Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 889
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 785
Верно ли пастета със зелен пипер е отлистен?
Все още е в сайта им, но по-добре да каже 13.

# 1 786
Тъкмо навих сина да пробва нещо различно(като Тетин син е) и една касиерка, когато я помолих за помощ, защото пастетите бяха подредени един върху друг без кашон, тръгна да ми обяснява, че имало нови видове. Казах, че ги знам новите, но търся с пипер и не успя да ми отговори какво му е дереджето.

# 1 787
Ам добре, Тет, тогава няма ти казвам, че не видях нищо притеснително по Кетчупа Joy

Пастетите са няколко вида в кашонче. Та по-верятно този, който е споменат да е свършил.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 13:44 от Thirteen#

# 1 788
2 пъти съм влизала в тоалетната на Лидл - беше заредена и чисто. Но може би повечето клиенти я подминават. Като си платиш на касите и ти се пада в ляво - Мир Варна.
Чудя се на бившото Пикадили център дали има тоалетна. Оглеждала съм се и не съм виждала, а е от последните отворени магазини и би трябвало да има, ама къде?...

Мокрите кърпички на ДМ преди да им сменят опаковката бяха по-хубаво от лидълските. Обаче след новата опаковка половината бяха сухи/такъв пакет съм уцелила/. Та сега са ми еднакво зле и от Лидл, и от ДМ.
Има тоалетна и на такова очевадно място,че като я видях щях да се гръмна.Предимно там пазаруваме,и я видяхме наскоро.Даже и с количката с малката влизах.Между витрината със сирената и тази с изтеклите седмични  е.Аз все за склад го мислих,а то... Joy.
Джегингсите отпускат ли се,че взех един,но малко май тесен,а по-големия е голям.Аз отслабвам в момента,но се чудя дали да го върна.Иначе е мекичък и хубава материя.
Аз харесвам кърпите за очила на Лидл и на Лили,имам три броя цайси и заминават бързо

# 1 789
  • Countryside
Аз вчера забърсах извара, котидж чийз и кокосов десерт от Био брошурата. Вече пробвах изварата, като сметана е, не е на зрънца, но ми харесва. Не е сладка, не е солена, идеална е. Котиджа и той е супер, само кокосовото мляко остана за проба.

Ще пробвам кетчупа на Тета, но има ли разлика във вкуса на този от 1кг и 500гр? И като състав как е?

А за кои пастети говорите? На Pikok ли?

Замразените еклери с ванилов крем и шоколад хубави ли са? Само размразяваш и ядеш?

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 11:00 от Г-жа Букет

# 1 790
  • Велико Търново
Имало ли е някога нощници в Лидл? Ако да, дали има вероятност скоро да има отново?

# 1 791
Имало ли е някога нощници в Лидл? Ако да, дали има вероятност скоро да има отново?
През юни имаше къси, тънки, без ръкави, памучни (летни). По-плътни ли търсиш?

# 1 792
  • Варна
Ето снимка на ДМ-ските кърпички...

Стига с тез тоалетни, че засмърдя в темата Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 793
  • Велико Търново
Contempladora, благодаря за бързото включване! Търся или ХЛ формат или такива за бременни. Всъщност, никога не съм имала нощница, но мисля че просто някаква тип гигантска, дълга тениска би ми вършила работа.

# 1 794
Здравейте мили съфорумки. Дали през последните 1-2 седмици наистина имаше акварелни моливи в метална кутия или съм сънувала? Може ли ако някой види в София останали да сигнализира, а ако има в друг град да се помоля да ми вземе едни и да пусне по куриер? Предварително благодаря!

# 1 795
Тета, преди 2 седмици и в нашия Лидл също имаше кетчуп от 1 кг, но само с червената капачка. Не повярвах на мм и отидох да проверя и се оказа, че от 2 кашона, са взети всички със зелена капачка. По принуда взех Каниа 500. Та вярвай на мъжът си Wink
В неделя хаха заредили и си имаха от двата вида.

# 1 796
  • Пловдив
Здравейте мили съфорумки. Дали през последните 1-2 седмици наистина имаше акварелни моливи в метална кутия или съм сънувала? Може ли ако някой види в София останали да сигнализира, а ако има в друг град да се помоля да ми вземе едни и да пусне по куриер? Предварително благодаря!
Сутринта бях в Лидл Тракия (Пловдив, до Декатлон) и имаше оставена една кутия отпред при касите. Най-вероятно, утре вечер или в четвъртък ще ходя пак, ако до тогава никой не се е отзовал и има, мога да взема и изпратя

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 17:46 от sweet_maniche

# 1 797
Не те разбрах...какво ще вземаш и на кого ще пращаш....

Хора, кетчупа вероятно е калпав, но у нас се залага на количеството...ей го оня от 500г. купен преди два дена, вече е само на дъното...синът църка в едни купички мънинки, топка чипса, топка картофките, и отлита за нула време. Пък е евтин и за това ме устройва. Да не чакате някакви симфонии за небцето де...да си кажа...кетчУ като кетчУ...

13, нова задача - що няма горчица за църкане, че кауфландката синът е отсвири тотално, не го кефела, тая барбекювата тоже....та виж там тие дни по коледа кво става и с горчичката...

# 1 798
  • София
А пък аз снощи попаднах на любезна касиерка, която даде едно допълнително стики на децата.
И или жената повлече крак, или просто хората ме съжалиха с двамата врякащи (каката не беше с нас де, правеше се, че учи) - та още 3-ма човека дадоха по 2-3 стикита.

Уж мислех да гледам за инхалатор и забравих. Ако има при следващото ходене, ще взема.

# 1 799
Понапазарувахме току-що, ще се яде Толостолоб за вечеря.
agnessana Френската бира е намалена на 2,99лв Wink ще се пие.
Ако някой търси намалените кроасани - на отделно място са.

Общи условия

Активация на акаунт