Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 62 322
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Тъкмо си стягам багажа. Взела съм пижами с копчета (целият град обиколих, със зор две намерих), чорапи, гащи, един суичър, че не се знае да не захладнее, четка и паста за зъби, гребен, чехли и една кърпа. Смятам да се огранича с това. Ще си взема и вода и това е. Една ученическа раница е полупразна.
Аз имам друг въпрос... Как се справяте със сутрешната тоалетна без кафе? 😳
На мен ми дадоха в клиниката чехли и  пижама. Вода също ми дадоха, даже със сламчица. Аз поне 2 литра изпих още до края на деня след операцията. Дават и нещо за хапване, но аз си бях взела нещо сладичко и солети. Wink Казаха ми, че мога да си хапвам каквото искам. Много ми се ядеше шоколад и кисело мляко ( което по принцип не обичам). Питай какво да си носиш, защото няма нужда от излишни неща. Успех!

# 316
Victoria__ мисля, че това не се води нулев старт (което Молов ме поправи, че не съществува като изказване, а това, за което говорим всъщност е ‘наличие на собствена жлеза’, която  ти имаш) Thinking

С ергономичните импланти не мисля, че ще ти личат ‘ръбове’, макар че си доста слабичка, защото са и доста по-меки от Ментор (ама мнооого по), а и защото самата им форма е такава, че се ‘понагаждат’ в зависимост от позицията на тялото.

Иди на 2-3 консултации и виж какво ще е преобладаващото мнение по въпроса, ще чуеш и още мнения за вида и размера на имплантите, които ти предлагат  и ще придобиеш по-пълна представа как да постигнеш желаното, а и тъкмо ще ти дадат импланти да пипнеш или да наложиш (Кънев май има такава практика).

# 317
  • Бургас
Виктория,  с тази фина и грацилна структура,  аз бих избрала по-малкия размер Мотива.
Ти самата каза , че не търсиш някаква предизвикателна визия.

# 318
  • Пловдив
Здравейте! Има ли момичета, които са били с по-голям бюст и се е налагало намаляне, повдигане и импланти? Следващия въпрос е при кой лекар направихте операцията? Благодаря!
Аз - да, намаляне, повдигане, корекция на асиметрия, корекция на ареоли и импланти Simple Smile. Има и други момичета във форума, но не мога да посоча конкретни имена. Моята операция беше в Турция, комбинирана с ринопластика.
На следващият ден след операцията, можех без проблем да си вържа косата. Първото миене ми беше на фризьор, след това сама, не е било проблем.

# 319
Благодаря за съветите, момичета!
Имам консултация при Живко Кънев на 13.10, ще взема да ида, макар че ако ми предложи нвщо друго ще се разколебая още повече..😂 а съм решила да се оперирам при Стоянов.
Снощи четох за двата бранда - ами едните има доживтона гаранция, другите 10 години. Трябва ли да се влиая от подобни факти?

# 320
Всички имат доживотна гаранция при спукване, дават нов имплант Simple Smile
Всъщност при спукване обикновено никой не иска да сложи от същата марка така, че....

# 321
Mar4etoТ, страхотни са и още по-хубави ще станат. Аз съм почти 2 месеца и още ме наболява през нощта и сутрин са стегнати. Като си направя масаж много ми облекчава и омекват веднага. Арника и на мен ми изписаха за две седмици след операцията ( веднъж по 3 гранулки.) Аз си ги взимах и малко повече. Мажа се обилно с мехлема с невен. Супер омекотява. Но незнам белезите дали е добре с него. Първо мажа Мадекасол и  като поизсъхне малко върху него Невена. Може и да не е правилно. Но да кажа че от Мадекасола не виждам особен резултат, а мацам яко... Мисля да пробвам ето това. Някой да го е ползвал?

Това е най-добрия гел за белези на пазара.Ползвала съм го за друг белег, пак от операция.Ползвала съм и Кило Кот, но този заглажда много по-добре.👍

# 322
Аз мажа вече точно 3 месеца сутрин и вечер с кело кот и са се загладили на 65-70%.Все пак е до кожа,но определено ще сменя със стратадерм.

# 323
А има ли някой с хиперпигментирани белези и как се справихте с това? Моите са гладки, но тъмни на цвят...същите са ми и белезите от секциото. Венус вива не ми повлия хиперпигментацииите. Идея за някакъв подходящ изсветляващ крем?

# 324
Момичета, пак досаждам с въпрос 🤪 - прочетох, че доста от вас са ползвали след операцията сутиен на Триумф Триекшън, но Cardio или Wellness е по-добрия вариант?
И към тези оперирани от Хатър - вие ли си закупихте предварително сутиените или поръчахте от нея Липоеластик и какъв е точно модела, може ли да се намери в някой магазин?

# 325
  • София
Имам и двата вида, както и още два други на Триумф. За мен уелнес е най-удобният сутиен евър. Бабешки е и не се харесвам в него, но е страшно удобен, още щом се прибера в къщи го слагам и спя с него, въпреки че вече мога да спя и без. Сутиенът го вземаш предварително от който и да е магазин на Триумф (тя ти казва размера) и го носиш с теб в болницата. В началото ще си с превръзка, в деня на изписване махат лентата и дренажите и слагат сутиена.

# 326
Къде мога да получа повече информация относно мрежите, които се слагат - за голям бюст ли са предназначени, предпазват  от двойна гънка или какво точно?

# 327
  • Бургас
Аз имам три мрежи - по една отстрани и по половин отдолу. Имам изпъкнала гръдна кост и за да не отидат под мишниците са страничните. А понеже имах само празни кожи, почти без тъкан, отдолу придържат и подпомагат да се изгради тъкан.

# 328
Аз пак с въпрос се включвам.. но с мотива ергономикс фул могат ли така да се получат гърдите:

Скрит текст:

# 329
Аз пак с въпрос се включвам.. но с мотива ергономикс фул могат ли така да се получат гърдите:

Скрит текст:

Това мисля, че само хирург може да ти каже като вземе предвид анатомията ти.

Общи условия

Активация на акаунт