Машина за хляб - 66 тема

• 43 174
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
OW2000 се оказа. Ванички има колкото щеш, аз търсех само ос, сега поне знам какво поръчвам.

Още нещо да питам. Кошницата явно протича. Има ли някакво уплътнение между оста и бъркалката? На едни снимки виждам май червено уплътнение (тук)
Също, за почистване на това, което е под оста и я върти - четка за зъби става ли, с или без препарат се чисти?

# 706
Мисля, че ако оста се откачи от казанчето, то решеншето е ново казанче. При мен отскоро ми пропада оста при миене на казанчето и просто се офлянквам та не си поръчвам ново казанче. Отдолу под осите не го мия толкова старателно, защото там трябва да има смазка, която е нужна за въртенето на бъркалките, а и не виждам от какво може да се зацапа.

# 707
При моята са протекли мокри съставки. То затова не я ползват и ми я подариха, де Grinning

# 708
  • София
При моята са протекли мокри съставки. То затова не я ползват и ми я подариха, де Grinning

Забърсваш доколкото е възможно с домакинската хартия и толкова. Не е желателно да мокриш вътре. После може да я включиш само на печене, без казанчето, за половин-един час и каквото има да пуши и обгаря ще пуши и обгаря на воля. После, след изстиването, дозабърсваш каквото може да се дозабърше и караш нататък Simple Smile.

# 709
  • Варна
занесох старото казанче в магазина за резервни части за всякакви електроуреди след и 2 дни отидох , платих , взех - пасна си Simple Smile

# 710
  • Варна
Опитах да отворя линка от първа страница “Всичко за хлебопекарните”. Не се отваря.

Моята е Tarrington house. Оста, която върти перката, се измъкна от казанчето. Има ли някъде резервни части за нея?

# 711
  • Варна - Черна гора
Опитах да отворя линка от първа страница “Всичко за хлебопекарните”. Не се отваря.

Моята е Tarrington house. Оста, която върти перката, се измъкна от казанчето. Има ли някъде резервни части за нея?
За да се опитаме да Ви помогнем поне напишете модела на уреда.

# 712
  • София
Къде може да се намерят резервни части за лидълските машини?

# 713
Сервиз Бушона
0890 191 192 / Гаранционно обслужване уреди Лидл

# 714
  • София
Сервиз Бушона

Благодаря за информацията!

# 715
  • Варна

За да се опитаме да Ви помогнем поне напишете модела на уреда.
Моделът е BM2700

# 716
  • до най-прекрасния мъж
Сервиз Бушона
В Бушона предлагат само ванички, бъркалки и такива дреболии. Също приемат за гаранционен ремонт машини в гаранция. Ако ти е изтекла гаранцията, не могат да ти помогнат. Моята пекарна счупи задвижващия механизъм месец след като изтече гаранцията. Казаха ми, че не предлагат извънгаранционен сервиз и резервни части. Купих си това машина Горение, а после случайно открих, че механизма на Горението е същия като на Силвъра. Та срещу 20 лв намерих и купих механизъм от Горение и оправихме и него. Така че зависи какво ти трябва.

# 717
  • Варна
Като гледам на картинка доста си приличат основните елементи на различните марки машини. Но дали като размери пасват никъде няма информация.
Тааааа - ако някой може да каже дали на Тарингтън хауз ВМ2700 осичката на тавичката е взаимозаменяема с някоя от другите марки,  моля да сподели Simple Smile

# 718
  • София
...Тааааа - ако някой може да каже дали на Тарингтън хауз ВМ2700 осичката на тавичката е взаимозаменяема с някоя от другите марки,  моля да сподели Simple Smile

Ново казанче е решението по принцип. Но пък ако имаш работилничка в килера, може да си ремонтираш сама казанчето с помощта на ново уплътнение и няколко неръждаеми болтчета с гайки. За тези, които си нямат работилничка, в продавалниците имаше обява за ремонт на казанчета.

# 719
  • Варна
Благодаря!
Само да уточним - посоченият комплект за ремонт на тази част ли е

Общи условия

Активация на акаунт