още един стар ерген

• 9 290
  • 107
  •   1
Отговори
# 60
Естествено може и да е друг човек, но мъжете обикновено са позитивно настроени към себе си дори наистина да са грозновати. Така че ми звучи фалшиво.

Имах един онлайн ухажор, пишеше добре, уговорихме се да се видим, ама ме предупреждава преди срещата - и да знаеш, че съм доста грозен. Не му повярвах, обаче не ме беше излъгал.

Така че и на стария маймун му вярвам, че се чувства стар, че е грозен, беден и без социални контакти. Грозните си знаем, дори и мъжете.

# 61
Накрая ще дойде и ще каже - хахаха, всъщност съм красив и богат, гледайте си работата!
Имаше такъв случай с един, дето се жалеше от ... зъбите си май, грозен бил, комплексиран бил. Накрая приключи с хахаха, исках да ви тествам, всъщност съм за завиждане!
Естествено може и да е друг човек, но мъжете обикновено са позитивно настроени към себе си дори наистина да са грозновати. Така че ми звучи фалшиво.

Позитивно настроени са за пред хората, иначе насеме един ми беше написал, че е грозен и дебел, за разлика от мен, с цел да ме манипулира и да предизвика съжаление и много да го заобичам отново, въпреки всичките му простотии Grinning Не смяташе наистина, че е грозен, защото не беше и той много добре знаеше. Не получи съжаление.

# 62
Здр., тук е един беден мъж в средата на 30те си, без никакви социални контакти, с лоша външност, а колко глупав просто е неопределимо...
И въпреки това събрах достатъчно мъдрост за да знам, че животът не струва пукната пара без спътник в него, а създаването на дете - о господи!!!! Нарочно с малко г..Дяволът да те вземе! Защо толкова много мъка даде на мен????
Странна работа, аз нещастникът да копнея за семейство и само това цял живот да ме крепи да продължавам напред, като знам, че никоя не би се съгласила. Защо продължавам? За какво продължавам? Толкова ли съм ненормален?
Готов съм да се отдам на жената, която би решила да бъде с мен, до краят на живота си. Да бъде моята Богиня. Но това, което мога да й предложа в сравнение с останалите е доста посредствено. Въпреки, че всичките ми намерения са добри, съдбата ми не е.
Чета много от работите, които пишат разочарованите хора и се чудя, защо са се събрали с такива чудовища? Защо жените правят семейства, защо раждат деца заедно с индивиди, дори не мога да ги нарека човеци, които съвсем съзнателно наряват жените си, нараняват децата си?????
Не разбирам къде толкова сбърках аз. В мен ли е проблемът или в светът??? Не може да е в светът, нали?
Срам ме е да погледна старите си родители. Някой някога да е изпитвал срам и болка да погледне майка си или баща си в очите? Болката е неописуема. Но и те имат вина за това, че са ме създали. И стоя и си мисля, дори и с най-добрите намерения, ако създам живот, бих ли могъл да му дам достатъчно щастие, за да не стане един ден като мен????? Тези, които създават живот и го обричат на страдание, защо правят подобно нещо??
Влюбен съм в една доста добра жена. И колкото повече я жадувам, толкова повече ме е страх и си мисля, че не бива да я приближавам. Толкова я обичам, че не искам да я приближавам, за да не я нараня. А времето изтича.
Страх ме е да умра, страх ме е и да живея. Не знам какво да правя.
Дървото се огъва докато е младо. Какво мога да направя аз, старият нещастен маймун.
Бог не ти е виновен за нищо. Опитай се да покажеш по някакъв начин на тази жена, че имаш чувства към нея.

# 63
Тююю, аз пък като един наивник на средна /или над нея/ Simple Smile възраст, реших, че авторът се е появил, като видях, че темата е оживена. А то какво, пак някои го спасяват, ама него го нЕма! Може и да е прав/а Oryon, че е забравил къде и какво е писал. Язък!

# 64
Може да са го прибрали в зоопарка. Не е влизал, откакто е писал, тъй че...
А може и да е пуснал нарочно темата с цел конкретна жена да я прочете, пък да си го прибере. Проверете си маймуните, всички ли са налице или някоя липсва... Моите всички маймуни са налице за вечерната проверка...

# 65
Набива ми се в очите един много сериозен проблем, от който най-вероятно произлизат и всички останали - идентифицираш се с грешното животно. Не е възможно да си маймуна, те са социални, енергични и действат без да размишляват върху нещастието си и да чакат провидение от съдбата. Много хора не знаят кои са, но ако поне определиш по-правдоподобно кое животно си, проблемите ще се дефинират по-ясно и ще започнат да се разплитат. Започни с изследване на парафилетичната група на безгръбначните - при положение че те съставляват 97% от всички видове животни, има огромен шанс да си от тях. Успех.

# 66
Здравейте.
Отне известно време да прочета всичките коментари и да помисля над някои от тях. Ако трябва да бъда честен, по-скоро исках да излея глупостта си, нещо като изповед, пред това да искам отговор на незададени въпроси от непознати хора. Въпреки това усетих невероятно силна подкрепа от вас. Много съм ви благодарен!
Но всеки гледа на света от своята камбанария. Не се сърдете за някои от работите, които съм писал. Не можете да се отъждествявате от писанията на някой като мен. Аз съм човек без социални контакти - наблягам на това..... изказът ми е лош и често съм разбиран погрешно.
Относно годините - на 33 съм, а се чувствам толкова немощен. Загубил съм всяка представа за забавление, а и желание за много други неща. Вярвам, че човек може да бъде "стар" по душа дори и да е на 20. Понякога годините не са определящите.
Глупав съм - чувствам се в безизходно положение, в капан. Не мога да измисля начин да се измъкна. Прекалено много фактори има и не мисля, че бихте рабрали правилно. Умственият ми потенциал не позволява да се справя с някои аспекти от живота.
Грозен с неадекватни реакции и някакво такова идиотско лице. Без да ме познавате лично, не можете да си ме представите.

Относно жената, която обичам, вече направих огромни грешки. Непоправими. Въпреки това имам намерението да опитам още веднъж. Естествено с най-добрите намерения. Какво пък, най-много да ме намрази доживот. Болката ми е чудовищна.

# 67
А, жени много, като не става с тая, пробвай с друга. Подир жена и подир трамвай не се тича. Ако иска, иска, ако не, следващата. То и аз съм била влюбена, ама се сърдех на себе си, че съм проста, а не страдах от факта, че не ме искат или поне не по начина, по-който аз искам да се случват нещата. Няма нужда да драматизираш излишно. И красавец за си, ако не удовлетворяваш капризите на жените, пак отиваш на борсата, образно казано. Той щото Пеевски е един красавец, ум да ти зайде.

# 68
Той Пеевски хич и не разчита на външност. Портфейлът му е дебел на него.
Авторе,  не знам повече какъв съвет да ти дам. Като цяло всичко е казано. Събери смелост и промени нещата около теб.

# 69
Боже... На 33 и стар... Значи да се стягам след 3 години за дълбока старост.
Я се стегни малко! Никой няма да дойде да те изтегли от самосъжалението, в което си потънал. Сам трябва да се справиш. Жените харесват самоуверени мъже.

# 70
Принципът на носната кърпичка не важи, когато си влюбен, както Кристина знае. Съветът да рециклира любовта си като смени таргета ѝ с друг е чаровен с успокояващата си хладина, но ако всичко написано е вярно ще му е полезен, колкото солариум на натурален нигериец.
Авторе, явно си падаш фаталист. Да знаеш тогава, че нещата все по-зле ще стават, но пък ще спре да ти пука.

just kidding (за спирането да ти пука) - поне едно от самоопределенията ти не е вярно, как тогава да се разтревожи човек за останалите...

# 71
Авторе, да нямаш някакво увреждане? Съвсем сериозно питам - от думите ти как умствения ти потенциал не позволявал, ме кара да мисля за някаква умствена изостаналост, още повече казваш и че изглеждаш много странно - обикновено ментални и физически недъзи са свързани и вървят ръка за ръка. Какво си завършил? Някога приятели имал ли си? А приятелка? С какво е свързана работата ти (ако не искаш не отговаряй). Иначе ако нямаш някаква диагноза, както предположих, не мисля, че би било невъзможно, макар да не знам защо си решил, че точно брак и деца ще те направят щастлив (по-скоро можеш да се забатачеш още повече, това никак не е шега работа).

# 72
Авторът пише прекалено смислено и правилно, за да е малоумен.
Ако не е измислена историята, да поработи върху социализацията и самочувствието си.
Също да си намери добре платена работа. Парите доста повишават увереността и дават усещане за стабилност.
Като цяло, мъж без пари не е желана партия. Та даже и да не е грозен.
Понятието грозен също е относително за бъдещето на един мъж.
Имах съученик, много грозен, не само по моите критерии.
Обаче много умен, пробивен и със страхотно самочувствие.
Реализира се блестящо на всички фронтове.

# 73
Авторът пише прекалено смислено и правилно, за да е малоумен.
Скрит текст:
Ако не е измислена историята, да поработи върху социализацията и самочувствието си.
Също да си намери добре платена работа. Парите доста повишават увереността и дават усещане за стабилност.
Като цяло, мъж без пари не е желана партия. Та даже и да не е грозен.
Понятието грозен също е относително за бъдещето на един мъж.
Имах съученик, много грозен, не само по моите критерии.
Обаче много умен, пробивен и със страхотно самочувствие.
Реализира се блестящо на всички фронтове.

Тъкмо това тръгнах да пиша, авторът, като го чета,  изобщо не звучи такъв, какъвто се описва. Пък едната красота, божа работа и твърде индивидуално. С приятелка, като студентки, харесвахме противоположни типажи мъже и все се майтапехме, добре че е така, иначе ще се оскубем за някого. Аз въздъхна по някой какъв е хубавец, тя - тоя ли, бе, на нищо не прилича, какво му хареса. Simple Smile Пък и красотата е само един плюс, не и решаващ фактор за устройване на живота. Доста и смислени съвети се изписаха за автора, ако успее да извади квинтесенцията - добре, ако ги пренебрегне - пак добре, негова си работа, не е длъжен да ги следва.

# 74
Освен това има и по-невзрачни жени, които биха се зарадвали на внимание и от някой, дето не е хубавец.
Можеш да потърсиш такава, която ти е в категорията.

Общи условия

Активация на акаунт