Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 9 част

• 79 218
  • 857
  •   1
Отговори
# 510
Аз не бих препоръчала Даскалов, доста е зает и отношението му не ми допада, но като специалист може и да е добър.
Демонстрира явна незаинтересованост към пациента, взел се е много насериозно.

НЕ знам как сте си изградили това мнение - Даскалов е най-предразполагащия, сърдечен и интересуващ се от пациентите си лекар, когото някога съм срещала. Има Невероятно отношение, на разположение е 24/7 за всякакви тъпотии, които може да дойдат на акъла на една бременна и е страхотен професионалист. Не случайно е и Управител на МЦ.

# 511
Аз не бих препоръчала Даскалов, доста е зает и отношението му не ми допада, но като специалист може и да е добър.

НЕ знам как сте си изградили това мнение - Даскалов е най-предразполагащия, сърдечен и интересуващ се от пациентите си лекар, когото някога съм срещала. Има Невероятно отношение, на разположение е 24/7 за всякакви тъпотии, които може да дойдат на акъла на една бременна и е страхотен професионалист. Не случайно е и Управител на МЦ.

Това,че е управител на МЦ не значи ,че е най-интересуващият се лекар!И от мен се интересуваше докато родя,после не се и сети да ми смени лепенката…

# 512
Относно д-р Даскалов искам и аз да изкажа мнение , имах бременност , която завърши с мисед на 08.02 следях се при него и в МЦ Марковс също .Смея да твърдя , че след като се установи , че сърдечната дейност е спряла от МЦ Марковс както и друг лекар при когото бях за мнение ми предлагаха кюртаж(не съм раждала) , единствено Даскалов ми каза , че ще се изчистя сама , беше плътно до мен през цялото време и благодарение на него всичко мина успешно и НЕ МИ ВЗЕ ДАЖЕ ЛЕВ.На 09.03 ми беше първия цикъл и отново след преглед при него и страхотното му отношение аз отново съм бременна в момента и винаги винаги бих избирала него .За мен той е невероятен специалист и така те предразполага , че дори аз каквато съм невротичка се чувствам супер спокойна в момента , че съм в най-правилните ръце .
П.С. Отговаря на всякакви тъпотии по тел и по което и да е време

# 513
Ирен, желая ти лека и спокойна бременност! Радвам се за теб, защото помня историята ти от септемврийската тема, в която разказа, как Даскалов е пропуснал да спомене, че е спряла сърдечната дейност и е казал че всичко е наред, въпреки че си го попитала има ли нещо, след като си видяла реакцията му. Чудесно е че въпреки този случай му имаш доверие, тъй като за мен това не е пропуск, а лъжа. Не смятам за редно при спряла сърдечна дейност в амбулаторния лист да пише жив плод..
Аз лично нямам нужда да ме предразполага с шеги и закачки, а да получавам информация, различна от "супер е" плюс празен амбулаторен лист. Тъй като се проследявах и при друг лекар,  мога да направя сравнение.
Никого не убеждавам в мнението си, а споделям опита и личните си впечатления, нека всяка намери лекаря, при който ще се чувства в сигурни ръце.

# 514
Радвам се, че има и доволни пациенти от него. Simple Smile
Няма да изпадам в подробности, просто изказах мнение, не е "моят" лекар, а имам мноооого солидна база за сравнение, беше ми препоръчан и затова го посетих, не бих повторила обаче.

# 515
Абсолютно сте прави , според мен също лекаря се чувства кой е твоя и не е нужно да е ТОП лекар с хиляди препоръки , а просто да бъде “твоя лекар”.Аз обиколих доста лекари и честно казано доверие имам на Даскалов и то огромно , дано не се подведа , че с този бебо мисля да изкарам до края !успех и на вас бъдещи мами и с много голям интерес следя темата , защото живот и здраве мисля точно в Тина Киркова да раждам Пожелавам на всички ни едни здрави и хубави бебчета

# 516
Здравейте,
някоя от вас знае ли дали се допуска таткото в залата по време на раждане след паданете на ковид мерките?

# 517
Момичета, здравейте, дали някоя от вас е раждала нормално при д-р Даскалов? Сякаш повечето, за които четох мнения, са родил секцио, а аз бих искала да опитам нормално, но ми се иска да знам при вас какво беше положението: имахте ли възможност да се разхождате и да сменяте пози и т.н или просто лежиш на леглото по гръб? Също, бяха ли търпеливи или имаше напрежение, че не приключваш по-бързо? Благодаря предварително!

# 518
Здравейте, момичета!
Има ли някоя дама, която се следила при д-р Константин Петров?

# 519
Мамата, с която бях в стая ражда два пъти нормално при него. Веднъж бях на тонове и се заговорих с дамата на другото легло - също била при него и надносваше, чакала нормално раждане. Моите впечатления са, че си е майстор на секциото, но подкрепя и нормалното раждане.

Момичета, здравейте, дали някоя от вас е раждала нормално при д-р Даскалов? Сякаш повечето, за които четох мнения, са родил секцио, а аз бих искала да опитам нормално, но ми се иска да знам при вас какво беше положението: имахте ли възможност да се разхождате и да сменяте пози и т.н или просто лежиш на леглото по гръб? Също, бяха ли търпеливи или имаше напрежение, че не приключваш по-бързо? Благодаря предварително!

# 520
Мамата, с която бях в стая ражда два пъти нормално при него. Веднъж бях на тонове и се заговорих с дамата на другото легло - също била при него и надносваше, чакала нормално раждане. Моите впечатления са, че си е майстор на секциото, но подкрепя и нормалното раждане.

Мен ме чака 8 дена след термин, като накрая се наложи секцио защото малкия се беше обесил на пъпната връв и не можеше да слезе и в нито един момент не ми е давал зор или наклон за секцио - даже като ходих последните два дни на тонове в болницата (събота и неделя) настояваха да ме приемат за спешно принудително раждане, но отказах и той каза да си гледат работата. Напълно подкрепя нормалното раждане, по-скоро е на принципа, който както иска ( има много жени, които си търсят секцио директно и категорично не искат нормално). Иначе на секцио-та наистина е факир - за 15 минути от сядане на масата за упойка до оставянето ми в реанимация ( реално сигурно 10-12 минути му трябваха).

# 521
Здравейте, момичета, някоя скоро раждала ли е при доктор Маленов? Мисля, че е шеф на отделение или поне преди е бил, но последните няколко теми се въртят предимно други имена. И кого бихте избрали между д-р Даскалов и Маленов, ако имате информация.

# 522
Аз познавам няколко мами раждали при него и са много доволни, секцио и нормално.

Здравейте, момичета, някоя скоро раждала ли е при доктор Маленов? Мисля, че е шеф на отделение или поне преди е бил, но последните няколко теми се въртят предимно други имена. И кого бихте избрали между д-р Даскалов и Маленов, ако имате информация.

# 523
Здравейте и благодаря за споделената информация до момента по всички въпроси.

Дали може да кажете,ако имате представа -

а) вече поставят ли епидурална упойка?
б) може ли да се плати за самостоятелна родилна зала (има го в ценоразписа,но се чудя дали някой наистина го е ползвал като вариант)?
в) има ли включен контролен преглед за майка/новородено след изписване,включени в цената за нормално раждане ?
г) какви изследвания се правят на новороденото (има ли общо с изследванията,които правят в Токуда се чудя, а именно:
Ултразвуково изследване на тазобедрените стави
Трансфонтанелна и абдоминална ехография
Скрининг на вродената глухота и нарушения в слуха чрез ултразвуково изследване)?

Като цяло, виждам ,че имат нов ценоразпис -
-нормално раждане - 1200лв
-избор екип - 900 лв
-грижи за здраво новородено дете - 400лв

Назад бяхте писали,че само избор на екип се плаща, но дали все още е така..?

Благодаря предварително! Flowers Hibiscus

# 524
Раждане и грижи за новородено са безплатни услуги при раждане от здравноосигурени с направление.
За изследванията не знам - но ми се струва че едва ли имат такива високоспециализирани изследвания, включени. При всички положения звучи като да са сума, но нека се изкаже някой с повече инфо.

Общи условия

Активация на акаунт