Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 253
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 540

Пили за пети в Лидл само лятото ли пускат, а заслужават ли си? Сега реших, че искам такава "прахосъбирачка"  и се чудя дали да чакам да пуснат в Лидл, или да взема друга? Вие от кой сте доволни?

Преди няколко години си купих от Лидл пила за пети с акумулаторна батерия - тя си заслужава парите. Но дали ще пуснат пак такава .... Бих си купила още една, въпреки, че тази ми служи много вярно все още.

# 541

Пили за пети в Лидл само лятото ли пускат, а заслужават ли си? Сега реших, че искам такава "прахосъбирачка"  и се чудя дали да чакам да пуснат в Лидл, или да взема друга? Вие от кой сте доволни?

Преди няколко години си купих от Лидл пила за пети с акумулаторна батерия - тя си заслужава парите. Но дали ще пуснат пак такава .... Бих си купила още една, въпреки, че тази ми служи много вярно все още.
Накрайници сменяли ли сте до сега,ако да  как поръчахте и колко струват?

# 542
  • Бургас
На мен най-вкусно ми е безлактозното, мисля че и то е УХТ.
Къде стои безлактозното?
___
Вчера в магазина, децата видяха нутелата и им се дояде. Гледам съдържанието - на първо място захар и палмова мазнина. Прегледах и всички други подобни, 4-5 вида - и те с подобно съдържание.
Имам спомен, че хвалехте някакъв лешников крем? Но вероятно не е от постоянния асортимент.
Напротив, точно от постоянния асортимент си беше, но лидълци са "получили факс от нейде" и го спряха, както и доста други харесвани продукти. Все се надявам пак да го пуснат някой ден...

# 543
Даа..choco nusa...

# 544
Когато вземате мляко от палета погледнете дали на опаковката пише UHT. Доста често се случва там да има зарязани от клиенти млека от охладената витрина, които са със същата опаковка.

# 545
Едните кутии с мляко са с червени капачки, другите - със сини.

# 546
Това са млека с различна масленост

# 547
Това са млека с различна масленост
Да, 3,5% UHTса с червени кутия и капачка, а 3% прясно - червена кутия и синя капачка.

# 548
Аз купувам мляко в синя кутия и синя капачка и си е с масленост 1%

# 549
Накрайници сменяли ли сте до сега,ако да  как поръчахте и колко струват?

Не съм купувала други - имаше 2 накрайника и все още са "неизхабени".

# 550
Как е възможно биозехтина от Лидл изобщо да не позамръзне в хладилника- държа го вече 2-3 дни 🙄? (не ми е калпав хладилника, сложих един друг зехтин също, той замръзна като на трохички).

# 551
Възможно е и пипер да е. Все пак преди дни го гледах и помня, че имаше нещо зелено.
Ваниловата захар я знам. Ама тя не е ли смес ванилия със захар? Аз искам чиста ванилия на прах - явно в друг магазин ще търся.. /ако има някой майстор по сладките да каже дали има разлика въобще./
Пастета с грах всъщност е със зелен пипер Bowtie
Пробвах този със шунката, хареса ми, гъшият също.

# 552
Сигурно нещо е объркано с тази партида предвид това, че е и намалено. Много пъти съм взимала, проблем не е имало.

Ама как ще ПРОДАВАТ развалена стока..та колкото и намалена да е тя?!?!
Вчера инфо за изтегляне на картофи - днес -продажба на развалено мляко..ама иначе тръбят навсякъде за гарантирано качество!

Разбира се, че не продаваме развалена стока. Още по-малко пък и намалена.
Предполагам, разбираш, че видимо щом опаковката е ок, срок на годност е ок, няма как да предположим, че самото мляко вътре не е ок. Щом бъде подаден сигнал, дали от клиент или нашите лаборатории, ще бъде изтеглено въпросното мляко. Най- вероятно става въпрос за отделна партида и то не цялото количество ще е проблемно.

Thirteen, защо го приемаш лично?
Така написано :" Сигурно нещо е объркано с тази партида предвид това, че е и намалено. "-как ти звучи?

И да, ще се изтегли к-вото, но все пак продажби ще има. "Връщане с/у кас. бел."-ок, ама колко от вас си пазят касовите бележки при покупка на хранителни стоки??
Т.е. все пак реализация, за да няма тотални загуби ще има.

# 553
Знам, има отделна тема за шевните машини, но да питам и тук, вие знаете всичко. Шевната машина от другата седмица подходяща ли е за аматьори/начинаещи? Някой сблъсквал ли се е със сервизно обслужване с нея?

# 554
  • Мадрид / София
При получаването на стоката, в някои стекове се случва да има и опаковки, които не са били добре запечатани фабрично (по някаква причина машината за запечатване на тетрапака не е захванала добре и е останал отворен). Отвора може да е миниатюрен, който не се вижда на пръв поглед, но достатъчен за навлизането на микроорганизми. Така стоката се разваля въпреки срока ѝ на годност, който не е изтекъл. Това понякога може да се разбере дни след поставянето на стоката на рафта. Работния персонал в магазина няма вина за това.

Общи условия

Активация на акаунт