ОСМИ клас 2020/2021 - Отлитат дните дълги и горещи, очакваме родителските срещи.

• 27 238
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Тръпна в очакване за РС на второкласника. Ако кажат, че домашните им ще са онлайн или електронни вадя пушката и ще ме гледате по новините.

# 691
  • гр.София
Onenote е отвратителен в сравнение с Школо.
Ужас,значи.  Така свикнах с Школо и не разбирам с какво са ги подкупили,че да го сменят.

# 692
  • София
Onenote и One book едно и също ли са?
С малкия сменят Школо с One book...
В 18то така или иначе са с друг дневник, та аз явно ще се сбогувам със Школо поне за тази година...

# 693
  • София
Onebook се казва, сори.

# 694
  • гр.София
Нашето ще е друго. Чакаме да ни включат  да го разгледам.

# 695
  • София
Нашето ще е друго. Чакаме да ни включат  да го разгледам.
Да не са ви натресли Админ плюс?

# 696
  • Пловдив
Като ви слушам, ми се реве. Това всичкото не е нормално, това всичкото е абсолютно излишно, 1:1 съм съгласна с мнението на Диди и съранностите как е едно, като говорим за ДГ и друго, за училище. И аз не вярвам в конспирации, и каквито и да е тъпи чипирания, обаче вече наистина си мисля, че ситуацията се ползва основно и само за облаги, всяване на страх и държане на децата на границата на грамотността. Как ще учат ЧЕ с маски? Как учителя ще ги учи? Как ще се проверяват контролни? Или ще ги даваме за вкъщи? Как ще играят физическо в класната стая? Защо не взеха за пример Швеция??? Нито ден не са били с маски в училищата, нито ден не затвориха училищата, и вече след бума март, април, хората са наред и продължават. Просто не знам. Отчаях се, честно казано. И, да, макар и учителите да не искат ДО, даже казват, че са имали повече работа, като са в къщи, явно им се услади, все пак разходите намаляват, а приходите са нагоре. Не знам дали ги е страх точно, на едната ми дъщеря учителката е над 55, на РС дори не си сложи маска, каза, че така не се работи. Сега на набора класната е млада, като я гледам, дано поне се постарае. Защо и кой им казва, че ще затворят октомври (и на мен някои учители ми казаха същото)? Кое ще го наложи? Защо се знае отсега, ако е така, значи няма да има значение от обстановката. Аз... Кога ще се види края? Май край няма да има никога, защото абсолютната дигитализация се харесва на младото поколение, без да знаят колко много взема. 😥😥😥
Както и да е, изпратиха ни днес седмичната програма и поне видях имената на учителите. Няма да имам честта да се запозная и да ги видя реално, но явно така са решили. Загубено средно образование ще го напиша, не че някои не губят всичките 12 години, но исках да е друго.

# 697
  • гр.София
Бубче,не,определено си е OneNote.
Преди Школо бяхме на Админ плюс .

# 698
  • Стара Загора
Снощи мина и нашата родителска среща . В Школо стоя неактуализирана:) Едното ми дете ще бъде трети клас в старото училище на набора, набора в ново- и при двете съм аут за сега в Школо:)))
Класната на 8-ка е готина, сравнително млада. До сега е била на лайснунгасе , но тази година я свалят в осми клас.  Стаята е розова, синът е възмутен:))) Има пет деца от стария му клас в неговия клас и още десет по другите паралелки. Осми клас ще са само на първи етаж и ще влизат през отделен вход от по- горните класове. В час без маски.
Събрахме пари за езиковите учебници. Българските учебници ще им каже всеки преподавател отделно като започнат. На две смени ще са, започват първа, а брат му пък ще е втора и сега ми стана много весело с карането:))))
Част от децата НЕ-АЕ се запознали и той си допаднал веднага с две-три но се оказаха в съседните класове. Беше леко разочарован

# 699
От мрежата Simple Smile
Преди се продаваха въшки Simple Smile
Сега ще е по-икономично Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 15:38 от citron

# 700
  • София
Маските с клапа не застрашават околните повече от платнените, хирургическите и подобни, които не прилепват плътно, дават обаче по-добра защита на носещия ги.

това категорично не е вярно. има достатъчно информация в интернет.

# 701
citron, малките може и да не са се усетили, но големите са си наясно Simple Smile
Само че ако е болен няма тренировки, няма и игра на компютъра - 14 дни, абсурд да си го причини

# 702
Колко малки? На колега, детето в трети клас, си беше купило въшки Simple Smile

# 703
  • София
При нас навремето така в един час по математика всички се скъсаха да кашлят. Учителката беше доста строга и каза, че следващият, който се разкашля, ще бъде изпитан.
До края на часа нито на един не му се докашля Joy .

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 16:43 от zazu1

# 704
  • sofia
Бубче,не,определено си е OneNote.
Преди Школо бяхме на Админ плюс .
OneNote  е майкрософтско приложение, за друго с подобно наименование не се сещам.
Скрит текст:
Големият ми син е с OneBook, но освен да му погледна оценките, за друго не съм го ползвала. Сещам се само, че едни съобщения сто пъти ги маркирах като прочетени и пак си висяха в червено.
Наборът ще са с Школо и в новото училище.

Общи условия

Активация на акаунт