Пране на килими

• 22 624
  • 57
  •   1
Отговори
# 45
  • SOFIA
Здравейте,
има ли някой доволен /или не/ от пране  в Килим World ? Виждам, че предлагат такава услуга вече.
Благодаря предварително.

# 46
За ръчно пране на големи килими, не ги препоръчвам. Ако килима е с размер, който влиза в машината (май до 3м ширина беше), може и да стават, нямам опит.

# 47
  • на терасата
Моля за отзиви за фирма, която пере добре килими в София. От години ползвам Кънев карпет, но това лято се разочаровах от тях. Качеството не е това, което беше, а господинът, който взима и връща килимите е ...., липсват ми подходящите думи.

# 48
  • софия
Еееее, наистина ли? Ти прави ли рекламация?
Имах проблем с единия килим и бяха адекватни, без да са ме карали да се чувствам нахална, глупава, с нереалистични очаквания.

# 49
  • на терасата
Не, не съм правила рекламация.
Нали, ако правя рекламация, пак ще дойде същият господин.....

# 50
  • софия
Не знам ситуацията, но когато имам проблем се обаждам и казвам. Обичайно говоря с жена. Винаги е била с отношение, без да проявява фалшива любезност или изнервеност. Със собственика също съм говорила. Той ме е търсил във връзка с рекламация. Харесвам ги, били са коректни. Ще ми е много неприятно, ако нещо се е променило.

# 51
Моля за препоръке за фирма за пране на килими за София

# 52
Моля, върни поне страница назад и виж. Писали сме и не може все едно и също да пишем, че вече ще бие на реклама.

# 53
Моля, върни поне страница назад и виж. Писали сме и не може все едно и също да пишем, че вече ще бие на реклама.

Прочетох всичко, но препоръка отпреди 5 - 2 години може да не е актуална вече.

Най-често развалят качеството и карат на стара слава, доста често ми се случва.

Затова питам.

# 54
Последно прах преди 2 месеца. Не са развалили качеството.

# 55
Последно прах преди 2 месеца. Не са развалили качеството.

Много Ви благодаря !

# 56
Миналия месец прахме нашите с Тедей, за втори път. Чудесно се справиха.
https://www.kpk.bg/

# 57
Ние наскоро ползвахме Блиц фабрика за пране на килими. Пишеше, че са фабрика за пране, което не ми беше ясно какво е.Laughing
Бяха с доста висока оценка и се доверихме да ги вземат от вкъщи.
Понеже ни беше по-удобно отидохме ние да си ги вземем когато са готови от базата им. Вътре миришеше изключително добре и бяха много учтиви, а килимите светеха. Дори за персийския ни килим, който ни остана от моята баба надминаха очакванията ми и е като нов.
https://praneblitz.com/

Общи условия

Активация на акаунт