Против акне/пъпки по лицето 11

• 59 737
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, споделете какво използвате за почистване на кожата? Аз съм за двуфазното почистване,така че търся подходящо олио да махам грима и гел.
Благодаря!

# 271
  • София
Здравейте ! Някой използвал ли е този комплект и може ли да сподели впечатления ?

При мен проблемът са главно черните точки и разширени пори,пъпки ми излизат от време на време само в областта на скулите и брадичката.
Аз иползвам сапуна и скинорен редовно за лице и тяло. Изсушава, но ползвам и добра хидратация.
Ползвам и активния лосион на акне аут, но само в периоди с наличие на много пъпки.

# 272
Да ви похваля една емулсия на Авен /нощна грижа е/, за която се сетих, че имам, предписана ми беше от дерматолог.
Напоследък ми излязоха едни пъпки на едната буза, които от нищо не минаваха .. та разрових аз шкафа и реших да пробвам и с това и се получии .. ден след ден пъпките изчезват, ето тази е https://www.eau-thermale-avene.bg/lice/specifichni-grizhi/cleana … t-noshchna-grizha
през деня се мажа с едно кремче отново на Авен за екстремна хидратация
https://www.eau-thermale-avene.bg/lice/ezhednevni-grizhi/toleran … lerance-extreme-0

# 273
Момичета, споделете какво използвате за почистване на кожата? Аз съм за двуфазното почистване,така че търся подходящо олио да махам грима и гел.
Благодаря!

Ползвала съм преди на Banila Co Clean it Zero , в зелената опаковка. Много икономичен и деликатен балсам. Сваляше безпроблемно грим.

В момента ползвам олиото на Nuxe, от което също съм доволна. Добре разтваря и поне аз не усещам силна миризма. Две помпички са ми напълно достатъчни за да премахна слънцезащита (с фон дьо тен евентуално) + грим на очите.

# 274
някой с отзиви за това https://snowbornskin.com/magazin/

# 275
Момичета, как се справяте с пъпки, които са предизвикани от носенето на маски? Има ли някакъв начин да се избегне появата на пъпки? Пробвах да слагам бебешка пудра от вътрешната страна на маската, но не помага и това...

Мариат, тези повърхностни гнойни пъпки според мен биха се повлиялидобре от продукти с цинк. Докато чакате дерматолога, мажете със "здраве" или "судокрем", мисля, че ще успокоят раздразнението.

# 276
Момичета, как се справяте с пъпки, които са предизвикани от носенето на маски? Има ли някакъв начин да се избегне появата на пъпки? Пробвах да слагам бебешка пудра от вътрешната страна на маската, но не помага и това...

Мариат, тези повърхностни гнойни пъпки според мен биха се повлиялидобре от продукти с цинк. Докато чакате дерматолога, мажете със "здраве" или "судокрем", мисля, че ще успокоят раздразнението.
Незнам.И аз имам същия проблем,както и доста от моите познати.Когато ми излезе пъпка мажа с локалната паста на Юриаж.Тя е за приложение преди лягане.Докато излекувам едната се появява и друга.И аз се опитвам да намеря решение.Докато носим маски все ще сме така.За съжаление...

# 277

Не, не се повлияват. Дъщеря ми много често ползва крем Рачев, който също е с цинк.
Сменихме крема на бензакнен гел и положението е много добро. На дерматолог още не сме ходили. Разбрахме, че в нашия град идва такъв от друг град, та може да го изчакаме.

# 278
  • Пловдив
Аз мисля да купя маски от плат за сина ми...от понед.тръгва пак на у-ще и в час трябва да е с маска.

# 279
За съжаление на мен и от маските от плат ми излизат пъпки. Някъде гледах видео едно момиче си слагаше от вътрешната страна на маската прахче салицилова киселина, но не знам това дали допълнително няма да предизвика раздразнение.

# 280
  • Пловдив
Уф, ами незнам...

# 281
За акне опитайте и домашни маски с мая и мляко.Отразяват се много добре на кожата,почистват я добре и бързо е успокояват.
Трябват ви просто едно кубче мая и малко мляко(кисело или прясно).Оригинала е с прясно,но аз често ползвам кисело.На око правите смес-нито много рядка,нито много гъста.Нанасяте на лицето стоите докато изсъхне и измивате с хладка вода.

# 282
Преди години съм правила маска с мая. Добре се отразява наистина на кожата, някак я омекотява и дори леко изсветлява.

# 283
Да се похваля от седмица използвам ето този крем на Авен. След като се намажа с крема изчаквам около 2 минути да попие и отгоре мажа алое вера гел на Холика, който си бях взела преди месец. Лицето ми се избистри и изчисти. Дано ефекта е по- дълготраен.

https://remedium.bg/avene-cleanance-comedomed-kontsentrat-protiv … a-h30-ml-150996/p

# 284
Гелът с алое вера подходящ ли е за основа за грим? Надявам се, че не прави кир ефект.

Общи условия

Активация на акаунт