Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 258
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Амнел, прогестеронът е добре да го пуснеш 7 дни след доказана овулация (или поне с домашни тестове), другите са добре за 3-ти ден. Добре е да пуснеш и мъжките - тестостерон и DHEA-S.

Одри, страхотно заглавие, много ми харесва Simple Smile

Марго, стискам палци да ви одобрят възможно най-бързо и да започнете още тази година Flowers Four Leaf Clover

# 601
Момичета, седя си и се чудя:

от всички възможни изследвания, прегледи и т.н. единственото от "задължителните", което не съм правила, е цветна снимка на тръби. Помня, че при едно от последните посещения при АГ питах дали имам нужда, тя каза, че не вижда да има предпоставки за запушени тръби, пита ме имала ли съм някакви гинекологични проблеми, които биха предизвикали запушване, и до там.
И понеже съм почти убедена, че в много близко бъдеще ще ми се наложи да направя и тази екзотична интервенция, моля за малко инфо от тези от вас, които са я преминали (сигурно повечето) Simple Smile

И съм в очакване някоя късна морска сирена да ни развее положителен тест, разбира се Simple Smile

# 602
kalestia, няма такова животно като "предпоставки за запушване на тръбите". Те са 2 косъма, всичко може да ги запуши. Съветвам те да я направиш без упойка (без пълна), иначе може да вземеш спазмалгон преди това, а четох, че някои лекари изписват някакви обезболяващи свещички преди процедурата, попитай лекаря си. Аз я направих без никакво обезболяване и се търпи (а едната ми беше категорично запушена и я пробваха с "повишено налягане" и пак не пропусна). Прави се след спиране на кървенето и преди овулация. Преди това си пусни микробиология, за да не ти набутат навътре някоя гъба или бактерия.
Казват, че се забременява по-лесно след цветната снимка, защото заглажда "косъмчетата" в тръбите. Някои лекари са на мнение, че в месеца със снимката трябва да се пропускат опитите (заради рентгена, който облъчва яйцеклетката), други казват да не се пропуска...

# 603
  • София
Здравейте, момичета. Умълчах се,защото ме беше страх даже да го напиша. На 5 дни закъснение си направих тест, положителен. На другия ден сутринта пуснах бета чхг 4960. Звъннах на аг,извика ме веднага.  Раничко е,жълтъчно мехурче само видя. Изписа ми Натаспин, Ацетизал кардио 75мг и Кринон гел вагинално 12 дни. Иначе си ме приболява корема и гадене си има,но не се оплаквам,само се моля...
Иначе за ТСХ,което изненадващо се оказа 4 ендокринолог/гинеколог ми каза Л-тироксин 50мкг да започвам от утре сутрин и в четвъртък да отивам при него /аг-то ми ме изпрати при него/.
Следя ви и много, много се надявам за добри новини при всички. Този месец оцелях с огромната подкрепа от вас в момент,в който огромно отчаяние ме беше натиснало. Прегръщам ви❣

# 604
  • София/Севлиево
Лиричка,стискам палци притесненията ти да се окажат напразни и тихичко честито!

# 605
  • София
Лира, честито и до финал! Two Hearts

# 606
Лира , честито и до успешен финал!

# 607
Страхотни новини, Лира Hug Честито и до сладък, плачещ финал Hug

# 608
Лирааааа, ЕТО ЗАЩО ТСХ- така е гръмнааааал и се беше притеснила ❤❤❤❤❤❤❤❤ Много се радвам!!!! Моля те, дръж ни в течение ❤ Успех, успех, успех ❤

# 609
  • София
Честито и от мен! Blush

# 610
Лираа, знаех си аз ! Видя ли, че в тази БХ е имало и нещо хубаво - да подготви почвата за едно хубаво загнездване с това чхг Heart Бравооо, много се радвам за теб, просто този път имах усещане за теб и чаках теста, пък ти направо с чхг се похвали !!!

# 611
  • София
Благодаря, момичета ❤❤❤❤❤
Лиилоо,дали е възможно тсх от това да скочи толкова рано?
Локо,вярно,права беше. Дано всичко е наред занапред 😚

# 612
Lira81 ❤️ суперррр! Честито и до финал! Всичко ще бъде наред 🤗
Успех на всички момичета дано до края на темата да се препълни с + тест чета 🙏

# 613
Lira81, тихичко честито и от мен и до финал Hug
Аз съм след трансфер и съм се побъркала с този фраксипарин Sad Много се чудя дали трябва да се бие след трансфер или по-скоро след +тест, АГ ми го включи като застраховка заради мутациите (защото имам цели 4 хетерозигот), но все пак много се притеснявам от това разреждане . Които има опит с фраксито да сподели, ако някой го е бил след трансфер още повече...
Иначе желая много успех на всички и тлъсти чхг Flowers Four Leaf Clover

# 614
Аз не съм си изследвала мутациите все още, но в клиниката изписват на всички по следната схема: аспирин протект, фракси 0,4, почивка , като се почва с фракси.

Общи условия

Активация на акаунт