Покажете си детските стаи - тема 27

• 52 080
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • SF
Моят любим цвят е сивото - стои луксозно, комбинира се с всичко и особено добре с жълто!
Но от предложените бюра най-много ми хареса бяло със син шкаф. Това, което е със сив плот не ми хареса. Краката остават бели, контейнерът също. Направи цялото бюро тъмносиньо, за да не стои като кръпка този единствен шкаф отдолу. Все пак стаята не е за мен, а за момче, а те обичат да им бъде малко дарк.
Между другото, питаш, защото и двата цвята  са окей и се комбинират чудесно с бяло и жълто. Която и комбинация да избереш, ще стои добре. Но все пак, давай със синьото! И без това това е цветът на годината. Поне за момента ще бъде ултра модерен.

# 46
  • София
pavlina_hrist0va , аз бих сложила от плитките гардероби (35см дълбочина) на Икеа на стената срещу прозореца, а в дъното етажерка за учебници и книги с бюро, като в зависимост от предпочитанията бюрото може да е на стената отсреща или обърнато на стената на прозореца, но не под самия прозорец, а в края на стената. Дори може и да е ъглово с етажерка до него.

# 47
  • Sofia
Търся качествено двуетажно детско легло, за матрак 90х200. Леглата да са успоредно едно върху друго, а не под прав ъгъл. Отдолу да има плътно чекмеджета. Гледам сайтове от няколко седмици и не мога да намеря. Някой ако е виждал такова, моля да сподели.
Също търся качествен и удобен пуф.

# 48
https://www.meblik.bg/bg/dvuetajni-legla/
Скъпички са обаче. Сега виждам, че са 90/190.

# 49
  • Sofia
Чудесно е, благодаря! Цената не ме притеснява, изглежда качествено. Ще помисля, за размера, може би и този ще стане.

# 50
Много често пускат по 25% отстъпка, следи сайта.

# 51
  • SF
200 см е подходяща дължина за легло за големи, едри хора. Едва ли децата ще ползват тези креватчета, докато станат метър и 90.

# 52
  • Sofia
Синът ми е на 12г и е над 160см. В момента сме с легла от Икеа, които са точно 160, търся замяна с нещо, което ще изкара в следващите 4-5 години. 200 ми се струва съвсем добре, пък и точно толкова е мястото, иначе и 190 ще преживея.

# 53
  • SF
Ако му купувате легло за тийнейджър, младеж, ако сте високи с мъжа ти, купете 200 см и по-широко. Ако търсите детско легло, каквито са двуетажните, 200 см може и да не намерите.

# 54
А на 4-5 години колко см е бил? Нашите легла са също от Икеа и се чудя колко ще изкарат.

# 55
  • Sofia
Ами помня ли Rolling Eyes Вървеше по-високичът по принцип, купувах дрехи с година-две нагоре.Не е нещо извънредно, повечето момчета в класа му са толкова.

# 56
Когато поръчахме мебелите за детската стая, сина ми беше на 11 години. Поръчах легло с размери 120 х 200, изобщо не съжалявам. Когато е голямо е по лесно, кофти е когато е по малко.

# 57
Аз пък съм на мнение, че ако има място за голямо легло - по-добре такова.
Дъщеря ми е на 6г. Върви висока, близо 130см. Купихме направо голямо легло от Икеа 120*200. Мястото го позволява, няма да купувам През година ново легло.

# 58
  • София
Ами помня ли Rolling Eyes Вървеше по-високичът по принцип, купувах дрехи с година-две нагоре.Не е нещо извънредно, повечето момчета в класа му са толкова.
Потвърждавам. И моят малкият е на току-що навършени 12 и е поне 160. В никакъв случай не е нещо извънредно. Има и по-високи и по-ниски от него, но май това е горе-долу средният ръст за възрастта.

# 59
А къде мога да поръчам бяло легло с чекмеджета 90/180см.? Толкова място имам за едното легло в стаята.
На ИКЕА разтегателните не са вариант засега.

Общи условия

Активация на акаунт