Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 851
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 950
За кражбите - все по-често намираме отворени инструменти с липсващи части или неща в комплект, някой си е взел каквото му трябва и си е отишъл, а ние бракуваме и тези артикули. Охраната няма как да следи всичките камери едновременно, пък и е един на смяна и повече ги карат от фирмата да стоят пред касите. Пък и достъп до записите имат само в централата.
Скрит текст:
А ние пък още по-малко, едва 4 човека сме на смяна, стока ли да зареждаме, хляб ли да печем, склад ли да подреждаме, магазин да почистваме, на клиентски въпроси да отговаряме или да сме на каса. Клиентите си мислят, че сме както в другите магазини касиерите едни, а в магазина други служители, и идват на касите с нещо от рода на "Не мога да видя никой в магазина, а искам да питам нещо", при отговор "Целият персонал сме пред вас на касите, ако искате попитайте сега или изчакайте някой от нас да се осводи" остават силно изненадани. Разбира се, при 13 може да е различно, в големите градове работят повече хора на смяна и натоварването е по-малко, в малките градове един човек работи за двама. Например служителят на хляб в големите градове работят само там, а при нас пече хляб, зарежда стока, тича на каса и т.н. Когато имаме командировани служители от големите градове, остават много изненадани от начина ни на работа и колко по-натоварено е нашето ежедневие от тяхното.

# 1 951
  • София
За кражбите - все по-често намираме отворени инструменти с липсващи части или неща в комплект, някой си е взел каквото му трябва и си е отишъл, а ние бракуваме и тези артикули. Охраната няма как да следи всичките камери едновременно, пък и е един на смяна и повече ги карат от фирмата да стоят пред касите. Пък и достъп до записите имат само в централата.
Скрит текст:
А ние пък още по-малко, едва 4 човека сме на смяна, стока ли да зареждаме, хляб ли да печем, склад ли да подреждаме, магазин да почистваме, на клиентски въпроси да отговаряме или да сме на каса. Клиентите си мислят, че сме както в другите магазини касиерите едни, а в магазина други служители, и идват на касите с нещо от рода на "Не мога да видя никой в магазина, а искам да питам нещо", при отговор "Целият персонал сме пред вас на касите, ако искате попитайте сега или изчакайте някой от нас да се осводи" остават силно изненадани. Разбира се, при 13 може да е различно, в големите градове работят повече хора на смяна и натоварването е по-малко, в малките градове един човек работи за двама. Например служителят на хляб в големите градове работят само там, а при нас пече хляб, зарежда стока, тича на каса и т.н. Когато имаме командировани служители от големите градове, остават много изненадани от начина ни на работа и колко по-натоварено е нашето ежедневие от тяхното.
А заплатите са по-ниски от на същите позиции в големите градове или София.

# 1 952
Има ли шанс да пазарувам с новите правила и отстъпки, но без смарт телефон? Просто нямам и не искам да имам модерен такъв.

# 1 953
Била с никаквата им политика за връщане, невъзможността за връзка тях, киселият и буцунест персонал, отдавна са ми отпаднали от опциите за пазаруване. А и много често все няма това което търся.
Трябва да пуснат нещо супер-дупер изгодно, за да стъпя там.
И аз ходя от дъжд на вятър там.

# 1 954
За кражбите бях изумена, че видях в близкия филиал липса на шнолички от картончетата им, чак до там ли стигат хората?!? После казах на служител на каса, какво съм забелязала и че мисля, че има липсващи, но естествено че нямаше какво точно да ми отговори.

# 1 955

Това, което аз лично не одобрявам е факта, че се налага да се логваш всеки ден, което на мен ми е досадно. Въпреки че при регистрацията пита дали да те запомни, така и не те запомня.

Тествах го и не е нужно да се логваш всеки път. Тъй,вероятно е бъг с вашето устройство, хубаво е да го докладвате на техническия екип,който работи по приложението, за да го инвестигират.

# 1 956
Има ли шанс да пазарувам с новите правила и отстъпки, но без смарт телефон? Просто нямам и не искам да имам модерен такъв.
Не, няма такава възможност, за вас остават офертите от брошурата.

Това, което аз лично не одобрявам е факта, че се налага да се логваш всеки ден, което на мен ми е досадно. Въпреки че при регистрацията пита дали да те запомни, така и не те запомня.

Тествах го и не е нужно да се логваш всеки път. Тъй,вероятно е бъг с вашето устройство, хубаво е да го докладвате на техническия екип,който работи по приложението, за да го инвестигират.
Не всеки път, а всеки ден, при мен и всички колеги е така.

# 1 957
  • Варна
Как така се плаща с доближаване на телефона, не разбрах. Пари няма ли да ми искат?

# 1 958
Съфорумката говори за плащането чрез телефон, смарт часовник, ключодържател. Някой банки предлагат такива услуги. Вместо с безконтактна карта, доближават устройството до ПОС терминала.

# 1 959
  • София
Как така се плаща с доближаване на телефона, не разбрах. Пари няма ли да ми искат?
Е, как 😂 банковата карта ти е вкарана в телефона/часовника и минавайки покрай терминала се прихваща плащане. Не си гледала достатъчно Диана Димитрова от Откраднат живот как цъкаше с часовника навсякъде.
Много ги мразя тия приложения и задължението да ги инсталираш на телефона, ама ето, направили са го да не може да използваш промоции без тях.

# 1 960
А касовите бележки за хората с приложение само дигитални ли ще са? Или ще има и реална хартиена бележка?
Това също е добър въпрос.

# 1 961
Не, получавате и стандартна касова бележка и дигитална такава.

# 1 962
  • Мадрид / София
А касовите бележки за хората с приложение само дигитални ли ще са? Или ще има и реална хартиена бележка?
Това също е добър въпрос.
Дават ти и реална бележка + дигиталната.
В Бг не знам как действа приложението, но тук на мен не ми се налага всеки ден да се логвам. Само когато има актуализация на самото приложение тогава може да ми иска логване. Пък ако ми е зор и не мога с телефона, а съм на касата  - диктувам номера на телефона с който съм регистрирана в приложението и касиера/ касиерката го вкарва ръчно и така.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 13:40 от Angela61

# 1 963
Няколко пъти затварях/отварях приложението и не иска ново логване. Ако при някого иска, значи е особеност в ОС на телефона му и вероятно при някои необновени версии се получава (предполагам).
Отивам да разглеждам в другото приложение следващата брошура за Франция. За хранителните стоки там ще има американска седмица.

# 1 964
Няколко пъти затварях/отварях приложението и не иска ново логване. Ако при някого иска, значи е особеност в ОС на телефона му и вероятно при някои необновени версии се получава (предполагам).
Отивам да разглеждам в другото приложение следващата брошура за Франция.
И на мен не ми иска логване.

Общи условия

Активация на акаунт