Нова бременност

• 9 564
  • 105
  •   1
Отговори
# 60
  • France
Когато абортът е факт, много трудно установимо е какво го е предизвикал.

# 61
И все пак може да я потроши за всеки случай. Не забравяйте, че тук става въпрос за насилник.

# 62
  • France
И ти предлагаш да запази ембриона и да се моли той да се промени? Мъжете не се променят, можеш само да ги смениш. И това е по лесно само с едно дете

# 63
  • Варна
А каква е гаранцията, че той няма да я потроши и при спонтанен аборт?

# 64
И ти предлагаш да запази ембриона и да се моли той да се промени? Мъжете не се променят, можеш само да ги смениш. И това е по лесно само с едно дете
Не. Предлагам или да си роди детето с ясното съзнание, че няма да ѝ е никак леко, но пък ще задържи златният мъж.
Или да се изнесе и да направи аборт, когато вече е в безопасност.

# 65
  • France
Времето за аборт е за съжаление преброено, а една раздяла с насилник изисква узряване. Не мисля, че авторката е на този етап

# 66
Мдам, никак не ме засяга дали ще абортират моето дете, нали?
Баси логиката.
Прегледах малко постове на авторката, не видях някъде да става дума за побоища, но определено имат проблемни отношения. Скандали и мрънканици от нейна страна, непукизъм и хладно отношение от негова.
Изобщо крива ситуация, не знам вече какво да я посъветвам.

# 67
  • France
Като почнете до бременеете, ще имате право на глас

# 68

Прегледах малко постове на авторката, не видях някъде да става дума за побоища, но определено имат проблемни отношения. Скандали и мрънканици от нейна страна, непукизъм и хладно отношение от негова.

Цитат
След като родих скандалите и побоищта станаха почти ежеседмично, а докато беше по бащинство и ежедневно. Някога се случваше да схм с нея на ръце, докато се караме и да и прехвхрлям цялата негативна енергия.

# 69
Ясно, цветуща картинка. Ами кой както си го направи, с две деца, при това с малка разлика наистина не я виждам.

Филомена, хайде не точно на мен тия, да не ти обяснявам аз кой какви права има и няма.

# 70
  • София
Като почнете до бременеете, ще имате право на глас

Ама, като родиш децата, тичаш да искаш да ги признае, после да се смята задължен да ги издържа, щото видиш ли- родни деца му били.
Само дето, няма право на глас, дали като ги направите по взаимно съгласие, да ги родиш?

То, бива феминистки недомислици, ама тези са направо отровно вредни за жените.

# 71
В случая не става въпрос за никакво взаимно съгласие, тя казва, че секс правят когато той иска, без значение дали тя има желание или не. Има си дума за тая работа и тя е "изнасилване", макар повечето да не го възприемат като такова щом става вътре в семейството, а не между запознали се в чалга кръчмата.

# 72
  • София
В случая не става въпрос за никакво взаимно съгласие, тя казва, че секс правят когато той иска, без значение дали тя има желание или не. Има си дума за тая работа и тя е "изнасилване", макар повечето да не го възприемат като такова щом става вътре в семейството, а не между запознали се в чалга кръчмата.
Моят отговор е на поста на Филомена, която се изхвърля феминистки като 15 годишен пубер.

Що се отнася до авторката- дали е изнасилване, след като тя заявява че си го обича и иска да си били оправели отношенията, аз не се наемам да решавам.
Знам само, че в някаква тема давахме достатъчно кураж и акъл да не се търпи тормоз и насилие.
На нея, явно, й харесва "бой, е..не и сръбска музика".

И да, при нея забременяването е по нейно желание, щом не е взела никакви мерки да се предпази.

# 73
  • France
Да живееш с насилник е травма, която ти изкривява психиката. Не случайно на запад същите психолози, които работят с отвлечени от терористи, подкрепят жени жертви на домашно насилие.
АбсурТ, ти като жена на няколко пъти по 15 и вряла и кипяла в този форум, кога си видяла жена да тича след мъж? Редовният съвет е да НЕ го признава, за да няма проблеми после

# 74
Кое му е изхвърлянето? Кой закон, природен или легислатурски задължава жената да иска съгласие или знание на мъжа при аборт? Тя не реши ли на добра воля да му го каже, той може и никога и да не разбере.

При живородено дете, обаче закона е на страната на майката и на детето за припознаване, издръжка и наследство. Няма не искам, няма недей, ако биологично детето е негово.

Общи условия

Активация на акаунт