Мама с нетърпение очаква, през ДЕКЕМВРИ бебче ще я радва!

• 18 079
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мамита
Гледам имаме нова темичка, браво! Аз не съм ви чела от 2 седмици и бая сте написали но нямам време да чета всичко.
Аз да ви успокоя че съм наддала 15кг, такъв слон просто не сте виждали иначе се чувствам добре въпреки многото килца. Не ми се подуват краката, бе пъргавелка съм си Simple Smile
Ако все пак се добера до фотоапарат ще кача някоя снимка да ми се смеете Simple Smile
Това е от мен.
Пазете се   bouquet

# 91
Здравейте сладки мамчета!
ClanG страшна си с тези съвети, аз нищо не съм купила и мисля да те послушам. Продължавай с полезната информация защото не искам да купувам излишни неща и после да се чудя какво да ги правя. Определено исках анатомична ваничка, но ме разколеба. Мерси!
newsm03   newsm03   newsm03
Днес ходихме  на доктор и бебчо е много добре пораснал е и отговаря точно за седмицата в която съм / 26г.с. /. Понеже и аз имам течение ми взе секрет за микробиология, но според док. всичко е ОК, но въпреки това ми каза да слагам хигиенни глобули  FLORAJIN /съдържали лактобацили за по-добра вагинална среда/.  Каза, че болките в кръста и краката са нормални и да не се притеснявам излишно. Записах си час и за 3Д за 28 септември да видим отново подробно бебчо.   Hug  Hug  Hug

261uu    261uu    261uu  Аз съм с +7кг., но се чувствам супер не ме тежат и сам си все така подвижна. Тези килограми са в коремчето и дупенцето ми, но аз си ги харесвам. Горе главата и не позволявайте това да ви развали настроението.

В класацията за ГОЛЯМ ТАТКО,  ние ще ви тръшнем в земята висок е 200 сантиметра, все пак е бивш волейболист, а килограмите са малко над 100. Аз със мойте 177сантиметра  съм под рамото му, но мисля, че един до друг стоим много добре.
Лека нощ!

# 92
  • Варна
е нашия татко е 187 ама е 130 кг  Hug аахххх  hug kiss мойто мечи  Heart Eyes (не издържах  Rolling Eyes)
аз съм 164 и по принцип съм 53кила ама сега съм около 69  #Crazy
е,10 са от Коледното прасе  Mr. Green само 6 са от бебо.
ама все пак 16 кг са си 16кг  Confused
и то само корем и гъз Confused е има и малко в сутиена Rolling Eyes

# 93
  • Бургас
хехех сладки как ме разсмяхте с тия наши сладки татковци,
той моя тате има двама приятели, ама и двамата са двойно колкот него, като се има предвид, че той е 187 см и тежи около 100-те, може да си представите за кво иде реч. И на мен ми е адски гот като изляза с тях тримата  Joy тек кат мутри, особено вечер съм мноо спокойна, от нищо не ме е страх, ам добре че хората не знаят кви са ми добродушковци де
Влязах да се разведря малко с вас, че днес ме преумориха на работа - 12 часа   smile3523- и ще ходя да наням -  т`ва темичката нещо като лек за добър сън я ползвам. Лекичка-мекичка  smile3507
Целувки   

# 94
  • София

не виждам коментари за новата ми снимка  newsm78 явно още не сте я видели  Laughing
#CrazyГледах  днес двете снимки и се чудех на кой е тази пупа newsm78Много ти е голяма LaughingМай и пъпчето ти е изкочило,а?И каква ти е кръгличка CrazyМоя корем не е голям,обаче дупето #Cussing outShrew нали знаеш кое е другото Animal Pig което те гони по кг?Където са +9,там са и +11 LaughingА бе и аз не се тъпча,ям много плодове,зеленчуци,хляб  съвсем малко и не всеки ден,правя си почти всеки ден мюсли с плодове и кисело мляко,обаче пък като ми се хапва нещо не се ограничавам Crazy

# 95
Здравейте мами най после ви намерих за което благодаря на ClanG Laughing А пък аз съм наддала       11кг. което е сравнително малко с предишните пъти

# 96
  • Варна
bybss радвам се че ни намери  Hug добре дошла   bouquet

danielad мда мойта пупа завива зад ъгъла 5мин преди мен  Rolling Eyes ама не ми тежи толкова много колкото изглежда  Wink
сигурно бебе ще мяза на татя си  Mr. Green

# 97
Здравейте и от мен  Embarassed
Дали приемате нови мами и как да се впиша списъка отгоре.

# 98
Здравейте и от мен  Hug
Добре дошли на iva-bebe и bybss  Simple Smile Само напишете на колко години сте, от кой град, кое бебе чакате - първо, второ и maiche ще ви впише в списъка  Wink
Аз се побърквам от работа и покрай апартамента само нерви и вече  #Crazy Нямам време даже и във форума да влизам, а ми е толкова забавно  Joy Още не съм започнала с пазаруването, нямам време, а и имам още 3 месеца  Rolling Eyes
Целувки маминки, до скоро  Hug

# 99
 welcome на iva-bebe и bybss    bouquet

Virginity какво искаш да кажем.....намираме ли думи   omm Heart Eyes

Айде отивам да побачкам още малко и после ще се радвам на уикенда. Ако случайно не ме домързи ще врътна едно плажче и ще пратя поздрави на моренцето  Grinning ........ аз лекичко ви дразня  gydiможе да сте слаби, но си нямате море  Hands Clap

# 100
  • Варна
аз си имам  smile3533 не можеш ме подразни smile3534
 Mr. Green

# 101
  • Бургас
newsm51 Добре дошли на новите маменца iva-bebe и bybss 
shrew и аз си имам моренце  smile3521, тъй че с Вержито ще се радваме още много пъти на шумни вълни  thumbsup
Virginity снимките са направо убийствени, ама т`ва верно е твойто коремче? Ми много щръкнало бре, мойто хич не е такова  newsm12
danielad пишете ме и мен в групата на   261uu Animal Pig може да не съм качила колкото вас, ама съм вече 67-68 кг, което за булчинските ми 53 си е направо освинване, е не са всички от бебо /само 7/, ама тъй или иначе ше тряя се свалят ..... после.... newsm39
di_ знам к`во преживяваш с този ремонт, мен още ме държи, последните дни бяха ме изкарали извън релси fight
струва ми се, че още ден или два и щях да полудея от нерви, гняв и хистерия, добре че всичко свърши.....е не перфектно на 100% ама поне живея в нормални условия. Та, кураж мила и гледай да запазваш самообладание и не си хаби нервите, само ще вредиш на бебо. Успех, после ще пращаш снимки

# 102
Ива -бебе, Добре дошла! Бъбс - На теб също! Щракни на някоя от лентичките и тя ще те заведе в сайта за лентички. Там написваш рождените дни на децата и ако искаш техните имена имаси прозорче и си ги налепи като  мен. Те са нашето богатство и гордост!
Момичета, много равнодушно посрещнахте новодошлите. Знаете ли кое бебе чака Бубс? ЧЕТВЪРТО!!! Така че вече няма само мен да ме разкъсвате от инф.
Да ви питам искате ли да копирам някой от списъците за новородени и мами да добавя коментар и ако Майчето иска да го сложим на 1-ва страница? Така ще се ориентирате за нужните и не толкова нужните неща първоначални за бебето ?
И най вече животоспасяващи неща като еднократните гащи например!
О, ДА ! започвам обратно броене от днес! Да ми е честито!

# 103
  • Варна
И най вече животоспасяващи неща като еднократните гащи например!

smile3532  201uu

# 104
Край на живачните термометри! Проектът е на Европейската комисия (ЕК), която предлага да се забрани употребата, производството и вноса на измервателни уреди с живак. Причината е, че те се смятат за изключително вредни за хората и околната среда. Затова тенденцията е да бъдат заменени с дигитални.
Предложението на ЕК обаче не може да влезе в сила веднага. То трябва да бъде одобрено от Европейския парламент и Съвета на министрите, а това ще отнеме поне 2 г.

У нас живачни термометри за телесна температура има в почти всеки дом. В някои области като хранително-вкусовата промишленост обаче вече не се използват, коментираха от Националния център по метрология.

Взето от тук

Общи условия

Активация на акаунт