Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е вагинално течение по време на бременност, как се лекува и какви са неговите ефекти?
Как се изчислява болничният за майките и каква е сумата?
Какви са изискванията за пелени за родилки и какви са опциите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е вагинално течение по време на бременност, как се лекува и какви са неговите ефекти?
Вагинално течение по време на бременност може да бъде причинено от различни фактори, като например гъбични инфекции. Лечението обикновено включва прием на предписани лекарства, като например Гино Певарил, което е обичайно за бременни жени с гъбични инфекции. Важно е да се консултирате с лекар за подходящ план за лечение и съвети за грижа по време на бременност. Течението по време на бременност може да бъде причинено от различни фактори, като например гъбични инфекции. То може да предизвика дискомфорт и да бъде симптом на други здравословни проблеми. Важно е да се консултирате с лекар, за да получите подходящo лечение и съвети за грижа по време на бременност.
-
Как се изчислява болничният за майките и каква е сумата?
-
Какви са изискванията за пелени за родилки и какви са опциите?
Пелените за родилки са еднократни и се предлагат в опаковки от 5 броя. Те са изключително тънки и се използват за удобство и хигиена след раждането. Обикновено не се предоставят гащички, тъй като те могат да стегнат превръзката. Важно е да се консултирате с вашия лекар за подробна информация относно изискванията и опциите за пелени за родилки.
-
Можете ли да посочите някои предложения за имена за момиче и момче?
-
Какво мислите за избора на име за бебето?

Но мерси, де, предствям си ква е вкусна...на вас хареса ли ви
pontes, давай следващия бисер, че да им отклониш вниманието от пустите гащи 
.
!
щото утре хич няма да помня
и да не ви дохождат черни мисли в умните главици
Важното е че бебка расте, сърдечните тонове са перфектни и въобще всичко ни е наред. Качила съм 3 кг този месец, така че стават общо 6 до сега. Ще ставам слон, то се е видяло

При вас как е?
. Болничният (315-те дни) се изчислява на ден, както е обяснено в статията, а майчинството си е твърдо 160лв (може би за 2007г. 170лв) на месец.

време ли ми е вече да спирам или не. Чувствам се добре, намирам се в отлична форма и мислех да си работя до края, ама я споделете?!
Ние сме решили вече де. И за момче и за момиче сме избрали хубавки именца /при все че казаха че ще е момче/
щото той не пропусна да изкоментира всяко едно от моите предложения, и на всичките измисляше страшни рими, които щели да лепнат като прякор на детето в училище 
Гледам тука -голям смях е паднало на мой гръб,докато вчера ме е нямало
Майтапя се естествено
Хем,сама се усещам отвреме навреме,че няма смисъл от толкова неща,обаче като влезна в бебешки магазин и нямам спиране-колко дрешки съм накупила,колко одеалца, играчки,а бе въобще каквото се сетиш съм го изкупила
А и да ти кажа честно хич не ми се работи за сега,понататъка-незнам.А за имената,аз винаги съм си искала-Александър/Александра,на галено Алекс,обаче мъжа ми нещо се опъва
. Накупихме уредите за кухнята, следобяд ще се започва работата по плотовете и всички там щуротии. След като цяла година готвим в едно малко кътче на долния етаж където е ателието на мъжа ми и съм изпонахлепала сумати произведения на изкуството / то и готвенето искало жертви