Мама с нетърпение очаква, през ДЕКЕМВРИ бебче ще я радва!

• 18 082
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
ClanG аз съм твърдо за твоето предложение :
Да ви питам искате ли да копирам някой от списъците за новородени и мами да добавя коментар и ако Майчето иска да го сложим на 1-ва страница? Така ще се ориентирате за нужните и не толкова нужните неща първоначални за бебето ?
Имам страшна нужда от нещо такова, просто съм в няк`во информационно затъмнение, разглеждам тука в нета няк`ви продукти и ако трябва да купувам /а то ще трябва скоро/ изобщо нямам идея кое да избера, ужас. Взе да ме обзема шопинг- фобията.

# 106
Завейте момичета това със списъка е супер идея.Аз досега от октомврийките и ноемврийките ги гледах но е време и ние да си имаме наши.Аз май бия всички рекорди с мойте 18кг.+ ,ама хич не ми пука само бебето да е живо и здраво после ще се оправям.

# 107
  • София
На новите мами- welcomeBybss четвърто??? #CrazyЕ ти направо си майка героиня,направо на такива хора с три ,четири деца евала им правя.Аз имам чувството че две ми е на предела на силите LaughingShrew мене ме подразни с плаж и моренце Crossing Armsама не много,че каквато съм дебеланка,хич не ми се разхвърля по бански GrinningClanG това със списъка е хубава идея,макар че аз всичко вече съм купила,ама още не е късно да купя още нещо от типа на еднократните гащи Mr. GreenАз гледах този списък http://www.pakostnik.com/mblist.php обаче още колко неща взех където ги няма в списъка CrazyПреписах си го на едно листче и ги напазарувах нещата,понататък докато съвсем не се е развалило времето мисля и да ги изпера,взех и специален прах за бебчо Heart EyesДа ви кажа аз вече нямам търпение,искам по-бързо да идва декември CrazyДнес ходих на фризьор и докато ме правеше дойде една мама с толкова сладко бебче,че направо ми идеше да го гушкам и мачкам нон стоп BlushБеше на 6 месеца и само се смееше и кокореше очички.Имам чувството че много ще го тормозя мойто бебче,направо няма да го оставям на мира Grinning А за живачните термометри-много се радвам че ще ги забраняват,винаги ме е било страх да не го счупя Embarassed

# 108
  • София
ClanG аз съм твърдо за твоето предложение :
Да ви питам искате ли да копирам някой от списъците за новородени и мами да добавя коментар и ако Майчето иска да го сложим на 1-ва страница? Така ще се ориентирате за нужните и не толкова нужните неща първоначални за бебето ?
Имам страшна нужда от нещо такова, просто съм в няк`во информационно затъмнение, разглеждам тука в нета няк`ви продукти и ако трябва да купувам /а то ще трябва скоро/ изобщо нямам идея кое да избера, ужас. Взе да ме обзема шопинг- фобията.

И на мен би ми било супер полезно нещо такова. Гледам списъците, но ме обзема ужас - какво коритце, какво легло, какво трябва да гледам и да имам предвид за да избера между многото продукти?
Затова се присъединявам - ClanG, ще съм ти много благодарна да пуснеш един списък с коментари по него и изобщо за всякакви съвети. Супер си bouquet!

И добре дошли на новите мамчета!

# 109
Добре дошли на новите мамита newsm51 smile3525 newsm51

Bybss шапка ти свалям, 4 деца си е направо страхотно, дано винаги да са ти живи и здрави до сега си мислех, че майки като ClanG са изключение, но ти разби всичките ми илюзии  newsm20 baloni Винаги съм мечтала за много деца, но времето ще покаже докъде ще я докарам. Имам един страхотен брат, с когото винаги съм се разбирала и си прекарваме супер заедно и съм си мислела, че ако сме повече ще е още по-готино.
ClanG приветствам идеята за списъка

Мили мамчета помагайте  излизат ми стрий на  bombs и не знам какво да правя. Имам червени черти, които много ме притесняват мазах се с крема на VISHI против стрий и нищо, после една позната ми каза да пробвам със свинска мас, мазах се и с нея и пак нищо, пробвах и със зехтин и пак не помага. Те дори не затихват, а се увеличават кажете какво да правя. Отидоха ми хубавите цици по дяволите.

# 110
sesilqi,не се притеснявай!После ще сваляме дружно!Аз съм качила вече 15кг,а съм още в 25 седмица!

# 111
Много сте милички мамчета благоря ви за топлото приемане ,ето малко информация за списъка  ако може да ме включите термина ми е 25дек. но незнам пола 

# 112
Благодаря за топлото приемане   Flutter
Казвам се Иванина и това ще ми е първото бебе. Май ще е момиченце и терминът ми е на 30.12.2006г.

# 113
Здравейте момичета!!! Hug
Не съм ви чела от доста време и наистина ми липсвате.Ние сега се местим и има ремонти,боядисвания,пренасяне... ooooh!знаете как е.Незнам кога ще имаме интернет и за съжаление в началото няма да мога да влизам толкова често колкото преди,но се надявам,че ще е само временно,защото колкото повече време минава и колкото повече наближава идването на бебчовците на бял свят се убеждам колко много ми е нужен този форум,колко съм свикнала с него и с всички вас,които ви чувствам близки по един особен начин. HugМоже би защото сме сестри по съдба или защото преминаваме през едни и същи емоции-радост,нетърпение,понякога се тревожим,притесняваме,винаги споделяме... Hug
Сега да ви питам отново нещо Wink Някоя от вас има ли проблеми със зъбите?Миналата седмица много ме боля един зъб през ноща и понеже беше малък кариес,който отлагах и бях решила да се пломбирам след като родя си мислех,че е от него проблема.Но когато отидох на зъболекар,той изказа съмнение и предположи,че е от мъдреца ми който е за вадене.Та направих пломбата аз все пак,обаче за ваденето трябва да се посъветвам с доктора.В сряда съм на ЖК и ще го попитам,защото не мога да го отлагам-той се руши ,имам голяма дупка и болиииии ShockedТа на някоя от вас случвало ли и се е да и вадят зъб по време на бременност и какво знаете по въпроса?
Доктора ме беше предупредил,че ще стане така с тия мои зъби,заради хемоглубина ми,който е 84.... Rolling EyesВсе не ми се вярваше,ама ето на сега.

# 114
  • Vaudreuil Canada
Момичета и аз правих списък какво да купувам, но малко се различава защото марките и моделите са други - нали не съм в БГ. Като търсех обаче на какво да стъпя видях че в предните месеци в началото на отчетните теми има доста линкове ето това е от юлските мами:

Какво да носим за родилното (примерни списъци от форума)

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=100043.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=3376.0

Покупки за бебето (списъци и съвети от форума)

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=88808.msg1547134#msg1547134
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=83730.0

А това от августовските:

Сак за родилното
Списък за бебо
Списък с необходими вещи, оборудване и аксесоари за бебето
количките
закаляване на бебето
най-необходимото при постъпване за раждане
основни въпроси свързани с кърменето
подготовка на перинеума
подготовка на перинеума-цялата статия на "9 месеца"

Дано да ви е полезно. При всички случаи има какво да се намери във всеки един и със сигурност ще изникват нови неща които не са в нито един списък.

Аз вчера се присетих за нещо, което не съм видяла в нито един списък /е може и да съм го проспала  Blush/ - искам да купя албум-дневник за малкото човече - но да е най-хубавия естествено - подозирам обаче, че някой може да ми го подари, а аз не съм склонна да е каквото е най-евтинко и затова май направо ще си го поръчам след като определя точния вид и магазин пък ако някой иска да го купи, но ако купува да е точно това, което съм харесала  Blush  малко нескромно, но пък като цяло почти нищо не мисля да си поръчвам, та поне това, което поръчам да е ... както ми харесва  Mr. Green

Така че по-скоро си мисля дали да не помолим мамите с опит да прегледат тия списъци и ако се сещат за нещо, което не фигурира в тях да споделят опита си, а също и за неща, които ги има в списъците, но са доста ненужни - такива отзиви четох за везната за бебе - в смисъл, че е непрактична вещ.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2006, 07:52 от shemet_neveroiaten

# 115
Здравейте, вчера стана голям спор за затоплящата се кана за храната на бебето. Бяхме на гости на наши приятели и ние жените започнахме луд спор с мъжете, че е много удобна за затопляне каната за бебето. Но те като мъже почнаха с техните технически неща, ами ако термостата не изключи, ако незанам си какво. Та исках да ви попитам, някоя знае ли подробности за този уред. Аз съм решила да си го купя, но все пак, ще се радвам да чуя мнения.
И друго да попитам, чували ли сте и знаете ли къде е детската борса в кв. Хаджи Димитър?
Иначе аз утре съм на ЖК д авидим какво ще ми каже, обще взето нали ме претупва на 2 на 3 и аре ставай. Дано само всичко е ОК.

# 116
  • София
Привет момичета  Simple Smile
Да се отчета за колограмите +10 съм вече  Shocked Направо не мога да повярвам, никога не съм била толкова колограми 65!!
Но да е живо и здраво бебчето  Hug
Благородно им завиждам на мамите с толкова много бебчета, искам и аз!

Мили мамчета помагайте  излизат ми стрий на  bombs и не знам какво да правя.

По този въпрос мила Net нищо не можеш да направиш нищо, освен да продължаваш да се мажеш сутрин и вечер с някой мазен крем който си си избрала. В крайна сметка всичко си е до човек и структура, след раждането с времето повечето стрии ще избледнеят, но какво да се прави -  трябват жертви Simple Smile
А да - в петък на консултацията ми казаха че бебка е 960 гр Simple Smile Били сме изоставали една седмица, но гледам де не се притеснявам за това, и на други са им казвали че изостават, а накрая всичко е ок..
Много хубав ден ви желая днес!

# 117
  • София
EASpirit виж тази темичкаhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=10227.20 докато четях ми изпадна,не съм я чела обаче Rolling Eyes

# 118
Здравейте, декемврийски мамчета,
аз съм качила досега 4-5 кг, не се ограничавам с храната, но и не се самозабравям. Сестрата ми каза че за мен било нормално макс 10-12 кг да кача, но ще видим какво ще стане, якото качване май от сега ще започва.
Иначе бебенцето ми отговаря на 1 седмица по-малко, но това не ме притеснява толкова, колкото това, че доктора каза, че главата му е издължена. Не знам дали ще се изменя в последствие преди и след раждането. Ех, нали всяка майка иска нейното бебче да е здраво, и умно, и красиво.
А днес ме обсеби една муза за декемврийски теми Simple Smile, измислила съм колкото за няколко декемврийски бремености  Joy Дано ви хареса нещо.

Сладки бебчовци и бебки през ДЕКЕМВРИ ще ни гледкат.
ДЕКЕМВРИ не е месец само на студове и люта зима, защото в кошчето до мама сладко бебеце ще има!
ДЕКЕМВРИ бебчо ще ни гука, на кой му пука, че зимата е тука Wink
На кой му пука, че е зима, ДЕКЕМВРИ мама бебеце ще има !

Heart Eyes

# 119
  • Варна
много сладки темички браво   bouquet

а аз май си открих една стрия на корема Shocked
и тази сутрин видях че съм имала вече сериозен теч в системата bombs не само засъхнали неща

Общи условия

Активация на акаунт