Мнение относно строителни фирми/инвеститори

• 88 158
  • 495
  •   2
Отговори
# 450
Някой да има информация за Бориса Апартментс в Манастирски ливади - има ли акт 16, инвеститор/ строител читав ли е, за да се рискува на зелено, имат ли други сгради в София?

# 451
Някой да има информация за Бориса Апартментс в Манастирски ливади - има ли акт 16, инвеститор/ строител читав ли е, за да се рискува на зелено, имат ли други сгради в София?

Към януари 2025 сграда 2 е на първа копка, а сграда 1 е пред акт 16. Офертите, които ми изпратиха не ме удовлетвориха и не стигнахме да питам за инвеститор. Няколко коментара по-нагоре има информация за тези сгради.

# 452
Търся информация за Булбилд (bulbuild)? Имат само една сграда с акт16, другите са в строеж.

Здравейте,
ние си купихме жилище от тях в сграда Милениъл. Само с позитивно впечатление сме - много отзивчив е Миро, любезен и без грам излишен натиск или ръшване, тъй като от началото на процеса минаха няколко месеца. В договора подробно бяха описани задълженията на двете страни, срокове, използвани материали и т.н, но на човешки език. Материалите и начина на строителство изглеждат изрядни и на добро ниво - след допитване до приятели в строителния сектор.

# 453
Здравейте, мнения за качеството на строителство от homeinvest?
Алдея Инвест май е друга тяхна фирма (инвеститор).

# 454
Има ли някой закупил жилище в сграда Сердика на Пулев Инвест в Малинова? Сериозен ли е инвеститорът? Как ви се струва качеството на строителство?

# 455

Някой има ли наблюдения върху тези участъци в строежа? Или фирма Пачо Груп?

# 456
За Пачо Груп не съм чувала добри неща. Доколкото помня имаха проблеми със завършването на сградите и качеството на строителство.

# 457
За Пачо Груп не съм чувала добри неща. Доколкото помня имаха проблеми със завършването на сградите и качеството на строителство.
Нищо не намирам, като информация. Фирмата е регистрирана 2024, строежа е започнат 2023.

# 458
A 2023 под името на коя фирма са започнали строежа? Може би трябва да проверите и нея за мнения? Както и свързаните фирми с управителите на "Пачо груп".

# 459
  • София
https://globalbuild.bg/sgrada/manastirski-livadi-iztok/ мнение за инвеститора на сградата в Манастирки ливади - изток Глобал Кепитъл Трейдинг ООД

# 460
https://globalbuild.bg/sgrada/manastirski-livadi-iztok/ мнение за инвеститора на сградата в Манастирки ливади - изток Глобал Кепитъл Трейдинг ООД

Конкретно мнение за инвеститора нямам, но имайте едно на ум... тази сграда стои в обяви над 3 години. Помня я понеже тогава ние започнахме да търсим жилище.

# 461
Мнение за МДМА? Как е качеството на строителството?

"МДМА-16" ООД

# 462
Здравейте! Някой заглеждал ли е Simetria проекта в Младост 4?
Инвеститорът изглежда надежден и гарантират, че няма да индексират цени до завършване на проекта. Не ми харесва, че е толкова огромна сграда, но пък полагат шумоизолации по проект...

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 13:10 от DD73

# 463
  • София
DD73, освен че ще е много голяма сграда, е и много близо до два крайно натоварени булеварда. Фоновият шум ще бъде постоянен и висок, както и прахоляка.
Разбира се при затворен прозорец няма да се чува нищо.

А имате ли разпределенията на апартаментите?

# 464
Разпределения отвъд показаното на сайта им нямам. За фоновия шум не се притеснявам особено, повече съм страдала от съседски и определено изолацията между стени и подове ме печели, тъй като нашите строители често са алергични към подобно нещо.
Доста масивен проект, струва ми се, че крие рискове откъм завършване от една страна.
След патене от качество на строителство съм много внимателна при проверката на нов потенциален имот. На тези виждам, че инвеститор са им някакви Smart Property Fund, но нещо не намирам кой ще е строител.

Общи условия

Активация на акаунт