На пазар във Варна - тема 59

• 36 731
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Сега около Деня на будителите сигурно ще пуснат някои намаления. Ако не е спешно, може да изчакате и да купите повече неща Simple Smile

# 661
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Добри помагала има в книжарничката на пазарчето в Чайка. Също и в книжарницата на ФК-то. Не всеки сборник е подходящ(мое мнение). На Калоянов по математика са хубави.

# 662
  • Варна
Мой фаворит е Неда Петрова за начален курс.

# 663
Някой знае ли заведение където да сервират закуски? В София съм виждал заведения, които сервират мекици, пържени филии и пр. рано сутринта. Не са много, но ги има. Във Варна, обаче, не съм виждал такива.

Като дете си спомням, че на тогавашния булевард Ленин (сегашния Княз Борис) с/у х-л Черно Море имаше закусвалня , която сервираше неща от сорта на юфка, попари и пр. Спомням си, че баща ми ме е водил на плаж и преди това сме сядали да закусим.

Но сега не знам във Варна да има заведение, което да сервира закуски. Някой да знае за такова?
На Ендорфино ,Брик и х-л Одесос,за последния извън сезона не знам как е.
Опитах се да намеря инфо за менютата на Брик и Ендорфино за закуска, но не успях. Какво точно сервират за закуска?

# 664
Като спомените брънч, освен в Долче Амаро и Бар Гатронома (от по горния пост) къде сте ходили скоро и да сте доволни?
Какво е менюто за закуска/брънч в Долче Амаро?

Кликнах им на страницата, ама не видях нищо конкретно за закуска или брънч.

# 665
В "Тиганъ" има закуски, но не знам какви точно.
Yay! Най-после заведение във Варна дето да има сутрешно меню (и, да, явно имат и мекици). Мерси! Ще ги тествам.

# 666
В "Тиганъ" има закуски, но не знам какви точно.
Сетих се за още едно място - "EDNO" кафе срещу пощата

Мерси! Сега ги гугълнах. Не можах да им намеря менюто, ама в инстаграма са сложили много апетитни снимки - явно ще трябва да се тества!

# 667
Nik,за Ендорфино лятото имаха едни малки банери с пържени филийки със сигурност,кроасани и принцеси някакви
На Брик също филийки ,омлети и кроасани съм виждала .

# 668
Nik, последно оспамвам относно закуската, но понеже гугъл добре си върши работата (със следенето) и току що ми предложи тази статия. Прегледах я набързо само, но мисля, че можеш да се ориентираш къде какво се предлага и в кои часове. Hug
15 уютни местенца във Варна за закуска и брънч

# 669
  • Варна
Някой да препоръча качествен обущар , за стесняване на нови ботуши?
Благодаря!

# 670
  • Варна
Хора, трябва ми телефона на социалните, които се преместиха в сградата на Проектантска. Става дума за тези, които отговарят за район Възраждане и Младост. Намирам само този телефон в нета 052 508266, но на него ми се включва факс сигнал. Звънях на друг телефон, който се оказа на служителки в съседната стая и след една минутка подвикване между тях, пак ми дадоха същия номер!

# 671
  • Варна
Хора, трябва ми телефона на социалните, които се преместиха в сградата на Проектантска. Става дума за тези, които отговарят за район Възраждане и Младост. Намирам само този телефон в нета 052 508266, но на него ми се включва факс сигнал. Звънях на друг телефон, който се оказа на служителки в съседната стая и след една минутка подвикване между тях, пак ми дадоха същия номер!
052/510-422,Този имам, за Владиславово. Пробвай на него.

# 672
  • Варна
Здравейте! Някой да е ходил на безплатните прегледи на гърди в Терапията?Какво включва прегледа?

# 673
Моля препоръчайте откъде купушате агнешка кайма за кюфтета или направо готови за фурна, ако има някъде?

# 674
  • Deutschland/HE
Преди няколко години мъжа ми беше купил от магазин Мръвката, на ул. Каймакчалан.

Общи условия

Активация на акаунт