Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 239
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
При мен имаше скоро лабораторна грешка,дано и при вас да е това

# 631
  • София
Това ми е едниственият шанс, пуснах днес в друга лаборатория...

# 632
  • София
Sea,дано е грешка в лабораторията. Силна прегръдка. Би било добре някой по специалност, ако можеше да види какво се случва.

# 633
  • София/Севлиево
Сий,дано е лабораторна грешка.И на мен ми се е случвало,даже тъй ме стреснаха,защото ако резултатите бяха верни,то бях пред умирачка,а всъщност се чувствах отлично...

# 634
  • София
Имам записан час за следобед. Не ми е позната лекарката, но все по-добре от нищо.

# 635
Привет от мен! Идвам да ви раздам по един бебешки шут за късмет! Flowers Four Leaf Clover
Сийсий почвам с теб! Точно на подобни стойности на чхг имах стрес и рев цяла вечер с първата Б (една от причините тази да не се бодна нито веднъж!). Защото си мерех чхг в лабораторията на Тина Кирилова при моя док. Да ама пусто сърце не трае получаваше се по дълга пауза от 4 дена и аз отидох в лабораторията до блока да ми е спокойно, че расте. И бам шок, беше почти не мръднало за 48 часа, не помня вече стойностите но далеч от това, което трябваше. Та, в една и съща лаборатория ли ходиш? Това е мн ключово...стискам ти палци за днес!!!
Лира ей как ме зарадва, имах си предчувствие, че ти е писано това бебе скоро....и за теб палци този път до финал!
Извинявайте момичета, че сякаш избирателно се включвам, всички ви следя и премислям, чета доста изкъсо, просто не винаги имам възможност да напиша на момента, а изпусна ли момента...мозъкът е спрял, много стм разсейяна и забравям, ходя като ударен самолет нетипично за мен и се вбесявам на себе си!

# 636
Сий, в една и съща лаборатория ли го пуска? И има ли значение от приемането на храна и вода преди това? Много се надявам да е грешка в лабораторията. Пиши ни след  прегледа. Силно стиснати палци.

# 637
  • София
Да и двата пъти бях в Рамус, днес пуснах на друго място.

# 638
  • София
Sea, аз си мисля, че всичко ще е наред при теб. Стискам палци, и бъди силна, и мисли позитивно, да не докараш огромен стрес на бебето и на себе си, ако всичко е наред. Какво казват ендокринолозите за ТАТ и МАТ, помня, че при теб имаше нещо завишено?
Успех на всички останали момичета, и на Лира Relaxed

# 639
sea.sea, дано да е лабораторна грешка Hands Pray И от мен съвет за позитивно мислене, макар че знам колко е трудно в такъв момент. Не губи надежда! Flowers Four Leaf Clover
Успех на всички!

# 640
  • София
За МАТ и ТАТ, че към момента не можело да им се повлияе, иначе след седмица трябва за пусна пак ТСХ.

# 641
Lira!! Честито момиче! Хайде сега стискам всичките палци че и тези на мъжа ми и докато не ни замериш с памперси не ги пускам! Green Heart
Winter, ако следиш как е кръвта няма страшно. Важното е да си спокойна. На мен също ми е предписано след трансфер. Стискам палци и за теб!  Purple Heart
sea.sea, не спирай да вярваш в твоето мъниче! Надявам се да е грешка в резултата и скоро пак да се усмихваш! Flowers Four Leaf Clover
Mandaria , успех на теб и на всички работещи по въпроса този месец!

# 642
Sea, знаеш си стиснати палци и от мен.
Лира, честито и успешна бременност до финал. Пожелавам ти спокойни осем месеца и здраво бебе на финал.
За всички много сини ритничета от моето момче, което отново е седалищно разположен, с което и той си изказва мнението и потвърждава препоръката на АГ за секцио.

# 643
Ах, че новини!!
Лира, късмет този път Heart

Sea, стискам палци да е лабораторна грешка и всичко да е наред!!!! Heart Eyes

Аз вчера бях при док, каза, че днес ще съм в овулация и да се пазим, че ми предстои другата седмица изследване с упойка и не е желателно да се забременява този месец :Frowning1
Ама какво да правиш, гледам да не се ядосвам ...

# 644
Здравейте прекрасни борбени момичета! Не съм писала отдавна, но ви следя редовно и плача и се радвам с всяка от вас. И с цел да не пропусна някого пожелавам с цялата си душа, поява в теста на четра, която да израсне пухкаво пашкулче!!! Flowers Four Leaf Clover
И понеже нямам с кого да споделям тези си терзания, реших да потърся съвет от вас: предния месец се организирахме с ММ и отидохме при нов репро док. Човека ни назначи изследвания - на мен хормони, а на него СГ. Назначиха ми и цветна снимка на тръбите още този месец. Обаче адски много се чудя, има ли смисъл от тази ЦС при положение, че съм преценила, че инвитро няма да правя - снимката ще покаже - запушени или не, нали така? С нея не мога да коригирам нищо.... също така цената и е 340 лв., които предпочитам да дам на дъщеря си. Решихме да пуснем хормони и СГ, защото мисля че това са неща които търпят корекция и ако там нещата са ОК и бебе няма просто ще сведа глава и ще се примиря...
Не знам, толкова съм объркана, искам да се случи, но чисто финансово също сме притеснени - хормони и СГ са 120 лв, първи учебен ден за детето и тази ЦС, с която не знам какво бих променила в състоянието си.....  Споделих...

Общи условия

Активация на акаунт