Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 62 303
  • 755
  •   2
Отговори
# 330
Аз пак с въпрос се включвам.. но с мотива ергономикс фул могат ли така да се получат гърдите:

Скрит текст:

Grinning за съжаление не винаги всичко е постижимо, индивидуално е и да само хирург може да каже

# 331
Аз пак с въпрос се включвам.. но с мотива ергономикс фул могат ли така да се получат гърдите:

Скрит текст:

Моите станаха такива точно с мотива ергономикс. Снимката е 40 дни след операцията.

# 332
Супер! Благодаря ви! Аз понеже си качих сегашното състояние по-назад в темата и затова реших, че някой може да каже Simple Smile

Десислава, много са красиви!
Кой док ги прави? Фуул ли са?

# 333
Д-р Хатър, 400 CC Full motiva ergonomix. Много малък старт без гънка. Висока съм, с едър кокъл. Д-р Кънев искаше за мен 475-550, но не гоня бомбастична визия. =D

# 334
И аз да се похваля с нови цици 😄 Всичко е наред, но упойката ми разказа играта. Иначе вече ги видях.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 17:20 от Devil-Angel

# 335
Честито! Много да им се радваш! Големички са😍 А обикновено първите дни след операцията изглеждат малки👏

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 08:44 от den10

# 336
Devil-Angel, формата ти се е получила супер, много ми харесват. Сега и белезите да се очовечат, ще станат много хубави. За там обаче си трябва време.

# 337
Честито Devil, доста големички изглеждат. Много ме хвана страх обаче! Защо и отсрани има лепенки, предполагам от дренажите?

# 338
Да ви кажа и аз не очаквах да изглеждат така добре още на 1 ден. Все мислех, че ще са по-смачкани и криви.
Корема ми и той е доволно кръгъл,  ужас.
Ще Ви държа в течение

# 339
  • София
Много добре са станали, честито и бързо възстановяване! Според мен изглеждат големи заради отоците.
Колко кубика са, че не помня?
Лепенките са заради дренажите, да.
Моят корем поне две седмици беше подут, имах чувството, че ще остане така, но се оправи. Трябва само търпение.

# 340
Здравейте! Според вас защо се получава това подуване на коремите?

# 341
Реакция от упойката е.

# 342
  • в 1001-та нощ
Здравейте! Според вас защо се получава това подуване на коремите?

Секрети в резултат на разрезите и травмата. Когато има дренажи подуването е по-малко.

# 343
*Logan, 450 кубика Мотива фул профил,  формогел. За момичетата, които се чудеха голям кубик става ли през зърното- ами става 😄

# 344
  • София
*Logan, 450 кубика Мотива фул профил,  формогел. За момичетата, които се чудеха голям кубик става ли през зърното- ами става 😄

Извинявай, но ти въобще не си пример дали става през "зърното" големият кубик, първо,защото имаш големи ареоли, второ, защото са ти рязани по целия диаметър, а не на полумесец, което не е никак типично. Бързо възстановяване иначе, добре изглеждат, но не приличат никак на висок профил.

Подуването на корема ,както каза Алена, е от секретирането на лимфа и кръв, няма нищо общо с упойката.

Общи условия

Активация на акаунт