Хванах я с друг и си тръгнах

• 12 503
  • 149
  •   1
Отговори
# 45
Сами доразвивате историята отново. Авторът, ако има други въпроси, не се съмнявам, че ще продължи да пита.
В тези истории няма добрият и лошата или добрата и лошия. Има недораслост и...

# 46
  • София
Всъщност, напълно възможно е таткото да е супер всеотдаен!
Познавам такъв, че и готви! И жена му си е хванала любовник.
Не е знаел в началото,че може съдът да му присъди права, в последствие майката сама се отказва. Така,че изобщо не е невъзможно.
Човекът наистина може да има нужда от подкрепа в момента!

И темата хич да не е пързалка. Човек в такъв момент е трудно да е рационален. Особено като не му е минало такова нещо през главата.
Лесно ни е на нас. Но него го разбирам , защото си спомням добре каква развалина бях аз преди почти 3 години.

# 47
Благодаря на всички за отговорите. Темата не е измислица. Не ме разбирайте погрешно, майката не е лош човек и не целя да е очерням.
Исках да намеря съвет как да се справя със ситуацията и кое е най правилното тъй като съм доста объркан и не съм на себе си.

Дори в момента отивам да изведа детето за час два, пък с майката ако иска нещо да говорим, няма проблем. Ние сме културни хора, не сме циркаджии, да правиме панаири. Можем да седнем и да се разберем. Просто, може би не е сега момента при целия този афект.

# 48
Да, и ММ беше останал сам, с двете деца (за щастие, вече големи) и ги гледаше и обгрижваше, майката ги беше напуснала.

# 49
Започмо да гледаш ютуб канала на Иван Звездев и блога на супичка. И да не можеш да готвиш, пробвай в началото със салати, паста и супи. Готвенето е до желание не до можене. Който не иска само той не се е научил.

# 50
Толкова ли не можете да се разберете с жена ти по цивилизован начин, та търсиш съвети по форуми? Нито сте първите, нито последните разделени с общи деца... Ти викаш че не става за майка, тя сигурно те мисли за мухльо. Типична българска идилия...

Може би още е в шок от случилото се.Само тези,които са го изживели им е ясно какво е в началото.
Няма разум,а емоции.Лягаш с едно,събуждаш се с друго в главата.

Евала,че не е злобен.И въпреки емоциите е разумен.

Съвет. Дай си време.Една изневяра не е края на света.Има много семейства,които са преминали през нея и са заедно.Някои от тях даже са се преоткрили.

Ако не можеш/те да го преодолеете.То важно е детето.Намерете разумно решение,което е най-добро за него.Без да го поставяте между вас и емоциите си.

А болката лека полека отшумява и света пак е цветен и хубав.Време трябва.Но не се оставяй твърде дълго в самосъжаления.

# 51
Не разбирам. Сменила го е с друг мъж и това означава,  че бяга от семейния живот?  Защото аз бягство не виждам.
Така жена да сте виждали да притиска мъжа си да си признава за изневяра особено ако имат дете?  Ами тя тази жена винаги ще си има семеен живот - има си детето. И хайде сега форумът да я накаже, че може да си позволи изневяра, като обясни на златния татко, че може да й "вземе" детето. Каквото и да обяснявате всяко дете си иска майката, колкото и таткото да иска да мисли, че детето е по-привързано към него.

# 52
  • София
Не разбирам. Сменила го е с друг мъж и това означава,  че бяга от семейния живот?  Защото аз бягство не виждам.
Така жена да сте виждали да притиска мъжа си да си признава за изневяра особено ако имат дете?  Ами тя тази жена винаги ще си има семеен живот - има си детето. И хайде сега форумът да я накаже, че може да си позволи изневяра, като обясни на златния татко, че може да й "вземе" детето. Каквото и да обяснявате всяко дете си иска майката, колкото и таткото да иска да мисли, че детето е по-привързано към него.

Всяко дете, особено малкото, си иска и майката, и бащата.
Така че, майката просто е счупила света на детето си и най- много то ще страда.
Не виждам защо бащата да не вземе родителските права-  детето не може да й вземе, но да я освободи за новата любов, може.
Че то, не върви да гориш от страст, пък да трябва да тичаш да взимаш дете от градина, после да го водиш вкъщи, че да готвиш и въобще, да страдаш, зарита в битовизми.

# 53

Ама разбира се.Видиш ли как била притисната да си признае..
Малко неща си виждала значи Simple Smile

Изневяра всеки може да си позволи.Тръпката е голям гъдел.

Ама как ще поеме последствията е важно.Тях дали може да си ги позволи.
То хубаво,че детето е с теб,но какво ще последва?!

# 54
  • SF
Много злобни мнения са изписани. Сякаш сте им светили на хората и знаете отлично кое как е станало. А една всезнайка знае какво точно иска бащата, който споделя, че е объркан и не може да дефинира къде точно се намира в ситуацията. Тя му го обясни.

# 55
Пич, недей плаща сметки.
Тя да ти пише списък, ти пазарувай по списъка.

# 56
  • SF
Освен, че ще покрива разходите (което не е съвсем нередно), да прислугва и с торбите: Ще имаме гости, трябва ми течен шоколад, сметана, ягоди, защото ще правя торта, но моля те, вземи и едно шампанско и ароматни свещи, така и така ще ходиш. Извинявай, забравих, че искам протеинови барчета, маслини, песто и розови домати - детето само такива яде. Ох, как забравих за прошуто - я, докато си там, вземи и едно прошуто и френски макарони, но по-бързо, че трябва да излизам за фризьор. За утре още не съм решила какво ще готвя, но виж пресни ли  са им рибите и ми кажи, за да знам дали да те пращам за сьомга или за ципура. Но това е чак утре, не се притеснявай. Бих си ги купила сама, но нали не ми даваш пари на ръка за детето....

Мислете малко, като давате акъл. Вие бихте ли се навили да правите ежедневен или седмичен пазар, който е уж за детето, но реално е помощ и облегчение на бившия ви любовник? В неделя тя на плаж или на пикник, а вие в Била на опашките.

# 57
Затова писах,че трябва да се установят свижданията с детето от съд и всичко да е законно.Доколкото знам може да се поиска да гледат детето 50/50 т,е една седмица при единия,една при другия или на месец-както се разберат.

# 58
Авторе, ако нещата с новия мъж не се получат, очаквай драми и опити за завръщане... Вероятно тя е влюбена в момента и не вижда съвсем адекватно реалната картина. Това, което можеш да направиш за да се стабилизираш е, да използваш всяко свободно време за излизания, контакти с приятели, срещи с нови хора около работа, спорт. Ще го преболедуваш, няма как. На първо място, приеми станалото, и когато усетиш спокойствие и равновесие вътре в себе си, ще живееш много по-добре и по-пълноценно. Чест ти прави, че мислиш за интересите на детето. Внимавай обаче да не бъдеш използван. Мисли и за себе си. А когато при теб се появи нова жена на хоризонта, ситуацията може много да се промени.

# 59
Е, все пак няма ли как да се съберете или тя избира другия? Ти изобщо обичаш ли я? Ако е било някаква епизодична забежка, няма нужда да се правиш чак толкова на обиден. Ето така се преживява. Но не се разбра каква е ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт