Третокласници 2020/2021

• 33 605
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Класната не им позволява своеволия, но тя си е такава по принцип. И в двата минали дни се случи госпожата да "забие" по време на час и след това да не може да продължи повече. Английски вместо 4  имат 3 пъти седмично. Там докато си проверят домашното и часът почти свършва.

# 451
  • София
А бе тия шизофрения ли имат?
Нямат! Просто са глупаци. От известно време се чудя в какъв свят живеем, в света на малоумниците...
При моето дете ДО си върви нормално и в учебно време и в занималнята. Доволна съм, предпочитам да се "самоподготвя" с госпожата по занималня, която е прекрасна и допълва нашата класна чудесно. Освен всичко опредлено е избегнат шума от реалната занималня Wink

# 452
  • София
И при нас не е най-прекрасният начин на работа- децата взаимно се заглушават, надвикват се, госпожата е в ролята на пъдар, а за капак вчера системата заби по време на занималнята и щерката сама си писа домашното. Абе...пародията е пълна. Аз не разбирам защо са тези напъни да учат ДО, след като се вижда и с просто око, че не е ефективно. Да ги пуснат ваканция, че поне да си починат качествено, а после ще наваксват.
Проблемът е, че не са заложени правилните настройки при организиране на срещата. Напълно възможно е само учителят да има права да заглушава, премахва участници и тн. Изпратете на учителите клипче, където могат да видят как да си оправят настройките /има най-различни в мрежата/ и ситуацията ще се подобри. Simple Smile

# 453
  • София
Ох, започнаха проблемите с ДО – има разговор, не може да влезе, пише на учителката, тя не отговаря...

# 454
  • София
И трите нямат проблеми с влизането, не ни е изхвърляло досега. Като гледам всичко си е до преподаватели относно дисциплината. Засега съм супер доволна, като втория срок миналата година.

# 455
  • София
У дома има трима ученика: 1, 3 и 5 клас. За моя изненада върви доста гладко, вкл. в 1 клас. Големите са на практика самостоятелни, за 1 клас се налага малко да подсказвам кога е свършило междучасието.

# 456
  • София
Знае ли се кога свършва учебната година 2021 за трети клас - на 31.05, или 15.06, или друга дата?

# 457
Цитат
Малките ученици от 1 до 3 клас няма да завършат годината на 31 май, а на 23 юни 2021 г.

Това става ясно от заповедта на просветния министър за ваканциите и втория учебен срок. Удължаването на втория учебен срок за началния курс е с почти 20 дни.
Заповедта е качена на сайта на МОН.

# 458
  • София
Значи 23 юни, благодаря много!
Естествено до тогава има толкова много време, че още няколко десетки заповеди може да последват...
Нашето ДО се осъществява само по БЕЛ, МАТ, АЕ, ЧО и ЧП. Всички други предмети са свободен час (само 20 минути всъщност е един час).Angry

# 459
  • sofia
До 23. юни е удължена учебната година, но не е задължително посещението след 31.май.Аз мисля да не го пускам моя третокласник.
А ние за съжаление имаме и ЧК, и Изобразително, и физическо. По- добре да ги няма и да не седят толкова време на компютъра.

# 460
  • София
Всичко е предпоследно в тези объркани времена.

# 461
  • София
Аз съм доволна, че в нашето училище ще приключат този петък, а не на 21.12 и ваканцията започва. Най-накрая малко почивка за всички ни. Simple Smile

# 462
При нас в понеделник ще се "видят" онлайн, но няма да учат, а ще е нещо като разговори и дейности по интереси.

# 463
Съвсем е замряла темата....
Пишете как върви училището, нещо да си коментираме....

При нас - ЧО и ЧП нещо не се четат в занималнята, та вечер го карам да чете. Малко го помързява като че ли моичкия.....

# 464
Добре върви... Правят междинни нива.
И на моя хубавец не му се учи по ЧО и ЧП много-много. Мисли, че като напише домашното в учебната тетрадка и е приключил. 😉

Общи условия

Активация на акаунт