Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 147
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 870
На мен ми изглеждат абсолютно като еднократни. Иначе аз купих еднократни турски 50 за 12,50, за училище,не от Лидл. Тези ако се перат и наистина са многократни,са супер изгодни. Но изглеждат абсолютно като еднократни маски. Не знам. Споделете впечатления

# 871
За бързо свършвашите размери и дрехи- мисля си, че зареждат количества, които смятат, че ще се продадат. Да не им застояват после, може да следят как са вървели продажбите на такива през предходните сезони. Пък който се вредил- вредил, важното от гледна точна на продавач е да пласира стоката.

# 872
  • София
Тези последните и аз ги гледах. чудих се, накрая нищо не купих. Многократна но какво означаава това, колко време може да се носи преди да трябва да се изхвърли?
Единично пакетираните маски за около 2 лв., които продават в Лидл,  изглеждат като обикновените, малко по-плътни. Пише, че са за пране до 5 пъти. Ако тези за 4 кинта са такива, е много добра оферта.

# 873
  • Стара Загора
Маски взимах от лев и нещо , пране до 5 пъти пишеше. Вярно повече не издържа маската, става на власинки и дразни. Имам и една бяла на нея пише 10 пранета, тя струваше 3 и нещо, но не съм я пробвала още.

# 874
Може ли линк за кутия хирургични 50 бр. за 12 лева?
Че излизат 60 лв..

# 875
# 876
Линк има за фейсбук магазина им, аз ги купих на място от магазин chistdom.com  има магазини на доста места

# 877
  • На изток от Ада
За бързо свършвашите размери и дрехи- мисля си, че зареждат количества, които смятат, че ще се продадат. Да не им застояват после, може да следят как са вървели продажбите на такива през предходните сезони. Пък който се вредил- вредил, важното от гледна точна на продавач е да пласира стоката.
Да, точно това е. То даже свършват в понеделник, някои неща. Лидълци писали, че даденият артикул може да свърши в понеделник и готово. Дреми му на някой, че няма малки номера, или че си ходил в понеделник в 14 ч и няма размер. Знам., че не е само за дрехи, също че някои неща свършват сутринта...  В другите държави има online магазин, тук в понеделник свършват.

# 878
Седмица преди ИП купих 10 броя еднократни маски от аптеката за 1.00 лв...тогава тъкмо щеше да има грипна ваканция.
Скрит текст:
Но ги взех, защото по пътя за училище въздухът беше ужасен (от комините на близките къщи, миришеше на пушек), онази седмица имаше и мъгла...взех да ги носим до училище (тогава те гледаха като прокажен с маска Grinning ). Наскоро купих от същата аптека еднократна маска за майка ми- същата, но вече не 10 ст./брой, ами 1,50 лв/брой... Flushed

# 879
Трябваше да вземеш нещо за 2 лв от касова зона заради 2 стикита.
Аз в подобен случай преди да платя прибавям комплект запалки или вафли за Скъпия.
Но детенцето ти не е ли малко за такова дребно нещо.
Дъщерята категорично отказа да събирам стикита за внука/2 г./
Можело да ги глътне, а там Пирогов нямат.

Едва в колата се сетих, че на 20 лв се полага 1 стики. Както и да е, малката наистина не им се радва, скучни са и.
От новата брошура само пяна за тоалетна харесах, и холандската гауда в петък ще е доста намалена.

# 880
За дрехите и количествата им ми е ясно. Въпросът е, че доста от тях изобщо нямат малки номера в България, докато в другите държави си започват от 34 (XS). Тези от вас, които писахте за мъжките, започващи от М, виждали ли сте в чужбина от кой номер започват? Стана ми любопитно и за тях.

# 881
  • Варна
Тук имам чувството, че изчистват наличности. Струва ми се абсурдно от един модел да има 34, от друг номерата да почват от 38, от трети - от 40. Просто няма логика да ги произвеждат така, нито някой да ги поръчва така.

# 882
Възможно ли е да се изчерпват малките номерации на някои цветове дрехи в другите страни, преди да стигнат офертите за дрехи до нас 🤔?

# 883
  • На изток от Ада
Сладоледа Солен карамел, наистина е като бонбони Лакта.

# 884
И аз мисля, че тук изпращат непродаденото в Западна Европа.

Общи условия

Активация на акаунт