Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 56 701
  • 766
  •   1
Отговори
# 750
Не знам. Останах с впечатление, че като цяло не го одобрява. Не съм я разпитвала.

Старият ни план с нея беше за ЕЦ и не мисля, че не одобрява. Сега началото на декември ще правим нов план и ще кажа.

И при мен беше така. Пробвахме на ЕЦ и разчитахме на 1 яйцеклетка, която се оказа, че не става. Сега съм с лека стимулация и другата седмица пункция и се надяваме на 4-5-6 бр. Като цяло докторката искаше да пробваме с ненатоварващ подход, но при мен не се получава.

# 751
Защото имам две миоми, които трябва да се оперират и след възстанивяването според доктора няма да имам яйцеклетки. Те не са вътре в матката и не ми правят проблем, но при бременност ще са проблем според доктора.
А каза ли защо мисли, че според него няма да имаш яйцеклетки след възстановяването? За първи път чувам за такава взаимовръзка. Възстановяването за бременност знам, че е между 4 и 6 месеца.

# 752
  • София
Всяка гинекологична операция смъква качеството и количеството на яр.

И това го знам от доказани софийски гинеко-хирурзи. Карагьозови баща и син, Гунев, Танчев, Коларов и Стаменов.

Успех, Мери!

# 753
Ами тогава при мен защо д-р Стаменов не го спомена и не възрази да направим лапаро и да махнем миомата? Излиза, че съм си прецакала още резерва. Persevere Мислех, че само операциите по яйчниците намаляват резерва.

# 754
  • София
На мен ми се разсърди, че съм махнала миомата, въпреки че бях предупредена. И уж я махнах по най-щадящия лапаро начин. Това се случи преди да стигна в Надежда.

Преди да имаме е отказа дори хистероскопия и цс да ми се прави.

# 755
Здравейте някой знае ли горе долу на кой ден се прави зет Благодаря

# 756
Здравейте. Бременна съм вече в 8 седмица. След трансфера ми изписаха Циклогест, естрофем и зарзио. От доста време се чувствам задъхана, целодневно. Не пия естофема вече 2,3 седмици. Спряха ми зарзиото от седмица. Че уж то можело да дава такъв ефект. Но още се задъхвам като говоря дори. Пулса ми е 90. Уж не е някаква странна стойност, но все имам чувството, че сърцето ми ще изскочи през гърлото.  Има ли някой с подобни оплаквания?

# 757
За бремените е характерно задъхването.
Аз го имам от ранните седмици и продължава, но пулсът е добре. Ако не сте проверете и ЩЖ.

# 758
  • София
Задължително си пусни щитовидни хормони. Много често скачат при бременност и симптомите им са точно такива.

# 759
Благодаря ви Heart Пуснах TSH и е 3,45. Но ще си запиша час за консултация с лекар.

# 760
MarySK, и аз имам миома, вътре в матката, но на място, което ен пречело. 3 меуспешни инсеминации в клинки в Пловдив, също с донорска сперма. Но... напразни опити. Разбрах, че за фонда искат 4 неуспешни инсета, но след третата... така рухнах психически и се насочих направо към ин витро, надявам се от януари. Иначе и моите двама доктори абсолютно не препоръчват махане на миоми от матката на нераждала жена. Не питах защо. Просто изпълнявам.

# 761
Момичета моля за информация. Бременна съм в 12гс и от петък се появи някакво странно жълто течение, но днес вече освен течение усещам и някакво непоносимо парене. Смятам да отида до спешния кабинет (защото няма часове при никой АГ), но не знам там взимат ли материал за микробиология?Някоя от вас пускала ли е микробиология през спешния кабинет?И ако знаете за колко време излиза резултата и вижда ли се в приложението?

# 762
Момичета моля за информация. Бременна съм в 12гс и от петък се появи някакво странно жълто течение, но днес вече освен течение усещам и някакво непоносимо парене. Смятам да отида до спешния кабинет (защото няма часове при никой АГ), но не знам там взимат ли материал за микробиология?Някоя от вас пускала ли е микробиология през спешния кабинет?И ако знаете за колко време излиза резултата и вижда ли се в приложението?
Звучи като губичната инфекция при мен. Получи се веднага от циклогеста. Не съм била в спешен. Мен ме караха да чакам прегледа да ми дойде. После още 3 дни резултати. После още 1 ден изчакване за лечение от лекар. След лечение 10 на дни за пускане на ново изследване. Пак лечение. И така един безкраен цикъл. Много неприятно. Но това е положението.
P. S. Ако не забравиш да си платиш изследването, като мен, се вижда онлайн резултата.

# 763
Отивай в спешния, ще ти вземат проба за изследване. Резултатът излиза бързо и се вижда в приложението.

# 764
Момичета, някоя правила ли е опит с донорска яйцеклетка и дали е положителен резултата? Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт