виждали мъже на тази височина и 100 кг, дебели са, и още как. Да, не са за американско реалити, но са дебели. Все пишеш сякаш едно само ти си виждал определени неща, а останалите трева пасем.
И снимка си качвал, като дори предполагам, че е преди този период, тоест си бил по-малко килограми. Със зелена тениска и емониконка на лицето. На някакво изложение си май, не помня. Еми, съжалявам, ама си имаш "пояс" около кръста. И не е от мускулна маса. Тя тежи повече, но изглежда стегнато и не се качва с хаотично и прекомерно хранене, не.

# 291
Кг не знам дали са зелена светлина..
Защо издребнявате.
Много малък процент са тези ,които имат съвършени пропорции.Всички други сме дефектни Simple Smile

Задълбахте с промените.
Най-силния стимул да отслабнеш е,когато има човек до теб.
Всеки иска да е красива гледка,когато свали дрехите:)

# 292
  • Пловдив
Скрит текст:
Бил съм 100 кг преди месец и нещо и въпреки, че съм по-нисък от него, не изглеждах дебел изобщо. При мъжете е по-различно. Обикновено са натрупали и повече мускули, а те тежат доста повече от тлъстинките. Затова и мъж, който е правил физически упражнения през годините, при еднакви килограми изглежда по-стегнат от жена с подобни ръст и тегло.

Добре, наистина много мразя да издребнявам, ама вярваш ли си, като ги пишеш тези глупости? И ние сме виждали мъже на тази височина и 100 кг, дебели са, и още как. Да, не са за американско реалити, но са дебели. Все пишеш сякаш едно само ти си виждал определени неща, а останалите трева пасем.
И снимка си качвал, като дори предполагам, че е преди този период, тоест си бил по-малко килограми. Със зелена тениска и емониконка на лицето. На някакво изложение си май, не помня. Еми, съжалявам, ама си имаш "пояс" около кръста. И не е от мускулна маса. Тя тежи повече, но изглежда стегнато и не се качва с хаотично и прекомерно хранене, не.
Не зная за какво изложение говориш, но не съм се снимал на такова. Grinning Качвал съм няколко пъти мои снимки, като може би имаш предвид една моя снимка отпреди няколко години, когато бях към 85 кг. Всъщност аз бях около 80-85 кг от 2010 до самия край на 2019. Тогава рязко качих 15 кг и от юли вече съм свалил 9 кг от тях. Бях качвал и една снимка, на която съм почти 100 кг. На нея наистина имам малко сланинки около корема и е нормално. Все пак тегло не се качва, без да натрупаш телесна маса. Важното е, че оттогава съм свалил вредно тегло (сланинки) и съм качил полезно такова (мускулна маса). Затова и сравнения с това каква е фигурата на жени при съпоставими ръст и тегло са безпочвени, защото жените по 100 кг нямат навика да отслабват и заякват със силови натоварвания като лицеви опори, клекове, колоездене с дълго поддържана скорост от 25-30 км/ч или тичане. Simple Smile Повечето залагат на диети и чакане. Чакане самото чакане да ги направи по-леки. Би трябвало да го знаеш. Затова и не бива да се стряскаш, когато четеш как Крилцето пише за мъжа до себе си, че доскоро е бил 130 кг. Аз неслучайно писах по-напред в темата, че това не е чак толкова много, колкото изглежда на думи. По-важното в случая е, че е решил да отслабва, защото е намерил подходяща причина да го стори. Аз също съм свалил някакво тегло, макар че не си давам чак такъв зор, не спазвам никакви диети и не го правя за или заради друг човек, а сам го изисквам от себе си и ми е приятно да се движа. Simple Smile

# 293
Скрит текст:
Скрит текст:

Не зная за какво изложение говориш, но не съм се снимал на такова. Grinning Качвал съм няколко пъти мои снимки, като може би имаш предвид една моя снимка отпреди няколко години, когато бях към 85 кг. Всъщност аз бях около 80-85 кг от 2010 до самия край на 2019. Тогава рязко качих 15 кг и от юли вече съм свалил 9 кг от тях. Бях качвал и една снимка, на която съм почти 100 кг. На нея наистина имам малко сланинки около корема и е нормално. Все пак тегло не се качва, без да натрупаш телесна маса. Важното е, че оттогава съм свалил вредно тегло (сланинки) и съм качил полезно такова (мускулна маса). Затова и сравнения с това каква е фигурата на жени при съпоставими ръст и тегло са безпочвени, защото жените по 100 кг нямат навика да отслабват и заякват със силови натоварвания като лицеви опори, клекове, колоездене с дълго поддържана скорост от 25-30 км/ч или тичане. Simple Smile Повечето залагат на диети и чакане. Чакане самото чакане да ги направи по-леки. Би трябвало да го знаеш. Затова и не бива да се стряскаш, когато четеш как Крилцето пише за мъжа до себе си, че доскоро е бил 130 кг. Аз неслучайно писах по-напред в темата, че това не е чак толкова много, колкото изглежда на думи. По-важното в случая е, че е решил да отслабва, защото е намерил подходяща причина да го стори. Аз също съм свалил някакво тегло, макар че не си давам чак такъв зор, не спазвам никакви диети
и не го правя за или заради друг човек, а сам го изисквам от себе си и ми е приятно да се движа. Simple Smile

Ако, обаче, го правиш за/заради друг човек, любим човек, повярвай, ще ти бъде още по-приятно и мотивът по-силен!

# 294
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Не зная за какво изложение говориш, но не съм се снимал на такова. Grinning Качвал съм няколко пъти мои снимки, като може би имаш предвид една моя снимка отпреди няколко години, когато бях към 85 кг. Всъщност аз бях около 80-85 кг от 2010 до самия край на 2019. Тогава рязко качих 15 кг и от юли вече съм свалил 9 кг от тях. Бях качвал и една снимка, на която съм почти 100 кг. На нея наистина имам малко сланинки около корема и е нормално. Все пак тегло не се качва, без да натрупаш телесна маса. Важното е, че оттогава съм свалил вредно тегло (сланинки) и съм качил полезно такова (мускулна маса). Затова и сравнения с това каква е фигурата на жени при съпоставими ръст и тегло са безпочвени, защото жените по 100 кг нямат навика да отслабват и заякват със силови натоварвания като лицеви опори, клекове, колоездене с дълго поддържана скорост от 25-30 км/ч или тичане. Simple Smile Повечето залагат на диети и чакане. Чакане самото чакане да ги направи по-леки. Би трябвало да го знаеш. Затова и не бива да се стряскаш, когато четеш как Крилцето пише за мъжа до себе си, че доскоро е бил 130 кг. Аз неслучайно писах по-напред в темата, че това не е чак толкова много, колкото изглежда на думи. По-важното в случая е, че е решил да отслабва, защото е намерил подходяща причина да го стори. Аз също съм свалил някакво тегло, макар че не си давам чак такъв зор, не спазвам никакви диети
и не го правя за или заради друг човек, а сам го изисквам от себе си и ми е приятно да се движа. Simple Smile

Ако, обаче, го правиш за/заради друг човек, любим човек, повярвай, ще ти бъде още по-приятно и мотивът по-силен!
Предвид това с каква скорост свалям тегло без външна причина, само дано да не се стопя твърде много с такава. Smiley Чувал съм да разправят, че при редовни семейни свади се горели много калории. Или май беше от горещи креватни борби. Абе, нещо семейно беше там.

# 295
  • Агент под прикритие
Искам да видя точно колко време ще изкараш да правиш нещо, което не ти допада, но правиш, защото си сметнала, че ще се хареса на любимия ти човек. Simple Smile
Ако не го правиш преди всичко за собственото си здраве И осъзнавайки това, и след това за всичко останало, тук свети червено вече.

# 296
Скрит текст:
Искам да видя колко време ще прави нещо, което не ти допада, но правиш, защото си сметнала, че ще се хареса на любимия ти човек. Simple Smile

А защо смяташ, че не ми допада? Предположи, че ми е приятно!

# 297
Жребче
>>>>>>>
Твоят ИТМ е 34.2, който означава затлъстяване.

# 298
  • Пловдив
Скрит текст:
Искам да видя колко време ще прави нещо, което не ти допада, но правиш, защото си сметнала, че ще се хареса на любимия ти човек. Simple Smile
Много хора полагат усилия повече от обичайното и се стараят да се харесат на човека до тях, докато се уверят, че вече "са го спечелили". Simple Smile И след това нерядко се случва да се отпуснат и да станат обратното на харесвани и желани. Случва се предимно в браковете - и от страна на мъже, и от страна на жени.

# 299
  • Агент под прикритие
А защо смяташ, че не ми допада? Предположи, че ми е приятно!
Защото ако ти допадаше, ти щеше да си го правиш така или иначе и нямаше да намесваш това, че любимия човек има нещо общо с това.
В такъв случай, това, че се И се харесва на любимия човек, е по-скоро случайност.

Общи условия

Активация на акаунт