Дистанционно обучение за учениците-Teмa 7

• 32 146
  • 801
  •   1
Отговори
# 435
  • София
По-добре болни деца и роднини, отколкото съкратени учители... А и без дезинфектанти че са вредни. Но ко не можеш да стигнеш за по-малко от час от другия край на града, глоба. Що за хора са в тия синдикати, що за безочие

# 436
  • Варна
Наистина са рядко неадекватни.

# 437
  • София
Подадох заявление в училището, за да сме в срок. Имам входящ номер и тъй като сме единствения такъв случай, дете с проблем в училището, за сега могат да ни предложат само самостоятелна форма на обучение, защото нямат финанси. Нещата не са ясни, както писахте, законът не е обнародван. Самостоятелната форма на обучение не е приемлив вариант за нас. Ще изчакаме в близките дни, какво развитие ще има, за да видим каква алтернатива можем да изберем. Благодаря Ви за бързата и адекватна информация!

# 438

Синдикатите ги разбирам, за тях става въпрос за пари и друго не ги интересува, обаче като чета коментарите под статията и ми става жал за всички, които наистина не могат да оставят децата си на ДО и се надяват на мерки в училищата.

# 439
Мислех, че само 1,5, и 8 клас ще ходят на 15.09, но не би...
Трябва да има скупчване на деца. Моят го викат в 12ч. утре.

# 440
  • Варна
Всички ще ходят и при нас, но на етапи. Жалко, че от следващия ден всички са накуп. Каква полза на 15-ти да са през два часа отделните випуски като после се юрват всички заедно не ми е съвсем ясно.

# 441
За тържество само 1, 5, 8...
Другите по стаите за ЧК в часове след тържеството.

# 442
  • София
И ние подадеохме днес заявление за намерение, с господина класен говорих още в петък, човека подходи с разбиране. Директорката е поискала директно някаквни медицински документи -картони, амбулаторни листове т.н. Съгласна е да си учим както досега задачи и проверки през вайбър. Ще съм им много благодарна ако можем да продължим така, че явно са ги подготвили на срещата края на септември ДО за всички.

Говорих с господина след обяд, ние сме единствените подали подобно заявление. В потрес съм, ако вдигаха гражданската всички щяха да са наясно, за децата им щом е, никой не  е разбрал. Съмнявам се че само ние бихме сме се възползвали

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 09:11 от Фран

# 443
  • София
Ако ДО се изразява в задачи по вайбър и проверка, разбираемо е защо няма желаещи...

# 444
Това с края на септември ДО навсякъде се чува.
Не съм подавала такова заявление/намерение, защото няма да е ок ако само синът ми учи дистанционно, а другите присъствено. Той ще е девети клас сега и тази година ще е трудна.
Иначе като цяло около мен нагласите са, че вирусът не съществува и всичко е по старо му. Само икономиката се е бъгнала Confused
Приготвих маски, дезинфектанти и прочие почистващи неща.....да видим как ще е.
Свито ми е под лъжичката, все едно го пращам на фронта пфууу

# 445
Тази вечер бях на родителска среща на осмокласника, утре съм на шестокласника. Съобщиха, че от ОЕСР може да се възползва абсолютно всеки желаещ. Няма такива в нашия клас. Разбираемо е, никой не иска да учи точно в осми клас през компютър. Не знам при малкия как ще е. Изобщо и намек ме са правили за възможността скоро всички да минат на такова обучение. Така че слухове за ДО от началото на октомври категорично не се чуват навсякъде

# 446
Миналата година бях с 8класник и 1класничка на ДО... Никаква драма и в двата случая.
Баткото иска и таз годнина да е на ДО. Дребната си иска приятелките в училище...

# 447
  • София
До при нас се изрази като всяка сутрин сядахме един до друг, аз хоум офис детето със задачите и от мейла в първи клас, от преминаване и ь и й на мейла, как не ме тръшна инфаркт не знам, но си заслужаваше. Май месец детето започна да чете само, не да срича, както и да пише четливо. Не сме спирали цялото лято, в момента смята до 100 и подчертава глаголи. Готови сме за умножение. Извадих е късмет с ДО и хоум офиса. Дано продължим все така.

# 448
Ами, хора Grinning в навечерието на първия учебен ден успешен старт и спорна година. Дано се наместят нещата и се нагодим към новото "нормално" и в образованието.
....стана като новогодишно пожелание Grinning офф, днес не ме слуша главата

# 449
Подадохме, и ние единствени от цялото училище. Никой нищо не може да каже за организация. Опитаха се да ме разкандърдисат.
От наблюдаваното- никакви мерки не очаквам да се спазват. Учителите са май 95% от безсмъртните. Тук -там някой имаше маска, под брадата, останалите- хич.

Общи условия

Активация на акаунт