Проблеми с фаворитизиране на деца, пренесено на внуци

• 15 567
  • 333
  •   1
Отговори
# 315
.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 16:43 от Бор_яна

# 316
Ами ако авторката се беше появила,да отговори на някой коментар или да даде нови сведения,можеше да не пишем,или да пишем други мнения.

При положение, че това е едва третия й пост изобщо, явно не е от хората, които са активни във форума по принцип. И това не отговаря на въпроса ми - е, като не е имало никакъв ъпдейт от нейна страна, защо изведнъж няколко човека започнаха да си повтарят старите мнения?

# 317
Не сме над материалното, всеки обича да получава ,но като няма се примерява с което има.Например с обичта на съпруга си и действа да постигне желаното .
Тя споменава Белгия в един от трите си поста тук, та не знам къе е точонто местожителство, нейно и на свекъри, но знам, че скандинавците са студени хора, докато станеш един от тях минава време.
Ако имах възможности аз лично щях да инвестирам във внуците ,например нещо за такси по образованието ,  и в детската се плаща, та за цялото образование.Ама нямам.Та няма да наливам в снахи и синове, в диаманти и парични траншове директно към зрели хора.
И аз не съм получила нищо, и при нас повече за сина ,дето е далеч, не живее с тях, но това  е.Жива съм.

# 318
  • France
За трети пореден път препрочитам поста на Елеонора и пак не виждам проблем. Само най накрая се пише, че свекърите имат 5, 6 снимки на семейството на брата и само една на тях. И това е нормално, нали нямат още деца. Като се роди бебето, пак да почне да брои.

# 319
Ами ако авторката се беше появила,да отговори на някой коментар или да даде нови сведения,можеше да не пишем,или да пишем други мнения.

При положение, че това е едва третия й пост изобщо, явно не е от хората, които са активни във форума по принцип. И това не отговаря на въпроса ми - е, като не е имало никакъв ъпдейт от нейна страна, защо изведнъж няколко човека започнаха да си повтарят старите мнения?
Ще помоля да ми цитирате старото мнение, което повтарям.

# 320
Тя споменава Белгия в един от трите си поста тук, та не знам къе е точонто местожителство
И аз нещо се обърках, защото като почнах отначало да пиша в темата, четох нещо за Белгия, а в мнението на авторката мъжът е холандец. Не разбрах откъде дойде тази Белгия.
Плюс това, тези три мнения нейни са всъщност 2. Мненията за АР са едно и също, но в две различни теми.
Авторката влиза, но не пише. Ще си спестя инсинуациите какви може да са причините за това мълчание.
П. П. Видях Белгията. Тая тема в СО вече изглежда хептен странно. Старите да не би да са в Холандия?

# 321
  • Paris, France
Може би са купили жилище в Белгия, защото цените са доста по-ниски от Холандия и много холандци живеят в Белгия, а си работят в Холандия. То си е като една държава Бенелюкс - Белгия, Нидерландия и Люксембург.

Аз не мога да отворя от телефона линка с постовете и и да зная какво е писала. А какво да правим с потребители с 50 000 поста? И на тях ли да им четем всичките постове.

# 322
Ето това е другият й пост - публикуван е два пъти в различни теми със същото съдържание - https://bg-mam.ma/p/1162161/40121865

Накратко - с мъжки фактор, 4 неуспешни инсеминации (явно системата там има някакво такова изискване за пристъпване към арт, което за мен при мъжки фактор е странно), ин витро - върнали са 1 яйцеклетка, забременяла е от нея, от първия път.
Възможно най- благоприятното развитие на нещата.

# 323
Става и от телефон да се видят стари мнения, малко повече е занимавката.
Авторката много ми напомня едно време, края на 90те като тръгнаха да се изтъркулват мутренските години, как бачкаторите и децата им гледаха на прохождащите дребни бизнесчета и наследниците им. Пешо има магазин за хранителни стоки, значи сигурно върти хиляди на ден, няма начин, а Пешо младши защо не ни черпи в междучасието, татко му нали има пари.
Просто няма как да се сбърка това просешко-селташко отношение.

# 324
Без да съм чела, но вероятно свекърите са фламандци и живеят във фламандската част на Белгия, където се говори холандски.

# 325
Важното е да не са монегаси. Simple Smile

# 326

Не, монегаските сега са проектомилионери, пенсиониращи се на 40.

# 327
Простете невежеството ми, но какво означава монегаси?

# 328
Жители на Монако Simple Smile

В случая намеквам за един стар трол, който обича да се забавлява във форума, измисляйки си разни животи. Общото е, че извайва образа на нашенска мома с големи претенции, уж работеща престижна и високоплатена работа, но разполагаща с куп свободно време, омъжена за чужденец и постоянно въвлечена в някакви селски драми с роднините му, обикновено свекъра и свекървата.
Историите в началото звучат достоверно,, докато, окрилена от всеобщото внимание и нарастването на броя на хората, обърнали внимание на „великата“ драма, не започне да се обърква в подробностите, да си противоречи и т.н.
Абе, някои и в английски дворец да попаднат, пак си носят селото в себе си. Манталитет, какво да го правиш...

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 10:40 от Как' Сийка

# 329
Благодаря! Извинявам се за спама по темата.

Общи условия

Активация на акаунт