Делене на пари в домакинството

• 71 194
  • 2 786
  •   1
Отговори
# 2 625
ФФ, цветя е ок.
Друго за след  няколко срещи не ми е ок на мен, но аз съм друг типаж от масата жени.

Джеймс, много добре платени тези носачи на това пристанище.

# 2 626
  • Пловдив
Аз пък цветя и пръстени с диаманти не подарявам на жени, но преди време ми се случи да направя изненада на една приятелка, като ѝ занесох в обедната почивка пилешко с ориз и царевица, салата, черен шоколад, студено кафе, сок от ананас и дъвки. Никога не съм виждал жена да грее толкова много и да изглежда като детенце, на което са подарили мечтаната играчка. А задоволството у мен беше не по-малко.

# 2 627
Цветята са нещо много приятно и романтично и са добра идея и за първа среща. Animal Smiley Cat Не е нужно да се изхвърля със 101 рози. Една розичка или букетче фрезии... Освен това показват някаква романтичност и нежност в мъжа. Не си представям рецидивист със зюмбюли в ръка. Rolling Eyes

# 2 628
Скрит текст:
Абсолютно вярно и точно заради това, доколкото зависи от мен, дъщеря ми няма да приема скъпи подаръци от мъже и всякакви скъпи жестове от мъже, с които не я свързва нищо и не е категорично решила, че ще се женят например.
Някои потребителки не искат да разберат, че е рисковано. Ако се случи някой примитивен, който тръгне да си взема насила каквото смята, че му се полага, ще се сетят за какво говорим.

Той щом се опитва да я купува, може да тръгне да си го взима насила и без да е приела "подаръка". Затова най-добре от такива не само да не приемаш нищо, а изобщо да стоиш надалеч.
Рискът е в пъти по-нисък. Много по-вероятно е да се насочи с подаръците към следващата мишена.
Звучи съвсем логично. След получения подарък, много жени се насочват към следващата мишена, подаряваща подаръци.
Пича имах предвид, но и за жените важи. Някои момичета, ако не са професионални брачни измамници, не си дават сметка на какъв риск се излагат.
За мен е пошло да се подаряват скъпи подаръци на потенциални или пресни гаджета.

# 2 629
Скрит текст:
ФФ, цветя е ок.
Друго за след  няколко срещи не ми е ок на мен, но аз съм друг типаж от масата жени.

Джеймс, много добре платени тези носачи на това пристанище.
Мхм.
Има го и момента на "опипване" на почва.
В никой случай не се говори за от врата за крака, но и няма как всичко да сте си казали преди срещата.
Отминаха отдавна времената на дългите чатове с месеци, когато си знаете и кътните зъби, и директно в кревата все едно се познавате от години.

С това развитие на соц. мрежи и общуването, вече всеки е на "една ръка разстояние".

Ще се учудиш колко дейности има, от които може да се вадят много пари, стига да се блъска здраво.
Вярно, че си има цена и се разбрицва здраве, умора постоянна, нерви и т.н.
Не всички съумяват с интелектуален труд, фин бизнес - тоалетчета, ризки, панталонки, за жените "по-така", мейлчета, документи, от колата в офиса, срещата и обратно. Simple Smile

# 2 630
  • France
АбсурТ, пред себе си имам чудесният резултат от възпитанието на свекървата, истинската. Надявам се поне да успея да науча поколението, че никоя жена не е длъжна да прави секс с него, дори и той да иска, дори и да е подарявал подаръци. Това е някакъв санитарен минимум, отвъд който е криминалната хроника. Опазил Бог да се стига до там.

# 2 631
Според мен мъжете трябва да се научат, че правят ли секс с една жена, задължително след това трябва да и дадат подарък. Не преди това, за да не я купуват или по-лошо, тя ако им откаже секс да реват , че са се минали. Ама след това пък е въпрос на елементарно уважение, значи.

# 2 632
Филомена, като си захвалила баща му, какво му мислиш - нали има личен пример Simple Smile
Криси, аз викам и с някой друг диамант в джоба да отиват на среща , че не се знай кое дрънкулка, кое - не.

# 2 633
  • France
Като си спомня сексуалния ни ритъм с ММ в началото, не вярвам, че би могъл да насмогне с подаръците.

# 2 634
  • Пловдив
Само да не вземе някой съфорумник да се вдъхнови от написаното от Кристина и...
Скрит текст:
... пощенската му кутия тук да бъде препълнена с покани за интимности от страна на загорели съфорумки.
Подаръци е ясно, че ще има след това. Smiley

# 2 635
АбсурТ, пред себе си имам чудесният резултат от възпитанието на свекървата, истинската. Надявам се поне да успея да науча поколението, че никоя жена не е длъжна да прави секс с него, дори и той да иска, дори и да е подарявал подаръци. Това е някакъв санитарен минимум, отвъд който е криминалната хроника. Опазил Бог да се стига до там.
Аз съм мнителна и ми отнема много време да се доверя на някого за да се доближи до мен

Навремето все исках да специализирам клинична и криминална психология и терапия и бях си накупила всички учебници по криминология,  съдебна медицина и форенсик профилиране.  И сега док поредици за серийни убийци, психопати, социопати, биполярни и прочие девиации са следени.

Една от добрите ми приятелки тук е канадка - адвокат по интернационални отвличания на деца и с нея точно на тези тематики си говорим и как да предпазим децата и младите от отвличане, насилие, трафикиране или домашно насилие.
 Години наред работех в соц сфера с жени и деца претърпели домашно насилие и границата е толкова тънка в нечии съзнания между среща, вечеря и насилие, че дори не знам защо го обяснявам.

На щерката постоянно й говоря и обсъждаме в колко големи части на света жената е възприемана  като нещо по- ниско от мъжа и като живеещи в мултикултурно общество е важно да знае, че мъже от някои култури ( че и от нашата) са ориенталци , шовинисти и смятат, че жената е безгласна буква. Разпознаването на агресивното и стиснатото отношение, както и прекалено щедрото са добри индикатори за проблеми в бъдещето на потенциалните връзки.

Та така.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 22:23 от Анонимен

# 2 636
Темата се превърнала в алъш-вериш, облечен в красиви думички.
Мъж направил скъп подарък, ама не бил съвсем подарък щото очаквал да си купи благоволение. И после милия се чувствал прецакан
Отсреща приели подаръка,но само подаръка..И хоп ковра Simple SmileВече с етикет. Кой крив, кой прав.
 Ако изначало мисълта е да угодиш за да извлечеш облага, все ще си прецакан.

# 2 637
Така е, Рози.
Обществото има дълъг път пред себе си до достигане на нормалност.
Hands V

Tи не си в София, но само да видиш по улицата какво е, булевардите, заведенията и т.н.
А в ден събота откъм обяд, когато всички са се изнесли, до неделя докъм 17.00 преди да почнат да се прибират (наблюдавал съм), е рай, гробница някаква, няма една кола. На светофарите във всяка лента по една кола, даже по 2 свободни.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 22:47 от FragranceFanatic

# 2 638

Tи не си в София, но само да видиш по улицата какво е, булевардите, заведенията и т.н.
А в ден събота откъм обяд, когато всички са се изнесли, до неделя докъм 17.00 преди да почнат да се прибират (наблюдавал съм), е рай, гробница някаква, няма една кола. На светофарите във всяка лента по една кола, даже по 2 свободни.
Явно в различни градове караме....

# 2 639
  • София

Санитарният минимум трябва да е валиден за двата пола- като майка на момче и момиче го твърдя.
Ако научиш дъщеря си, че не бива да приема несимволични подаръци, излизащи извън нормалната проява на внимание и интерес, ще я предпазиш от "криминалната хроника", която нечий син може да й спретне, ако осъзнае на какъв идиот го е правила..

От друга страна, да поддържаш интереса на мъжа, само за да ти прави подаръци, си е к-рвенска история отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт