ОСМИ клас 2020/2021 - Със съученици и училища нови сме пак за подвизи готови :)

• 30 819
  • 821
  •   1
Отговори
# 645
  • гр.София
Един от най-милите моменти  на 15 септ.в 133-то е,че всеки 12-токласник поема по един първолак и минават през шпалира в двора. Подаряват на всяко детенце по нещо. Когато изпращат абитуриентите ролята се обръща-първолаците извеждат каките и батковците.
На осмокласниците много не се обръща внимание-)
Може би няма да ходя,но ще полея вода и ще я изпратя,пък после ще тичам на работа.
Аманда,аз така си изяждам по един буркан нахут.Тежка храна си е.

# 646
Добро утро 🌞
Успях да пусна заявка за карта към моята, голяма сръдня беше за вида на картата. По-точно относно картинката 😆
Два часа спорихме как ще ходи на тренировки след като започне училище и е втора смяна. И вечерта по време на тренировка контузи пръст. Сега е изкълчения пръст е хванат за съседен и трябва пазене. Иска да ходи на фитнес, с приятели, но аз съм по скоро за организираните тренировки.
Учебници пристигнаха вчера, много запазени, доволна съм.
При нас ХГ в Пловдив, тържество ще има за 8 клас, останалите класове ще влизат в класните стаи. Дори по спомен мисля, че ще е в различен час. Ще го за караме с баща му, предполагам, че на РС ще се уточняват нещата.

# 647
  • софия
Днес ще ходим за дебитна карта. Снощи омрънка света - не ѝ трябвала, нямало да я ползва, щяла да си тегли парите и да плаща с тях, да не била луда да си хаби памет на телефона да си инсталира приложението и да плаща през него. Голямо мрънкане и че трябва да си измисли пин. За кога трябвало? Все едно я карам да доказва теорема, егати!
Еййй, аман!

# 648
В МГ Варна на откриването на учебната година на 15 септември ще присъстват само учениците от 5-ти и 8-ми клас.

Не ви намерих в списъка. Там ли е детето? В коя паралелка?

# 649
  • у дома...
На 15-ти ще отидем с нея. Едва ли ще ни пуснат вътре в училището, но ще я чакаме някъде наоколо. С децата от класа ѝ са се разбрали след тържеството да ходят някъде - в мола на кафе или някъде другаде, да се опознаят. Сега остава да се стиковаме с нея и сигурно ще трябва да убиваме с баща ѝ някакви 2 - 3 - 4 - 5 часа нейде из София, за да си приберем гарджето след това.

# 650
  • софия
Просто_майка, лесни са те. Кеф им МОЛ, кеф им парк Възраждане. Имат избор.

# 651
  • у дома...
Звънче - така е. Но не ми се иска някъде да се правим на непознати. Simple Smile Най-добре е да сме на различни места.

# 652
  • софия
Аз съм се закахърила, че 22ри е вторник. Бях планирала да ходим 3 дни на вилата да отхвърлим работа, но детето е на училище и няма как да отсъства. Много им е сложна процедурата по освобождаване. Мислех и баща ѝ да я закара сутринта на 21ви и да отиде да я вземе след това, но тя няма да иска да седи така на вилата.
Може да отидем събота, те да се приберат в неделя и да се върнат в понеделник следобяд. Ще го мисля.

# 653
Звънче, твоето Мрънче е копие на моя Мрън.
Моят пък омрънка света, че непременно му трябвала дебитна карта. Изобщо не може да обясни смислено защо му е след като му давам пари на ръка. Ще му се отвори парашутът все пак, защото стипендиите им ги превеждали по банков път. Ще чакам обаче все пак информацията от училище кое какво.
Доколкото разбрах, по неофициална информация все още, ще учат първия срок втора смяна. Тегаво ще му е в началото след като никога не е учил на смени, но ще му се наложи да се приспособи.
От два месеца се засили отново да ходи в залата по гимнастика. Прави само сила. Заяви ми, че няма никаква опасност да му се дотренира гимнастика.  Предпочитам да е там и да прави упражнения със собственото си тегло отколкото да се завре в някой вмирисан  фитнес. То не че в залата е цялата прелест, особено зимно време, когато са затворени прозорците, но пак е по-просторно и светло.

# 654
Днес ще ходим за дебитна карта. Снощи омрънка света - не ѝ трябвала, нямало да я ползва, щяла да си тегли парите и да плаща с тях, да не била луда да си хаби памет на телефона да си инсталира приложението и да плаща през него. Голямо мрънкане и че трябва да си измисли пин. За кога трябвало? Все едно я карам да доказва теорема, егати!
Еййй, аман!
Имате ли идея коя банка предлага по-добри условия?

# 655
  • софия
Имате ли идея коя банка предлага по-добри условия?
В предходната тема подробно обсъдихме различните условия.

ston, мрънкалото има теория, че никой на нейната възраст не ползва дебитна карта и подозирам в това се крие ключът от палатката. Ако види, че около нея има други деца, които имат и ползват, което съм сигурна, че ще го има, много бързо ще спре с измислените теории Simple Smile

# 656
А защо са им дебитни карти?

# 657
За стипендии?
Моят май няма да се класира, защото в 2 аег искат над 5,85 успех.

# 658
  • София
А нужно ли е лично присъствие на детето, за да се издаде дебитна карта? Да знам как да се организираме.
А защо са им дебитни карти?
Освен за стипендии, моят много се радва, че ще може да си плаща сам разни неща по игрите. Рабрахме се да ми дава на ръка спестените си пари, а аз да му ги превеждам по картата.

# 659
  • софия
Нямам идея дали ще взима или няма да взима стипендия и не ме вълнува това. При нас критериите за получаване на стипендия са доста високи.
За да свиква и да се научи. Превеждаме седмичните пари и сама преценява кога, колко и за какво ще харчи. В стола и кафетарията в Колежа може да плаща с карта. Дебитната карта е удобство.

В РФБ искат присъствие на детето и акт за раждане, задължително наличие на лк за детето.

Общи условия

Активация на акаунт