Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 245
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • София/Севлиево
Уинтър,така е по-добре.От прогестерон и естроген кръвта става на лепило,фраксито я разрежда.На мен Паскалева чак от 6-7 г.с.ми назначи Фракси, Владимиров-от трансфера,а Станулов каза само аспирин след трансфер,но ще видим как ще е.Ако нямам естроген като хапчета аспирина ще свърши работа...Успех и да се похвалиш с тлъсто ЧХГ.

# 616
Уинтър, не се притеснявай, при първото си и успешно ин витро ми дадоха много утрогестан и естрофем заедно с фракси 0,4 веднъж дневно именно заради големите количества прогестерон и естроген - както е писала Ели. Бих си фракси около месец, т.е. от след трансфера до след + тест. Чак след месец се установи склонност към прекалено разеждане на кръвта, спрях фраксито и го замених с Натаспин. Т.е. нужно си е проследяване и ще си спокойна. Успех!!!
Успех и на Лира - много се радвам!
[Аз съм след трансфер и съм се побъркала с този фраксипарин Sad

# 617
Благодаря ви момичета, страхотни сте Heart

# 618
Лира, честито и от мен Heart Сега само положителни мисли до финал!
Winter, силно стиснати палци да се похвалиш след 10 дни! Следвай си терапията и не се тревожи. И аз живот и здраве ако стигна някога до трансфер трябва да почна веднага клексан, а не да чакам положителен тест.

# 619
Лира, честитооо, всичко да е гладко до финал!!! ❤️ ❤️ ❤️ Winter, стискай ембриончетата и в бебета да се превръщат, инжекциите се забравят, резултати да има!🙏🙏🙏❤️❤️❤️

# 620
Ехее много съобщения винаги са на хубаво Grinning честито Лира, и аз ти пожелавам всичко да е наред до финал!

Стискам палци на всички, на Ели и Winter специално.

Нямах време тази седмица (и следващата май ще е така) и не успях да прочета всичко внимателно и затова не се включвам. Дойде ми що годе по часовник и се замислих, че май всеки месец хващаме О и пак не става. Ще трябва да се ходи пак по лекари. Като цяло съм положително настроена де, с малки нервни изблици особено покрай ПМСа.

# 621
Lira81 честито. Леко и до финал.
Едно предложение и от мен за заглавие на следващата тема.
Есен е, падат листа-теста отчита втора черта.

# 622
Лира, еййй прекрасна новина, честито! Много се радвам, пожелавам ти спокойствие до успешен финал ❤
Моето ТСХ някъде седмица след зачеването, за което в последствие разбрах и сметнах, беше 3.7. Русев ми каза, че не е показателно ТСХ в първите 9 седмици на бременността, понеже скача до 4 пъти. Един вид щитовидната жлеза се изключва, за да не отхвърли ембриончето, затова и ТСХ е такова. Той при мен гледаше фт3 и по него по скоро се ориентира, че жлезата е ок, все пак ми вдигна леко дозата и сега съм на 50-50-25, след 9-та седмица живот и здраве ще пусна ТСХ. Мога ли да те попитам защо директно са ти дали Натаспин, може би имаш предишна история, която съм пропуснала или забравила, извинявай, за което. Питам понеже и аз го пия по предписание на Русев, както и АП през ден, засега съм на това, но се чудех този Натаспин ефективен ли е, при положение, че е само добавка на практика 🤔

# 623
Честито, Лира, супер! Успешна и щастлива бременност! Йееееееееее!
Уинтър, стискам палци за добри новини!
Одри, мога да погледна графиката (не съм спец, но ще опитам да помогна Heart).
И аз се връщам към термометъра от утре, днес не ме изненада Ц. Тъкмо на четвъртия ден след Линдинет. Само БТ ще меря, дори не искам да пускам хормони, отвращават ме. То сигурно и ЧХГ още е в кръвта, не ми се боде, все едно.
Ами,  да го почваме ин виво Wink Този цикъл, както дойде. Другия - да не идва Flowers Four Leaf Clover

# 624
  • София
Рокси,миналият месец имах БХ,аг ме прати на изследвания за тромбофилия и 2 от показателите бяха извън норма. Затова сега ме извика раничко колкото да види дали е на място точицата и веднага да почнем терапия - Натаспин с Аспирин 75мг. Предполагам, че и Фракси ще включи по-натам. Добре,че споделяте опит. Аз реално до момента никога не съм имала проблеми с щитовидната.
Колкото до ефекта на Натаспин,вярвам на аг-то по отношение на добавките,защото и друг проблем, който месеци влачих преди да се познаваме реши с добавка,т.е. не предписва нищо,в чието действие не е убеден.
Уинтър,чакам с нетърпение добри новини.❤
Благодаря за пожеланията! Точно спокойствие ми трябва, че съм станала една наплашена след миналогодишната загуба и екстрите след това.... разбирате ме.

Цитат на: Roxyrox
link=topic=1246321.msg41391706#msg41391706 date=1600201005
Лира, еййй прекрасна новина, честито! Много се радвам, пожелавам ти спокойствие до успешен финал ❤
Моето ТСХ някъде седмица след зачеването, за което в последствие разбрах и сметнах, беше 3.7. Русев ми каза, че не е показателно ТСХ в първите 9 седмици на бременността, понеже скача до 4 пъти. Един вид щитовидната жлеза се изключва, за да не отхвърли ембриончето, затова и ТСХ е такова. Той при мен гледаше фт3 и по него по скоро се ориентира, че жлезата е ок, все пак ми вдигна леко дозата и сега съм на 50-50-25, след 9-та седмица живот и здраве ще пусна ТСХ. Мога ли да те попитам защо директно са ти дали Натаспин, може би имаш предишна история, която съм пропуснала или забравила, извинявай, за което. Питам понеже и аз го пия по предписание на Русев, както и АП през ден, засега съм на това, но се чудех този Натаспин ефективен ли е, при положение, че е само добавка на практика 🤔

# 625
Лира, ТСХ понякога се двига доста в начална Б. До колкото знам, се препоръчва редовно следене на нивата и срещи с ендокринолог. Не е нещо дълбоко притеснително. Имам една приятелка, която в начална Б. беше със 7 и нагоре., а сега я чакаме да ражда всеки момент. Лека и спокойна Б. имаше. Не се притеснявай за това. Лекарите си знаят работата! Прегръдки от мен ❤ Кога си пак на преглед?

# 626
  • София
Лиилоо,на 29-30 септември съм на преглед при аг. Иначе в четвъртък до ендокринолога. До колкото разбрах всеки месец ще се следи тсх,ако дай Боже бременността върви нормално. Наистина на фона на 7, моето 4 поне е хванато преди да мине над нормата.
Прегръдки и от мен ❤

# 627
  • София
Аз за съжаление влизам с лоши новини. Понеже часът ми чак за 23, реших веднъж на седмица да следя ЧХГ-то. На 09.09 пишеше > 15000, вчера вечерта- 13800. Въобще не знам къде се намирам, не съм спала, не съм спряла да плача и цяла нощ чета ли, чета.. Успях да си запиша някакъв час при един лекар за днес, но общо взето всички истории, които прочитох са, че дори при първия спад да е имало сърдечна дейност, много скоро е спряла.Исках просто да си излея болката, която е безкрайна. Единствента ми надежда е да е станала някаква грешка в лабораторията, което знам, че се случва доста рядко. Този път буквално нямам за какво да се хвана и се чувствам на ръба на пропастта...

# 628
Sea, в коя седмица си?
Виж това:
"Серумната и уринна концентрация на ЧХГ се увеличава експоненциално по време на бременност достигайки двойни стойности на 40-48-ия час, както и своя пик през 8-12-та седмица. Производството на хормона рязко намалява след 10-20-та седмица."
Дано има някаква грешка и тревогите ти да са неоснователни Heart

# 629
  • София
Според календара 7 г.с +3, много рано, за да пада.

Общи условия

Активация на акаунт