Азиатска козметика и грим 18

• 44 185
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
Може ли аз да се включа с 1 ревю? Обещаното за Canmake Mermaid Skin Gel UV SPF 50+ PA++++.

Ами, много, много добра слънцезащита, и като състав и като характеристики. Филтрите са zinc oxide и titanium dioxide, а отделно съдържа аргинин, ХК, серамиди и много екстракти.

Наистина е подходяща за комбинирана/мазна кожа, както твърдят блогърите. Има много интересна консистенция - изненадващо пухкава, обаче нито е гел, нито е крем - и като се нанесе по лицето, буквално се разтапя и се превръща във "вода", ако мога така да го опиша. Не се усеща изобщо и не оставя никакъв бял слой. В първите няколко минути лъщи доста, докато попие, но ефектът отново е по-скоро "мокро лице" отколкото мазно и изчезва напълно с попиването, така че не се стряскайте. Много силно хидратираща, спокойно карам само на тоник и серум сутрините преди нея. Става да се подновява директно и върху грим, нищо не му разваля, което за мен е огромен плюс, тъй като не се разбирам с мист слънцезащити. Не е ароматизирана.

Като единствен (доста голям) минус обаче отчитам количеството - 40 мл едва ми стигнаха за 3 седмици, свърши светкавично бързо.

Като заключение: бих ли я купила отново? И да, и не. Хареса ми, паснахме си, но не беше любов от пръв поглед. Ако я засека на промоция докато оформя поръчка в YS, например, бих я подновила, но по-челно място в сърцето ми заемат други слънцезащити. Не ме прободе, така да се каже, само ме жулна. Grinning

А сега към нещо важно, което трябва да отбележа, за да не ви подведа и объркам.
- слънцезащитата има 2 версии - версия 01 е clear, тоест е прозрачна - подходяща е за хора различни от много бледи. Версия 02 е white - леко тонирана, оставя белезникав, беелещ цвят и е подходяща за хора с много бледа кожа, "които искат да подчертаят белотата си", каквото и да означава това. Информацията е взета от сайта на марката, лично аз 02 не съм ползвала. Ако питате мен, взимайте директно 01 дори и да сте бледи, не си заслужава да рискувате с цвят.

Прикачвам снимки на консистенцията в скрит текст, не са с кой знае колко добро качество, но се надявам да помогнат:
Скрит текст:

# 226
Мито за пратка от април? Че тогава някой въобще доставяше ли нещо!
Тази пратка реално е влязла в Германия началото на март (преди да се затворят границите), просто вися на немска митница един месец... Моя тъжен опит показа, че техните митници са по-зле и от нашите, а и превозвача оказа нулево съдействие.

Имаше преди едни много благи кодове за отстъпки в ибей, такова нещо срещал ли е някой скоро?
А 15% за Йесстайл?

Ето и от мен нещо - кремче It's skin Prestige Creme Ginseng D'escargot с охлюв и червен женшен. Това е най-луксозно опакованото 10мл мини, което съм срещала някога

Има лек, сладникав аромат. Не бих казала, че е тежък, но ми изглежда по-скоро за нормална към суха кожа. Хареса ми за вечерен крем, но  нещо в него ми подразни алергиите и се изприщих.

# 227
MAS10RDKYX29NQM - от ибей, но надали е активен още от 11.09 е, но пробвай.

# 228
zari65, мерси опитах го, не подейства. Намерих нашата морава маска, но цената е понадута https://www.ebay.com/itm/113695376294

# 229
Чудя се, ще мине 40 лв докато стигне до тук, а все пак си е глинена маска.

# 230
Някой поръчвал ли е нещо корейско от ebay наскоро? Последната ми поръчка от преди 1.5-2 месеца директно беше анулирана. Набелязала съм едни слънцезащити, че ми намаляват запасите, а в момента явно само японците доставят, защото от там си дойде без проблем.

В момента ползвам Cosrx Aloe Soothing Sun Cream и Parasola Neo Illumi Skin UV Essence, който получих случайно. Cosrx много ми харесва за зимата, много е приятен и хидратиращ. В жегите обаче малко ми се разтича. Този на Parasola е един лилав и за мен е почти същия като лилавият на Skin Aqua. Не е лош, но не ми е сред най-любимите. Иначе озарява приятно. В България видях сметката на A'Pieu Power Block Aqua Sun Gel, който е много приятен лек гел и ще купя отново.

# 231
Поръчах 400 тестера от style2030   вечерта и сутринта вече бяха шипнати с безплатна доставка до адрес на превозвач. За всеки случай писах да ми ги изпрати със стандартна доставка за да си спестя дълго чакане  и проблеми с английските митници

# 232
  • софия
И аз поръчвам доста. Имам 3-4,отказани с refund от началото на юни, но напоследък всичко идва и то доста бързо.
Снощи се вдъхнових от невероятната маска на JMSol. Water luminous golden cocon., та направо 10.
Днес Виола е виновна, поръчах real barrier toner ess.
Сигурно, без проблемно, няма ядове с митници..

# 233
Pyunkang Yul - Low pH Pore Deep Cleansing Foam.
С първата ми поръчка взех Есенс тонера на марката и съм влюбена в него ( благодаря дами , че си правите труда да споделяте Flowers Bouquet )
Точно търся измиващ продукт и сложих другия на PY в кошницата - реших, че е по-добър за суха кожа ( 40+ )
https://www.yesstyle.com/en/pyunkang-yul-cleansing-foam-150ml-15 … 4?cpid=1060395543

Не се ограничавам до тази марка, ако имате съвет за по добър вариант !!!

Преди няколко дни взех травъл комплект на dr Jart от Сефора, измивното от него ми пресуши 
https://www.interasia.co.kr/dr-jart-dermaclear-micro-foam-120ml/

Не съм любител на мистовете, но този е съвсем друга история Simple Smile Маслата позволяват да се използва като мултифункционален продукт. Супер е след спорт или ако бързаш - мия, пръскам, отгоре слънцезащита и бегом по задачи. В Yesstyle има мини,подходящо за тест
https://www.yesstyle.com/en/sioris-time-is-running-out-mist-mini … ml/pid.1075344374
Благодарско и за споделянето - обожавам мист-формите

# 234
Аз пак нахлувам да кажа, че пратката ми с FedEx успешно пристигна при превозвач за 3 дни. Нямам идея дали е била задържана при митници, по снимката не личи да е отваряна, нито има залепени някакви неща, на които да пише customs. Ако получа грозна изненада, пак ще пиша.

# 235
Casual, не е подходяща тази пяна на PKY за ежедневна употреба и суха кожа, изсушава и е с високо pH.

# 236
  • София
И моята пратка е при превозвача. Явно е минала митническата проверка.

# 237
Мерси Виола,
Заглеждах тази за проба https://www.yesstyle.com/en/info.html/pid.1082063899, но после реших че надали ще имам женлание да я купя на цената на пълен размер. ( имам такава опитност с Шисейно черната опаковка , която много ми допада )
Измивен продукт за суха кожа ( за след сваляне на грим с балм ) търся.

# 238
Това Шисейдо съм го ползвала в травъл размера 40 мл. Леко изсушава и имаше нещо кофти в състава вече не помня какво и няма свършване, много е икономично и много се пени.

# 239
Нищо ново не съм поръчвала наскоро, с изключение на The Saem тонер + пяна май и тези маски:

Опитвам се да поприключа остатъци, че да вадя тежката артилерия като застудее.

Общи условия

Активация на акаунт