Щастливи ли сте? Ама честно.

• 31 813
  • 564
  •   1
Отговори
# 375
  • София
И аз мисля, че за да тръгнат нещата човек трябва да е начисто. Някак нагласата е друга, когато си сам. А влаченето на компромисни връзки не води до нищо добро.

# 376
И аз мисля, че за да тръгнат нещата човек трябва да е начисто. Някак нагласата е друга, когато си сам. А влаченето на компромисни връзки не води до нищо добро.

Ако си САМ да, но аз никога няма да съм сама, щото имам 3 деца. Това че поделяме едно домакинство не значи че не мога да почна на чисто. То е важно вътре в мен да е чисто, а то е - в себе си съм приключила с тази връзка.

Така не се получава, най -много да повториш типажа..)

А как се получава? Как да гарантирам, че няма да повторя типажа?

# 377
  • София
Според мен трябва да формулираш ясно в себе си какво в досегашния ти партньор не ти е било достатъчно. И да си дадеш сметка, дали това е било заложено още в началото на избора ти. И да си помислиш какъв тип мъж би те направил щастлива. После изясняваш критерии и ги приоритизираш.

# 378
Според мен трябва да формулираш ясно в себе си какво в досегашния ти партньор не ти е било достатъчно. И да си дадеш сметка, дали това е било заложено още в началото на избора ти. И да си помислиш какъв тип мъж би те направил щастлива. После изясняваш критерии и ги приоритизираш.

това съм го направила. Винаги съм знаела какъв е мъжът ми - от самото начало. Не съм сляпа все пак. Но надеждата, че ще се научи ме е крепяла. И тя умря и не остана почти нищо. Е има хубави неща в него, но явно не стигат. По-страшното е, че по-добър още не съм срещнала - всеки си е башка с лудостта си.
Всички на моята възраст са разведени с деца и търсят предимно секс. Аз не търся това

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 12:18 от Skrekkelig

# 379
  • София
Значи най-малкото следващият път ще подходиш без илюзии, че хората се променят.

# 380
Значи най-малкото следващият път ще подходиш без илюзии, че хората се променят.

Аз илюзии никога не съм имала. Подведох се по околните. Всеки път като се оплачех от мъжа ми чувах: Не се притеснявай, той ще се научи, дай му шанс.

# 381
  • София
Ето още един извод - слушай себе си, не околните.Simple Smile Те няма да живеят твоя живот вместо теб.

# 382
Ето още един извод - слушай себе си, не околните.Simple Smile Те няма да живеят твоя живот вместо теб.

те това е най-важният извод. Ама на - влияя се Rage

# 383
А какво точно търсиш? Можеш ли ясно да го формулираш?

# 384
А какво точно търсиш? Можеш ли ясно да го формулираш?

Нормална комуникация и отношение, интелект,  хумор, човек който да ми върне усмивката, който ме харесва и цени каквато съм, чувствам се разбрана, щастлива и спокойна с него. Сигурно и друго има ама тва е основното. И разбира се да не е отблъскващ физически

# 385
Ако ти самата се цениш и се разбираш, ще си щастлива и спокойна също. И усмихната.
И само така ще привлечеш към себе си такъв тип мъж.
Няма как друг да ти го даде това, само ти можеш.
А мъжът ще е за подкрепа и споделяне на тези неща в теб и с теб.

# 386
Angel_wing,
Споделяш, че си имала ниско самочувствие и самоуважение. Как го пребори?

# 387
Пожелавам ти късмет, Скрек, но си мисля, че свестен мъж няма да се навре в ситуация с омъжена жена и деца, защото ще има морални бариери за това. Докато си в брак ще се въртят само търсещи секс и без особени задръжки.

# 388
Angel_wing,
Споделяш, че си имала ниско самочувствие и самоуважение. Как го пребори?

Като го осъзнах..)

# 389
Пожелавам ти късмет, Скрек, но си мисля, че свестен мъж няма да се навре в ситуация с омъжена жена и деца, защото ще има морални бариери за това. Докато си в брак ще се въртят само търсещи секс и без особени задръжки.

Ако човек  има очи да ме види каквато съм и да ме хареса и оцени такава няма никакво значение дали още имам брак и дали още съжителствам с мъж. Защото това може да се промени на секундата в която се намери човек, заради когото да го направя. Казвам си го директно на мъжовете, че докато не намеря друг тоя не го пускам - ако не ми вярват, че ще го направя значи не са моите хора и бъдеще нямаме.
Освен това при всички положения ако почвам нещо то ще се развива бавно във времето и ще започне като приятелство. Разводът е най-лесното - трудно се намира човека.
Бях си харесала един полицай (говорим си, не сме се виждали) ама ми се струва претенция и с голямо самочувствие и не знам дали ще се виждам с него. Ще се види, не бързам.

Общи условия

Активация на акаунт