За тези, които четат любовни романи № 37

• 61 570
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Купих "Малкото хотелче на име на Коледа" за подарък, но най-вероятно ще си взема копие и за мен. Мириел, ще дадеш ли финално мнение след като я завършиш? Някоя от Вас чете ли "365 дни"?

# 466
Аз продължих със Сабрина Джефрис, оказа се приятна писателка Simple Smile Прочетох Пиратска целувка, тя има втора част - Забраненият лорд, тя обаче е фен превод.
Забраненият лорд я има в читанка и преводът е фен, но е много добър.

# 467
Здравейте, може ли да ми препоръчате любовни романи, където да има и някакъв екшън, нещо по-заплетено. Благодаря!

# 468
Лиса Рене Джоунс,Лора Кей,Мегън Марч, Шанън Макена, Лекси Блейк, Алита Ромиг - но не знам под крими колко крими трябва да е Simple Smile за тези се сещам
Верити на Хувър си е психо трилър и е доста заплетено

# 469
  • Бургас
Здравейте, може ли да ми препоръчате любовни романи, където да има и някакъв екшън, нещо по-заплетено. Благодаря!
Поредицата Бюканан Ренард https://chitanka.info/serie/buchanan-renard на Джули Гарууд

Приключих 4-та на Хатуел. По малко скокове имаше "преди-сега" и като цяло ми хареса.

Започвам Cruel Prince  (Royal Hearts Academy #1) by Ashley Jade , ще ми е първа среща с авторката. Отделно имам да довърша още пет започнати книги до края на годината. Като брой книги 2020 не изглежда много по-различно от 2019.

# 470
Приключих двете книги на Макена-Маклауд и приятели. Не са лоши, но ми бяха малко мудни. Няма да продължа с останалите. След дълго чудене какво да започна, снощи почнах Спаси ме от поредицата Макстън Хил. Прочетох 2-3 глави. Малко ми прилича на След към този момент, но ще видим.

# 471
  • Разпиляна във въображението
Купих "Малкото хотелче на име на Коледа" за подарък, но най-вероятно ще си взема копие и за мен. Мириел, ще дадеш ли финално мнение след като я завършиш? Някоя от Вас чете ли "365 дни"?

Да, накрая ще дам. Но първосигнално бих каза - подари я, и после я вземи да я прочетеш Simple Smile Като някакъв коледен филм е - истории на няколко семейства и свободни хора по Коледа.

Някъде сред темите, скорошните, имаше коментари за "365 дни". Лично не бих дала пари за това нещо.

# 472
  • Варна
Прочетох Пожелай си звездите на  Колин Коулман. Книгата започна интересно, но към средата става страшно скучно. По едно време имах чувството, че за втори път чета Един ден през декември. Същата скука усетих. Има разни излишни описания и говорят за неща, които изобщо не ме интересуват. Освен това не видях никаква романтика в нея. Другото, което няма е секс сцени, ама и грам липсват. Няма даже смучене на зърна като в Един ден през декември. През цялата книга главната си търси работа. Нямах търпение да я прочета и да се отърва от нея.

# 473
  • в сърцето на един мъж...
Купих "Малкото хотелче на име на Коледа"

Не е лоша никак, на моменти имаше нещо по превода, което дразнеше, но като цяло е много приятна. И аз не бих я купила обаче, ако можех да я взема от някой да я чета Simple Smile

unterdenlinden - благодаря, притеснявах се, понеже има една групичка превеждащи, които все едно с гугъл превеждат. Започнах я, още нямам мнение обаче.

# 474
Завърших “Спароу”  - нагледен пример за токсична връзка плюс предвидим сюжет, но пък с много красива корица. От всички преведени книги на Шен “Крадецът на целувки” си остава фаворитът ми. Дано Сиела изненадат с още заглавия от нея.
Продължавам с “Подарък през декември”.

# 475
  • София
Скрит текст:

Да, накрая ще дам. Но първосигнално бих каза - подари я, и после я вземи да я прочетеш Simple Smile Като някакъв коледен филм е - истории на няколко семейства и свободни хора по Коледа.

Някъде сред темите, скорошните, имаше коментари за "365 дни". Лично не бих дала пари за това нещо.

И аз.

Инфо за края на историята.
Скрит текст:
Още повече, че накрая се развеждат.

# 476
  • В къщурката на хълма на феите
Надявам се Блажев да е бил особено обвързан с точто тази книга Simple Smile
Grinning Grinning Grinning ако съдим от отзивите във Фейсбук, много е ангажиран човека Grinning

# 477
  • София
Здравейте, някой да е чел поредицата „Розмари Бийч“ на Аби Глайнс? Доколкото разбрах, само първите 3 са преведени на български. Тях ги прочетох. Но има още 10 книги от серията. Дали знаете как се развива действието в останалите книги?

# 478
  • Варна
Здравейте, някой да е чел поредицата „Розмари Бийч“ на Аби Глайнс? Доколкото разбрах, само първите 3 са преведени на български. Тях ги прочетох. Но има още 10 книги от серията. Дали знаете как се развива действието в останалите книги?
Останалите ги чета на фен превод. Ето тук https://www.wattpad.com/user/ko77Jambo Само трябва регистрация за да четеш.  Те са леки книжки и ми идват много добре. Аз съм стигнала до втората книга за сина на Киро.

# 479
  • София
Останалите ги чета на фен превод. Ето тук https://www.wattpad.com/user/ko77Jambo Само трябва регистрация за да четеш.  Те са леки книжки и ми идват много добре. Аз съм стигнала до втората книга за сина на Киро.

Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт