Цветна снимка на тръбите

• 35 862
  • 257
  •   1
Отговори
# 210
Скрит текст:
Здравейте, (само)насочила съм се към ЦС в Щерев. Прочетох цялата тема, но имам въпроси, на които не открих отговор. Ще съм благодарна, ако можете да ми отговорите.
1. Не съм посещавала болницата преди и нямам лекуващ АГ там. Предролагам, че не работят с направления по НЗОК.
2. Трябва ли да мина през преглед при техен АГ преди това и той да ме насочи към ЦС?
3. Мога ли да направя цитонамазка и микробиология на друго място, непосредствено преди снимката, и да ги занеса, или трябва задължително да са направени при тях?
4. Приблизително каква сума трябва да приготвя за снимка без упойка и разчитане? Ако има и преглед преди това, трябва и него да го прибавя...
5. Възможно ли е да се направят заедно ЦС и хистероскопия или са нужни две отделни процедури?
Това са две различни процедури. ЦС е първата стъпка, която се препоръчва.
При определени резултати или съмнения се пристъпва към хистероскопия.

# 211
nevermind, Minerva, благодаря!

# 212
Здравейте преди няколко дни правих в Селена и е 390 лв незнам по здравна или не не са ми питали и незнам дали има значение дали е била с упойка или без аз я правих без !! За втори път я правя първия не ме питаха искам ли накараха ме с упойка и бях адски ядосаха !! Сега бях без не е особенно страшна болката !!

[/b]quote author=svetlana manoleva link=topic=1247200.msg49469586#msg49469586 date=1742328009]
Някой има ли актуална информация за цени на цветна снимка и на упойка в Пълмед и Селена, Пловдив?
[/quote]

# 213
Здравейте преди няколко дни правих в Селена и е 390 лв незнам по здравна или не не са ми питали и незнам дали има значение дали е била с упойка или без аз я правих без !! За втори път я правя първия не ме питаха искам ли накараха ме с упойка и бях адски ядосаха !! Сега бях без не е особенно страшна болката !!

Доста странно описано, честно казано нищо не разбрах Rolling Eyes Накарали са ви да направите ЦС с упойка и вие сте се ядосали, така ли? Имало ли е причина?
Аз лично предпочитам да е с упойка и ако ще мога да избера, това е супер.
По повод ЦС в Селена, имам информация че резултатите са компроментирани и лекаря, при който съм не ми препоръчва да я правя изобщо тук в Пловдив, ако наистина искам да видя реалната картинка.

# 214
Искам да попитам след цветна снимка колко дни имахте кървене ?

# 215
При мен продължи около 10 дни, като 2ри до 4ти някъде беше много обилно.

# 216
Защото при мен вече е 4 ти ден и от тази нощ доста се засили и се  притесних и дори на доктора писах и той каза да го следим ! Има и друго че цикъла не ми беше нормален имах кървене само ден ! Благодаря за информацията !! Успокоих се

# 217
Аз имах около 2-3 дена зацапване

# 218
Няма причина да ми я правят с упойка затова и сега отказах, но първия път жената просто ми каза че неможе без упойка !!
Аз правя за втори път в Селена снимка не съм чувала за такива злоупотреби надявам се да няма такова нещо !
Ходила съм и в турция и не съм много доволна !

Доста странно описано, честно казано нищо не разбрах Rolling Eyes Накарали са ви да направите ЦС с упойка и вие сте се ядосали, така ли? Имало ли е причина?
Аз лично предпочитам да е с упойка и ако ще мога да избера, това е супер.
По повод ЦС в Селена, имам информация че резултатите са компроментирани и лекаря, при който съм не ми препоръчва да я правя изобщо тук в Пловдив, ако наистина искам да видя реалната картинка.

# 219
Не са злоупотреби, а по-скоро са в помощ на хората, на които им предстои инвитро по фонд.. По-скоро може да не послужат на тези, които наистина търсим как точно стоят нещата с тръбите ни..
Не съм съвсем запозната и на мен ми предстои, но съвета беше, да не я правя там.

# 220
Ами на мен първия път доктора без обяснения ми каза само инвитро затова потърсих друго мнение казаха ми че са проходими да отслабна и така години размотаване по доктор и турция ходих там пък искаха да ми режа тръбите направо избягах !! И бях оставила малко нещата но миналата година се случи така че забременях извънматочно и пак няколко лекаря  различни мнения беше ми писнало и само този доктор при който съм в момента взе нещата по сериозно и ми направиха операция но неможаха да ми спасят едната тръба затова и правих втората снимка миналата седмица .. пожелавам ба всички късмет и да намерят точния доктор защото това е много важно !!

# 221
Някой знае ли колко дена трябва да е въздържанието след цветна снимка?

# 222
Поне една седмица

# 223
Някой има ли актуална информация за цени на цветна снимка и на упойка в Пълмед и Селена, Пловдив?

Аз си правих ЦС в Пълмед на 31.01.25г и платих 310лв /без упойка/. Ако искате с упойка се заплащат допълнително 150лв.

# 224

Аз си правих ЦС в Пълмед на 31.01.25г и платих 310лв /без упойка/. Ако искате с упойка се заплащат допълнително 150лв.
Имам един въпрос, резулатата ви беше ли точен и показателен? Имам предвид, че сте сигурна в това, което показва изследването.

Общи условия

Активация на акаунт