Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Машина за хляб - 66 тема

  • 28 575
  • 681
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 24 818
Благодаря много.

# 16
  • Мнения: 2 194
На коя програма правите тутманик ,аз съм с Тефал

# 17
  • Мнения: 972
На коя програма правите тутманик ,аз съм с Тефал
На 3ч00 за обикновен хляб. Аз съм с Taurus.

# 18
  • Мнения: 2 194
Направих тутманик за първи път, много добре се получи,сиренето се разми,въпреки че го сложих едро но нищо, отделно си хапнахме.

Ползвах тази рецепта ✌
https://recepti.gotvach.bg/r-115526-Уникален_тутманик_в_хлебопекарна?p=3

# 19
  • до най-прекрасния мъж
  • Мнения: 5 460
Сиренето винаги се смива, защото пекарната го бърка и го раздробява. Вариант е след като приключи с последното месене, да се извади и примеси на ръка със сирене. И след това да се върне за втасване и печене.

# 20
  • Мнения: 24 818
Да, аз така ще направя.

# 21
  • Мнения: 1 293
Здравейте. Искам да питам това сравнително здрава машина ли е, че четох че се сменявали перки и т.н? Обмислям да купя на майка ми. Вкъщи много се обичат тестените изделия и предполагам ще се ползва често. Та да ми препоръчате и някакви модели без значение цената - ако е да е.

# 22
  • Мнения: 298
Здравейте!  Имам   нова  хлебопекарна CROWN CBM-6562. При опит да стартирам програма тръгват само 15 минутната програма за тесто и тази за торта. На останалите отброява време, но не започва да върти...Някой с подобен проблем?

# 23
  • Габрово
  • Мнения: 3 895
Вижте си в упътването дали другите програми не стартират с предварително загряване на продуктите, преди да започне нещо видимо да се случва вече с тях. Най-вероятно е така.

# 24
  • Мнения: 298
Вижте си в упътването дали другите програми не стартират с предварително загряване на продуктите, преди да започне нещо видимо да се случва вече с тях. Най-вероятно е така.
В упътването не пише нищо подобно, но да-има предварително загряване. Програмите стартират на 15 минута. Благодаря!

# 25
  • София
  • Мнения: 654
Здравейте! Радвам се, че ви намерих Simple Smileю
С лидълска съм, ако има значение.

# 26
  • София
  • Мнения: 8 823
Пускам рецепта за памучен бял хляб. Мнооооого вкусен, но мноооооого бял Simple Smile

Всичко меря с кантарче, че ми е най-лесно:
200гр. мляко
50гр.гореща вода
1ч.л.сол
2ч.л.захар
400гр.брашно(за баница на София мел)
2гр.суха мая за дълга програма, около 4ч. или 5гр. за бърза, при мен е 2ч.

Използвам ето тази мая, много е добра!
https://www.maxlife.bg/zhiva-maya-bez-gluten-125-gr-doves-farm

Ако имам заквасена сметана слагам 50гр. като намалявам млякото с 40гр. става още по-пухкав.

Имам и добра рецепта за козунак, не истински, а такъв в машина, подходящ за закуска. Слагате вечер и нагласяте таймера да е готов за закуска.

# 27
  • Мнения: 24 818
Давай я рецептата за козунака.

# 28
  • София
  • Мнения: 8 823
Давай я рецептата за козунака.

На вилата ми е,  ще взема да объркам пропорцията по памет. Ще пиша Wink

# 29
  • Sofia
  • Мнения: 675
Аз правя в хлебопекарната козунака на Пина и пускам програма класически.

Общи условия

Активация на акаунт