още един стар ерген

• 9 285
  • 107
  •   1
Отговори
# 45
Макар да изглежда супер фалшиво ще отделя от времето си за да кажа какво мисля.Може да бъде полезно за други изпаднали в екзистенциална криза хора.
Скрит текст:
Тук ми намирисва на едно голямо зацикляне.Вероятно след завършване на образованието си, авторът се е хванал на някаква работа за жълти стотинки и там си крета до днес.Тази работа е накърнила мозъка му до степен вече да мисли само базисни неща-храна, спане и размножаване.
Много е страшно (на 35 да предположим) да се чувстваш стар, изцеден и претрепан от живота, без изход.
Определено ще има нужда от професионална намеса.
За всеки влак си има пътници, но изказа на този наш съфорумец е толкова банален, лепкав, и изпаднал, че създава усещане за неудобство. Трябва да го съжалим, а всъщност ни е противен.Не харесвам хора, които си търсят оправдания.
Действия трябва!
Може да не си пръв красавец, ами влез в инстаграм, виж какво правят другите- облекло, фитнес,  прическа.
Пусни си турски сериал и слушай как омяйват жените.Със самосъжаление и мрънкане няма да стигнеш никъде.
С тези съвети да не беше отделяла от времето си.

# 46
Тъкмо ровя за турски сериали, недей тъй.

# 47
една стара поговорка гласи : " кахарлия ...... мацка не  " уважава"  - така че искаш да уважаваш - без кахари напред

# 48
Тъкмо ровя за турски сериали, недей тъй.

Отиде тя..Да я срещне
Месец време докато се заговорят
Ще се пенсионираме до първия секс..опс
Докато любовта възтържествува
И накрая както четяхме едно време
"Три дни яли и се веселили"
Приказката свърши вече Wink

# 49
Кахърен к@р работа не върши.
Иначе съм за турските сериали . Много ги успиват там жените. И аз бих се радвала така да ми говорят в реалността.

# 50
Иначе съм за турските сериали . Много ги успиват там жените. И аз бих се радвала така да ми говорят в реалността.

Помня ,че още трябваше да си лягам в 8-9 часа.Тъкмо почна "Дързост и красота"
Един черно бял "Юност" май беше името.Намален звук да не чуят нашите:)
Бях зарибена няколко месеца и се отказах.
И добре,че..
Май до скоро го излъчваха:))

От тогава изгубих търпение ..за сериали и драми без край Simple Smile

# 51
Ти? Дето си в час с реалността!
Айде моля те, ако някой започне така да ти говори е шитнат на втората минута.

# 52
Ех Дидо, реалност, реалност, ама понякога така ти се иска да е приказка.

# 53
Макар да изглежда супер фалшиво ще отделя от времето си за да кажа какво мисля.Може да бъде полезно за други изпаднали в екзистенциална криза хора.
Скрит текст:
Тук ми намирисва на едно голямо зацикляне.Вероятно след завършване на образованието си, авторът се е хванал на някаква работа за жълти стотинки и там си крета до днес.Тази работа е накърнила мозъка му до степен вече да мисли само базисни неща-храна, спане и размножаване.
Много е страшно (на 35 да предположим) да се чувстваш стар, изцеден и претрепан от живота, без изход.
Определено ще има нужда от професионална намеса.
За всеки влак си има пътници, но изказа на този наш съфорумец е толкова банален, лепкав, и изпаднал, че създава усещане за неудобство. Трябва да го съжалим, а всъщност ни е противен.Не харесвам хора, които си търсят оправдания.
Действия трябва!
Може да не си пръв красавец, ами влез в инстаграм, виж какво правят другите- облекло, фитнес,  прическа.
Пусни си турски сериал и слушай как омяйват жените.Със самосъжаление и мрънкане няма да стигнеш никъде.
Ирония драги!
Че навсякъде около нас има отговор на въпросите ни, дори в най-примитивните тривиални неща като инстаграм и телевизия.

# 54
Какво стана, оженихте ли автора?

# 55
Авторе не съм чела отговорите след твоя, звучиш отчаяно. Това е нещото, което би отблъснало една жена. Не външния вид или джоба. Колкото и реалист да си и това да е твоята картинка, погледни живота от друг ъгъл- не си престарял, знаеш какво искаш, остава да действаш за постигането му.  но в никакъв случей не бъди отчаян и депресиран, защото това наистина е отблъскващо.

# 56
Това новото алтер-его на Жребчо ли е?

# 57
Старият маймун пийнал вечерта, излял си душата, после е забравил, че е писал във форум и сега спи на някой клон, вее го вятъра и разрошва козината му, всичко е наред, всичко продължава каквото е било...

# 58
Здр., тук е един беден мъж в средата на 30те си, без никакви социални контакти, с лоша външност, а колко глупав просто е неопределимо...
И въпреки това събрах достатъчно мъдрост за да знам, че животът не струва пукната пара без спътник в него, а създаването на дете - о господи!!!! Нарочно с малко г..Дяволът да те вземе! Защо толкова много мъка даде на мен????
Странна работа, аз нещастникът да копнея за семейство и само това цял живот да ме крепи да продължавам напред, като знам, че никоя не би се съгласила. Защо продължавам? За какво продължавам? Толкова ли съм ненормален?
Готов съм да се отдам на жената, която би решила да бъде с мен, до краят на живота си. Да бъде моята Богиня. Но това, което мога да й предложа в сравнение с останалите е доста посредствено. Въпреки, че всичките ми намерения са добри, съдбата ми не е.
Чета много от работите, които пишат разочарованите хора и се чудя, защо са се събрали с такива чудовища? Защо жените правят семейства, защо раждат деца заедно с индивиди, дори не мога да ги нарека човеци, които съвсем съзнателно наряват жените си, нараняват децата си?????
Не разбирам къде толкова сбърках аз. В мен ли е проблемът или в светът??? Не може да е в светът, нали?
Срам ме е да погледна старите си родители. Някой някога да е изпитвал срам и болка да погледне майка си или баща си в очите? Болката е неописуема. Но и те имат вина за това, че са ме създали. И стоя и си мисля, дори и с най-добрите намерения, ако създам живот, бих ли могъл да му дам достатъчно щастие, за да не стане един ден като мен????? Тези, които създават живот и го обричат на страдание, защо правят подобно нещо??
Влюбен съм в една доста добра жена. И колкото повече я жадувам, толкова повече ме е страх и си мисля, че не бива да я приближавам. Толкова я обичам, че не искам да я приближавам, за да не я нараня. А времето изтича.
Страх ме е да умра, страх ме е и да живея. Не знам какво да правя.
Дървото се огъва докато е младо. Какво мога да направя аз, старият нещастен маймун.

Проблемът със сигурност е в теб. Ако продължаваш да се самосъжаляваш, ще си останеш сам. Дори и най-грозният мъж, може да впечатли с отношение и самочувствие,особено ако има и някакви амбиции да постигне нещо или поне е отговорен и ходи редовно на работа Grinning Жените се впечатляват от уверени мъже, така че поне симулирай малко самочувствие,не е толкова трудно. Ето за това има жени, които са с разни утрепки, а не с теб. Просто в началото изглеждат самоуверени и като че всичко им е наред. После на жените им отнема от малко до доста време да ги разберат какви са и да ги зарежат. Тези мъже говорят правилните неща в началото, за разлика от теб. Ето например, какво значи "стар" в средата на 30те??? Аз примерно ги гоня, значи съм стара, така ли? Ти такива неща ли говориш на жените? Grinning Не е учудващо, че не ти се получава. Мисли малко преди говориш, форумът е пълен с жени над 35 и такива квалификации са смешни. Ти щом тук правиш такъв гаф, замисли се по принцип какви ги шляпаш. Не знам каква е тая жена, дето те е страх да я доближиш, но замисляш ли се, ако тя те харесва как изглежда това през нейните очи? Ти си й обърнал внимание веднъж примерно и после я игнорираш, тя си мисли вероятно, че се опитваш да я разкараш,а не че си влюбен в нея и се изнервя. Надявам се, че не й говориш на вие като някои твои находчиви събратя? Мъжете понякога изобщо не мислите, имаш ли представа колко е изнервящо подобно нещо?? Трябва да си последователен. В случай пък, че не те харесва още, може поне да се опиташ да й го покажеш или пък да й бъдеш приятел и каквото стане. Общо взето приготви се, че ако опиташ да сваляш жени, 7 от 10 ще ти откажат и трябва да го приемеш и да продължиш напред. И на жените ни се случва да ни отхвърлят, това са нещата от живота. Но докато седиш и хленчиш, нищо няма да се случи. Всички се самосъжаляваме по някога, но все пак идва време и да се опомним малко и да спрем. Ти по принцип като мъж, трябва да поемаш малко повече инициатива в началото и да впечатлиш жената с нещата, които ти казах. Прави някакви жестове за нея. Рано или късно ще те забележи. Ако тази не те оцени, ще те оцени и някоя друга.

А и забравих да спомена, че за някои жени възрастта е плюс. Много жени не харесват по-млади от теб, защото е по-вероятно да са незрели. Ти се предполага, че вече трябва да знаеш какво правиш на тая възраст, за разлика от някой 20 годишен пикльо, нали?

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 16:14 от rainbow90

# 59
Накрая ще дойде и ще каже - хахаха, всъщност съм красив и богат, гледайте си работата!
Имаше такъв случай с един, дето се жалеше от ... зъбите си май, грозен бил, комплексиран бил. Накрая приключи с хахаха, исках да ви тествам, всъщност съм за завиждане!
Естествено може и да е друг човек, но мъжете обикновено са позитивно настроени към себе си дори наистина да са грозновати. Така че ми звучи фалшиво.

Общи условия

Активация на акаунт