още един стар ерген

• 9 292
  • 107
  •   1
Отговори
# 75
Авторе,всички са ти написали първата крачка.Поработи върху самочувствието и самооценката си.Отпусни се малко,не се страхувай от живота🙂.Създай контакти,приятелства със съседи,колеги или в социалните мрежи.Ако се налага се обърни и към психоаналитик.За външният вид няма какво да ти кажа,освен да копира съветите на другите.Промяна в стила,фитнес,нова прическа.Пък и не всички жени търсят красавци.Финансовото ти състояние винаги може да се промени.Стига да имаш желание.Някои те посъветваха да специализираш нещо,но ако нямаш тази възможност ,започни две по-ниско платени работи.Относно жената,опитай,но ако не се получи,не се отчайвай.За всеки влак си има пътник.Трудно е да забравиш някого,когото обичаш,но не е и невъзможно.Пожелавам ти да откриеш верния път към себе си.

# 76
На мен пък не ми допада написаното за огромните, непоправими грешки, които е извършил спрямо жената, която уж обича. Може би и тази тема цели тя да прочете и да си познае маймуната. Надявам се да не става дума за някакви преследвания и психарии, жените сме доста уязвими и хубаво го поощрявате, но към какво ли...

# 77
Авторе,от личен опит ..
Когато гледам негативно и "виждам" все пречки,това и получавам.
Демек нищо.
С малки стъпки към желани неща ,всичко се обръща.
И разбираш,че можеш.

# 78
Авторът пише прекалено смислено и правилно, за да е малоумен.
Скрит текст:
Ако не е измислена историята, да поработи върху социализацията и самочувствието си.
Също да си намери добре платена работа. Парите доста повишават увереността и дават усещане за стабилност.
Като цяло, мъж без пари не е желана партия. Та даже и да не е грозен.
Понятието грозен също е относително за бъдещето на един мъж.
Имах съученик, много грозен, не само по моите критерии.
Обаче много умен, пробивен и със страхотно самочувствие.
Реализира се блестящо на всички фронтове.

Тъкмо това тръгнах да пиша, авторът, като го чета,  изобщо не звучи такъв, какъвто се описва. Пък едната красота, божа работа и твърде индивидуално. С приятелка, като студентки, харесвахме противоположни типажи мъже и все се майтапехме, добре че е така, иначе ще се оскубем за някого. Аз въздъхна по някой какъв е хубавец, тя - тоя ли, бе, на нищо не прилича, какво му хареса. Simple Smile Пък и красотата е само един плюс, не и решаващ фактор за устройване на живота. Доста и смислени съвети се изписаха за автора, ако успее да извади квинтесенцията - добре, ако ги пренебрегне - пак добре, негова си работа, не е длъжен да ги следва.
И аз съм така с една моя приятелка. Всичко е въпрос на вкус.
Друга позната пък ми показваше мъж, който по моят вкус е меко казано грозен. Нисък с шкембе, плешив с големи уши и гадна физиономия. Оказа се и доста тъп. А позната е красиво русо миньонче с хубаво тяло. Еми, хареса си го и си имат и дете даже. Да почертая, че мъжът не е и финансово красив. Някакъв шофьор май беше.

# 79
  • волно калдъръмче
Още от баба знам: като не можеш да съблечеш тънката, съблечи дебелата. За глава лук ставаше въпрос.

# 80
Аз пък честно не мога да разбера как пък толкова не можеш да свалиш една жена. Повечето жени около мен са супер лесни. Е сега не говорим чак за връзка и женене, ама така за фън, да излезеш някъде не е никакъв проблем, ако говорим за ерген, виж женените получат откази, ама то е защото са женени и трябва да си стоят у дома.

# 81
Не си обяснила къде е това "около мен". Голяма помощ, няма що! 🤷

# 82
Аз основно с жени работя и контактувам. Сигурно зависи и от средата, ако работата ти е предимно мъжка, може би е трудно. Мъжът ми работи инкасо и са свалки по цял ден с касиерките по молове и банки. Даже колегата му на 60 г си харесал една на 48 г и я оферира. Тя нещо не го одобрила и му казала, снимай си ......... И ми го прати по месинджъра., че аз толкова дърт ..... не съм виждала. И това е по цял ден. Сега това са простотии, ако автора търси високообразована жена за дълготрайна връзка, може би тия отношения няма да му се понравят.

# 83
Кристинче, не се ли усещаш сама какви ги пишеш в последно време? На няколко твои изказвания попадам от вчера в няколко теми и съм в ступор. Голяма жена си, уж...

# 84
  • Обран бостан ;)
Тя нещо не го одобрила и му казала, снимай си ......... И ми го прати по месинджъра., че аз толкова дърт ..... не съм виждала. И това е по цял ден. Сега това са простотии, ако автора търси високообразована жена за дълготрайна връзка, може би тия отношения няма да му се понравят.

Защо по месинджър ? Тоалетна нямат ли ? Да идИ и да гУ види. Trollface

Само на мен ли ми се струва, че "маймуна" ни прави на маймуни ?

# 85
В какви среди се движите, бе хора?!?!

Оставам потресена от нивото, което простотията може да достигне......

# 86
Интелигентните правят най-големите простотии. Не се учудвай.

# 87
Не е до интелект, а до възпитание. Липсва. Пък и тези са просто образовани.

# 88
Наистина психопатско поведение от мен. Абсолютно животно съм. Не знам дали съм безгръбначно или не, но нищо човешко няма в мен. Обещах й, че повече няма да я притеснявам.
Днес душата ми крещеше и се гърчеше умирайки.

# 89
  • София
Добре де, какво й направи толкова?!

Общи условия

Активация на акаунт