Изпитани сайтове за парфюми - 31

• 55 286
  • 716
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Проверката на парфюми по бачкод е абсолютно невалидна. Преди години може и да са били прецизни с инфото, но днес компаниите си правят каквото пожелаят и кодовете по-скоро дезинформират и объркват, отколкото да "казват" нещо. Повторението на всеки 10 г. е само пример.

Трудно ще се съглася с написаното, още повече с подчертаното. Кодовете се слагат, за да се знае кога е произведен даден продукт и макар на вас конкретно да не ви "казват" нищо, на много търговци с наближаване на изтичането на срока на годност им напомнят, че трябва бързо да разпродават.

# 586
Тези търговци checkfresh ли ползват?

# 587
По-скоро някои сайтовете, които разчитат кодовете не са съвсем в час, или не си обновяват инфото. Ето, аз вече имам едно наум за check fresh, checkcosmetics беше по-адекватен последния път като проверих.

# 588
  • София
Ще опишеш ли sensual instinct в другата тема?

Аз се чудя на един агент или шагаф уд, не страдам от липси, но ме сърбят ръцете за нещо новичко.

# 589
Здравейте!
Често споменавате другата тема когато стане въпрос за описване на парфюми, но аз не съм сигурна че я следя. Следя "Парфюмни размисли и страсти", но мисля че има и трета тема, която не знам, защото виждам че тук се говори за едни парфюми, но не се споменават същите в другата тема. Затова оставам с впечатление че има друга трета тема.
Може ли да ме насочите към нея?
Благодаря предварително!

# 590
  • виртуално
Не издържах на цените и сладките ви приказки и се .... наоцелотих с EDP и EDT .

# 591
Lale_Lili, няма трета тема.
Рапунцел, чакам отзивите ти после!

# 592
Дойде и моят Sensual instinct Montale от perfume-bg.eu от мен голям плюс по отношение на комуникация,обслужване и разбира се качество,харесва ми много,не мога да описвам парфюми,купих го от мнения в другата тема,на сляпо,защото има прилика Бакара руж и наистина съм доволна,но същевременно си личи и монталската нотка,която го прави още по-красив за мен,шлейфов,секси,за 129 лв лично аз вече ще го предпочитам пред Бакара,поради много коментари,че последният им мирише на йод и марли,накрая и ма мен ми замириса:))),скоро не съм го носила,нито Облака,и се питах какъв акъл и Сенсуала поръчвам,но с него йоден проблем нямам:)

# 593
Лили, точно за тази тема става въпрос, няма трета. Просто тук се споделя за моментни поръчани парфюми, а докато пристигнат и се разносят, минава още време. Затова има разминавания.

# 594
И да си внушиш, че държиш в ръце антика, е тъжно и глупаво... Освен че помрачава радостта, е и несправедливо към търговеца.
В случай, че се визира моят почти 20-годишен Ван клийф (съгласно проверката в Чекфреш), думите тъжно и глупаво са крайно неуместни и неточни. Малко по-лежерно трябва да се гледа на форумните дискусии, които водим тук. Естествено, че не е на толкова години, парфюмът е лансиран 2017г., както уточних и в поста си. Споделих го, защото ми стана смешно, а после се оказа, че и други са в моята позиция, което мен лично съвсем ме разсмя. Не виждам някой да е се е притеснил, че Парфимо продават кофти антики. После написах и опровержение към собственото ми съмнение относно Монтала, защото се оказа неоснователно. Непрекъснато пазарувам от тях и макар да се е случвал някой друг малък гаф, за който винаги са ме компенсирали и са се извинявали, проблеми досега не съм имала. Напротив, винаги съм ги хвалила, но ако имам оплакване, не бих си го спестила нито в темата, нито пред тях самите. Simple Smile
Не виждам нещо в лошо в проверката на кодовете, пък на козметика считам за задължителна, особено след като Нотино ми пратиха една 5-годишна спирала. То беше една безкрайна тирада как си въобразявам и дрънкам глупости едва ли не, ама накрая като прочетоха потвърждението и на производителя, си свиха опашката, върнаха ми парите, но едно извинение не получих. Проверката на код на парфюм, за съжаление, рядко е достоверна, най-вече защото повечето сайтове не поддържат актуална база данни. Сигурно на поне половината ми парфюми не съм откривала инфо с кода, но въпреки това са си ок.

# 595
  • Стара Загора
Ако някой го търси, мисля, че е добра цената му https://makeup.bg/product/452976/#/option/1034494/

# 596
В случай, че се визира моят почти 20-годишен Ван клийф (съгласно проверката в Чекфреш), думите тъжно и глупаво са крайно неуместни и неточни.
Изобщо не визирах Вас Simple Smile

# 597
Притятелка е поръчала тестер на новия Hermes Twelly от парфюми-шоп. Идва си като продукт -  с “шапка” и “шалче”, ако някой търси около 85-6 лв/ 85 мл, по спомен.

# 598
Не ми действат добре дългите периоди без покупки, после става ето това на снимката. Satisfied Герлен ми е резервна бутилка, затова си стои с опаковката. Поръчките са от makeup, parfimo и elfragrance - без забележки, както обикновено.

# 599
Получих си току-що Illusione for Her Bottega Veneta от makeup.bg + козметика. Всичко точно, добре опаковано поотделно, а 30-тичката е такава кукла, че се влюбих още преди да съм пръснала. Между другото тази Венета (като изключим типичните за бранда кожени камшици, обсебващи цветя) е може би най-добрата зелена смокиня, която съм мирисала. Плътна, гъста, осезаема, присъствена, класна. Повече от доволна!

Общи условия

Активация на акаунт