Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 327
  • 786
  •   1
Отговори
# 255
Иван и Андрей май са чели темите миналата година, нашите искания за новия сезон ... добри заявки дават, пък да видим

# 256
  • Sunshine state
ДамаПика, не съм обърнала внимание, че са отрязали 100 бона от наградния фон на ИВ. Егати наглоста! 🤦🏼♀
Инфлация е явно непозната дума на продуцентите.

# 257
  • Другата България
Blush
Тук го писахме няколко човека.

Защо да е наглост? Уж няма да има СМС гласуване тази година, Тупарката откъде да ги вземе тези кинти? Joy

# 258
  • София
е, как, нали Ирина е тукашен "кадър". Wink

# 259
Blush
Защо да е наглост? Уж няма да има СМС гласуване тази година, Тупарката откъде да ги вземе тези кинти? Joy

Пак извън темата, ама от СМС гласуване дали правят 100 бона? Кой ще прати СМСи? Освен тийнки-фенки някакви, ама да пратят 5-10, преди мама да разбере, няма да пратят 100к.

# 260
  • Sunshine state
Много отчаян народ сред актьорите има явно. И в другия формат е пълно. Арената и мен не ме лефи. Като някое ледено кралство я направили. 🤦🏼♀

# 261
Представя си нямате колко хора изпращат смс-и.Аз съм от село,така че не искам да прозвуча високомерно.но,но има много селяци(в преносния смисъл на думата),възрастни,роднини и познати на фаворитите.Около мен имаше много хора,които гласуваха миналата година.

# 262
  • Другата България
Blush

Пак извън темата, ама от СМС гласуване дали правят 100 бона? Кой ще прати СМСи? Освен тийнки-фенки някакви, ама да пратят 5-10, преди мама да разбере, няма да пратят 100к.
Гледал ли си сезона? Който коментираме не по темата, дано не ни се скарат.
"Игри на волята"? Ако не си, няма как в един пост да ти обясня кой и защо ще праща СМС-и.

# 263
  • Велико Търново
Не разбрах какво означава, че "Ирина е тукашен кадър". Всъщност, във видеото от "Преди обед", към което  пуснах линк, Ава Азова споменава, че по време на кастингите са били две психоложки - тя и Маги Ангелова. Ако Ирина е била, дали нямаше да каже и нейното име?
Освен за част от участниците, говорят и за новостите в правилата, включително и за това как ще става оценяването. Който няма търпение да го дочака в предаването, може да гледа Grinning

# 264
  • София
И според мен четат тук, то нали Иван даже си призна, че е той в темата за Съни бийч, е там чете лично, защото им е ново начинание и са искали да видят как се справят, докото тук са стари пушки, но все пак смятам, че имат хора, на които това им е работата да четат коментарите във фейсбук, тук и в инстаграм. Впрочем последният трябва да си го развият малко.

На мен новата арена също не ми харесва, предпочитат дърво пред някакви изкуствени материали, изглежда и много неудобна. Готино е обаче, че е на два етажа, малко за разнообразие, но трудно ще им разстриват така ръце, крака, между по-тежките рундове, както правиха досега.

Аз забравих вече какви щяха да са игрите днес, кастът на жените повече ми харесва, но дано не  играят все мъже срещу жени, такива игри няма безброй, които да са интересни и равностойни.

# 265
  • Велико Търново
Аз забравих вече какви щяха да са игрите днес
Те казаха ли какви ще бъдат? Ако са, явно съм пропуснала.

# 266
Сега следах рекламата за епизода довечера. Трябва да внимават повече, защото пак става ясно кой отбор печели.
Помня преди години, че на рекламите по време на двубоя, в който рапъра Dee отпадна, пуснаха промо за "Тази сутрин", където ясно се видя, че именно той ще гостува. Thinking

# 267
  • Велико Търново
Става ясно кой отбор печели глобално или само в някоя от битките?

# 268
Става ясно кой отбор печели глобално или само в някоя от битките?

Кой отбор печели битката. Крайният победител едва ли се знае кой е, би трябвало още да са вътре??

# 269
  • Велико Търново
Имах предвид глобално тази, първата игра като съставена от 5 битки.
Вече гледахме 2 от тях, довечера ни предстои да гледаме останалите три.
За финал въобще и не съм помисляла да задавам въпрос, още повече че него пък го дават пряко.

Впрочем, също гледах промото и не бих казала, че се разбира каквото и да било.

Общи условия

Активация на акаунт