още един стар ерген

• 9 280
  • 107
  •   1
Отговори
# 30
Сега е време за обяд. Може да яде банан и да пие кокосова вода. Дай да почакаме.

# 31
Интересно ми е дали ще се включи изобщо авторът....

Авторе, жените ненавиждат мъже, които се оплакват и мрънкат. Стегни се, иначе няма да го бъде.

# 32
Макар да изглежда супер фалшиво ще отделя от времето си за да кажа какво мисля.Може да бъде полезно за други изпаднали в екзистенциална криза хора.
Тук ми намирисва на едно голямо зацикляне.Вероятно след завършване на образованието си, авторът се е хванал на някаква работа за жълти стотинки и там си крета до днес.Тази работа е накърнила мозъка му до степен вече да мисли само базисни неща-храна, спане и размножаване.
Много е страшно (на 35 да предположим) да се чувстваш стар, изцеден и претрепан от живота, без изход.
Определено ще има нужда от професионална намеса.
За всеки влак си има пътници, но изказа на този наш съфорумец е толкова банален, лепкав, и изпаднал, че създава усещане за неудобство. Трябва да го съжалим, а всъщност ни е противен.Не харесвам хора, които си търсят оправдания.
Действия трябва!
Може да не си пръв красавец, ами влез в инстаграм, виж какво правят другите- облекло, фитнес,  прическа.
Пусни си турски сериал и слушай как омяйват жените.Със самосъжаление и мрънкане няма да стигнеш никъде.

# 33
И още нещо да допълня. Трябва да се цели в "неговата черга". Ако харесва мацки тип Николета Лозанова, ами няма да му се получи.
И пак да повторя - спира мрънкането, оплакването и всякакви подобни. Това е едно от най-отблъскващите качества дори за жена, пък за мъж е направоооо…….

# 34
Но авторът ако се надъха, направо да действа при тази жена, която е харесал. Аз все още се чудя защо си мисли, че ще я нарани. Каква е историята зад тази бележка?

# 35
Че е чел няколко пъти “50 нюанса сиво” Stuck Out Tongue Winking Eye

# 36
Поредната драма куин, но в панталони.
Ама тактиката връзва - намериха се хора да го убеждават, че не е така. Току виж някои почнат и на лични да го успокояват. 😂

# 37
  • Обран бостан ;)
Май тук уважавате и вярвате само на старите моми.

# 38
Май тук уважавате и вярвате само на старите моми.

И тях не уважавам и не им вярвам.
Сега може и да ме замерят с камъни, но мисля, че човек, който иска връзка / семейство / деца, просто ги прави. Вечното мрънкане, че не е срещнал подходящ говори за други дефицити. Ами смени таргета, намали претенциите, погледни и себе си.

# 39
Смятам, че наистина има хора, които не могат да срещнат подходящия партньор. Дори не за друго, а поради постоянната си среда, т.е. ходят на работа, където има едни и същи колеги, излизат с едни и същи приятели и на едни и същи места. Трудно е да срещнат нови хора. След една определена възраст пък свободните стават малцинство. Дори и да не са семейни, обикновено всеки е във връзка. Не на всеки му се получава с лекота да създава приятелства и връзки. Така че подобни етикети не са много подходящи...

Ами смени таргета, намали претенциите, погледни и себе си.

Тук съм съгласна!

# 40
Жените не харесваме мъже без самочувствие, вечно оплакващи се ,как за тях няма свястна работа,добра партньорка, късмет в живота.....Айде вземи се малко в ръце ,едва ли си толкова грозен ( аз не си падам по хубави), но другите качества са важни. Като гледам ,не си и престарял.Не мрънкай....а действай.

# 41
Без партньор = свободно време
Свободно време = учене, развитие, труд и ПАРИ
ПАРИ = ой, Тигре, Тигре, хубави жени

# 42
Пари=жени?
Не,пари си имаме,не се продаваме(поне някои от нас) Simple Smile

# 43
  • Обран бостан ;)
То и здравето не се продава ама Trollface

# 44
А защо не каже авторът имал ли е бивши и те защо са го зарязвали... Подозирам, че не им е харесвало мрънкачеството на авторът. До ден два е ентъртейнинг да успокояваш горканчо но след това ако продължи да се върти една и съща токсична плоча.. писва.

Общи условия

Активация на акаунт