За тези, които четат любовни романи № 37

• 60 763
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • София
https://www.goodreads.com/book/show/48854978-playing-with-fire – сериозно ударих на камък с тази книга на Шен. Скучна ми е, банална ми е, липсва дълбочина. Мъчих се повече от седмица сигурно, но дотук – зарязвам я на около 70%.

# 106
  • близо под тепетата
https://www.goodreads.com/book/show/48854978-playing-with-fire – сериозно ударих на камък с тази книга на Шен. Скучна ми е, банална ми е, липсва дълбочина. Мъчих се повече от седмица сигурно, но дотук – зарязвам я на около 70%.

И аз не останах очарована от тази нейна книга. Не ме грабна, но я дочетох Stuck Out Tongue Winking Eye
А пък подхванах https://www.goodreads.com/book/show/27970416-to-love-jason-thorn - беше лека и приятна. Не е някаква "дълбока", не е и тежка с кой знае каква драма, но ми допадна. Сега продължавам с втората книга(самостоятелна към поредицата).
Имам и няколко заделени на Уилоу Уинтърс, но все не се престрашавам, и на на Наташа Найт, но от няколко нейни останах много разочарована, та засега ми е в запасите, ако нямам какво друго интересно да чета...

# 107
  • София
А, щом си я дочела, кажи как свършва, че съм любопитна Smile Стигнах до:
Скрит текст:
Когато тя разбира, че Уес я е излъгал за боя, конфронтира се с него пред всички и той се държа много студено, за да не решат, че е с него и да ѝ навредят.

# 108
  • близо под тепетата
А, щом си я дочела, кажи как свършва, че съм любопитна Smile Стигнах до:

Скрит текст:
Не помня много подробности, даже имената им вече забравих Joy но общо взето избягват се, тя се "хваща" с неговия приятел, за да предизвикат някаква ревност у Уес, за да се усети,че не си заслужава да са разделени. На боя се явява пиян и онзи го размазва, влиза в болница и Тес отива при него, след като научава. Но тя през това време настанява баба си в един старчески дом, подходящ за нея. Родителите му са също в болницата и се извиняват,че той се е грижил сам за себе си и за тях междувременно, че се е чувствал пренебрегнат и си е мислил,че го винят за смъртта на сестра му. Като излиза от болницата започват да се срещат с Тес като приятели, ухажва я, накрая тя се поддава.  Междувременно тя продължава в репетициите за тази постановка в театъра, а с нейната съперничка там изглаждат отношенията си, даже накрая стават приятелки. Уес се среща с Кейд да го предупреди да стои далеч от Тес и иска процент от печалбата от мача- изнудва го с някакви клипчета на бой между кучета. Постигат съгласие. На премиерата на постановката идват всички и даже бабата и нейната мед.сестра. На края на премиерата Уес изнася реч за любовта и т.н. и чак тогава се събират окончателно. Дават след три години как тя е вече актриса в театъра в Остин, всички са на нейна някаква постановка, после тръгват май към бар и Уес по пътя пада на коляно и предлага брак Grinning  Тес и Рейн се събират също, живеят заедно, имат и дете, когато Уес и Грейс се женят.

# 109
  • София
Благодаря Simple Smile
Историята щеше още повече да ми лази по нервите, ако я бях дочела.

# 110
Току що прочетох "Без Хоуп" и "Да изгубиш Хоуп" на Колийн Хувър и... WOW!!! Уникални са.. дори когато започвах втората бях доста скептична.. очаквах версията на ХЙолдър да е съшита с бели конци, но бях страхотно изненадана и очарована:))) Страшно се вълнувах докато четях и двете книги:)) Някой може ли да препоръча други, също толкова въздействащи автори и книги?

# 111
Продължавай с Хувър - Девети ноември, Жестока любов, Може би някой ден...

# 112
Продължавай с Хувър - Девети ноември, Жестока любов, Може би някой ден...

На вас лично тя ли ви е любимата авторка? Със сигурност ще прочета всичките й книги - в листата са ми, просто ми се ще да има и други също токова хубави, с които да ги редувам Simple Smile когато четеш книгите на един автор една след друга, понякога не можеш много да ги оцениш, защото малко или много стила започва да изглежда монотонен.. Моите любими до този момент за съвременен любовен роман са Саманта Йънг, Сюзън Е. Филипс, Рейчъл Гибсън, Мона Касатен.. сега добавям и Колийн Хувър, а дори мисля че мога да я поставя на първо място Simple Smile

# 113
Наскоро прочетох тази книга на Британи Чери - https://www.goodreads.com/book/show/44804802-eleanor-grey
В превод на немски, тъй като английският ми не е достатъчно добър. Много, много ми хареса. Въпреки че от ревюто изглеждаше малко тривиална, книгата е много емоционална, различна, въздействаща.
С удоволствие бих чела и други книги на авторката, ако намеря (фен преводите на български съм ги чела). За жалост на немски трудно се намират, а на английски не ми е по способностите Sweat Smile

# 114
Току що прочетох "Без Хоуп" и "Да изгубиш Хоуп" на Колийн Хувър и... WOW!!! Уникални са.. дори когато започвах втората бях доста скептична.. очаквах версията на ХЙолдър да е съшита с бели конци, но бях страхотно изненадана и очарована:))) Страшно се вълнувах докато четях и двете книги:)) Някой може ли да препоръча други, също толкова въздействащи автори и книги?
Такава беше и моята реакция навремето (преди 4-5 години) като ги прочетох и започнах да следя всичко излязло от Хувър. Страхотно пише, има си нейн стил определено. Не ми беше харесала само тази за учителя и ученичката (ако не се бъркам вече), не ме грабна и я зарязах.  Но Колийн Хувър е или много обичан автор във форума, или много непонасян Satisfied

Аз се мъча от цяла седмица сигурно вече с Bane на Шен https://www.goodreads.com/book/show/35378505-bane Не ми допадат нещо главните, нито път историята. Голяма драма пак,ама някакси няма дълбочина, не успя да ме трогне (както например писането на Хувър ме разплаква всеки път почти Laughing ) Ще я довърша де, на цели 70% съм вече! На Шен за децата поредицата май е по-добра. Поне първата ми беше харесала, другите ще чета сигурно също някой ден.
Прочетох наскоро и на Линда Хауърд Втори шанс, много ми хареса.

# 115
  • Варна

Може би ще ти допадне Мия Шеридан. Нейните книги не са ми чак толкова емоционални като на
 Хувър, но ми допаднаха Оцеляване и Гласът на любовта.

# 116
На Мия Шеридън Оцеляване е страхотна книга, но Колекционерът на желания не ми хареса.

Кошницата в ozone ми се препълни и моля за мнение за :
- Пакетче желирани бонбони - Татяна ГишинаДоставка
- Това не е краят - Рошел Уайнстийн
- 44 глави за четирима мъже
- Когато Януари срещна Август - Емили Хенри

# 117
И аз ей така отново да се фейна с мнението си за Оцеляване на Мия😊 Защото е единствената нейна, която съм чела, но се скъсах да рева и после три дни я преживявах.... Страхотна 😍😍😍

# 118
  • Euskal Herria
На Мия Шеридън Оцеляване е страхотна книга, но Колекционерът на желания не ми хареса.

Кошницата в ozone ми се препълни и моля за мнение за :
- Пакетче желирани бонбони - Татяна ГишинаДоставка
- Това не е краят - Рошел Уайнстийн
- 44 глави за четирима мъже
- Когато Януари срещна Август - Емили Хенри
За тази ще чакам отзиви. Видях, че Егмонт са пуснали още анонси за нея, та се зачудих дали рекламата ще отговаря на съдържанието.
https://www.facebook.com/romance.egmont/posts/1454856551366558

# 119
𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮 ,
и мен ме зарибиха с рекламата Simple Smile другата седмица ще я доставят, дано да не остана разочарова. Ще пиша като я прочета

Общи условия

Активация на акаунт